Daj nemoj me zajebavati vise, moramo cekati jos jednu sezonu, sljedece ce biti opet isto. Sta su to drugi klubovi organizacijski bolji od nas, bar ovi iz donjeg dijela, pa i ova sama sloboda. Ne zna im se nista, organizacijski stoje gore nego mi, pa opet hoce da igraju pl.Cinvict35 je napisao/la: ↑21 ruj 2025, 10:24Ma to se dalo i predpostavit ali mi moramo pametno radit i pripremat teren za iducu sezonu jer realno ove godine nismo ni spremni ni finansiski ni administrativno a ni igracki.Eugen je napisao/la: ↑21 ruj 2025, 10:17Sloboda je jedini ozbiljan protivnik u borbi za prvo mjesto. Husic je odlucio vratiti klub u Preminer ligu jer koliko sam cuo sve dugove je u par dana rijesio i ulozit ce u ekipu, a o sudijama da ne govorim znamo kakav je to maher i sta je u stanji uraditi.prisonbreak je napisao/la: ↑21 ruj 2025, 09:47 Kakvo ceno odvajanje Slobode, to je smece od ekipe. Na kraju nece biti ni u top 3. Losa ekipa totalno.
Bez obzira na sve mi moramo sebe gledati
Moramo procistit ekipu kroz ova jos 2 prelazna roka , rijesavat se igraca koji nemaju nivo PL dovodit mlade igrace koji su talenti i dovest bar svaki prelazni rok po 3 stranaca i njih iskristalizirat za iducu sezonu bar 3 da su top kao( Jatta ili onaj iz stupcanice npr).
Sredit ondnosno popunit upravni odbor i administraciju terene za treniranje i onda krenut iduce sezone silovito na prvo mjesto i onda imas jos taj zimski prelazni tok u 1LF i ljetni prelazni rok kad udzes u PL
Mi ako danas kiksamo idemo na -4, jos jedan/dva kiksa i oprotit cemo se o sanjanju tog prvog mjesta, isto kao i prosle sezone. Danas nemaju pravo na kiks!