NK Čelik

Eugen

Re: NK Čelik

Post Postao/la Eugen »

Arnautovic i Durmis odlaze iz kluba, trebat ce nam pet-sest novih igraca, ne znam sta je s Talhom

https://sportbc.ba/fudbal/arnautovic-i- ... ma-celika/
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Nikakva steta. Neka im je sretno u svakom slucaju.
Nadam se nekim solidnim pojacanjima, pa da i ubodemo s nekim mladim igracima sto se tice kvaliteta. Uz to, trebaju nam 2-3 prava i provjerena igraca.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Očekivano, Arnautović je davno izgubio mjestu u prvom timu, na beku imamo Bajramovića i Smajlovića, tako da nam ne treba zamjena za njega.

Od krila više bih volio da ostane Durmiš jer je U21 igrač u odnosu na Karalića, a najbolje bi bilo da odu i jedan i drugi.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

RubikovaKocka je napisao/la: 08 srp 2024, 08:57 Nikakva steta. Neka im je sretno u svakom slucaju.
Nadam se nekim solidnim pojacanjima, pa da i ubodemo s nekim mladim igracima sto se tice kvaliteta. Uz to, trebaju nam 2-3 prava i provjerena igraca.
Meni je zao Arnautovica, dobar igrac
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Zenicanin988 je napisao/la: 08 srp 2024, 09:11
RubikovaKocka je napisao/la: 08 srp 2024, 08:57 Nikakva steta. Neka im je sretno u svakom slucaju.
Pa ne znam. Imao je ogroman prostor da pokaze nesto al realno tanko je to bilo sve u globalu. Svaki put ocekujes od njega da napokon proigra i poveze neke dobre utakmice ali to je nazalost izostalo. A na kraju krajeva, ocito i da sam zeli da ide :)
Cap13

Post Postao/la Cap13 »

Zenicanin988 je napisao/la: 08 srp 2024, 09:11
Tačno je da nije loš igrač i da je imao nekog potencijala, ali sav njegov karakter stane u ono "otresanje s ramena" igrača Zrinjskog pri 0:5...
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Ako Tuzla Siti trazi Durmisa to znaci samo jedno, max sredina tabele i opstanak su im ambicije. Ne vidim kako im on moze pomoci u borbi za PL.

Sto se tice Davuda zao mi je momka, nije nista napredovao evo druga godina. Shodno ambicijama kluba tako ce odlazit losiji igraci, a ostajat i dolazit ce bolji
moSa likCe
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Davudu sretno gdje god ode,valjda uspije u drugoj sredini da sredi glavu I napravi taj neki iskorak I bude konstantan kad već kod nas nije,al teško.
Durmišu je bilo I vrijeme,ništa nije pokazao godinu dana,Tuzla će se baš usrećit sa njim.
I Karalić izgleda ide.
https://sportbc.ba/fudbal/prvotimac-cel ... zjvZJnfOpA
c'mon likČe
Bembeli

Post Postao/la Bembeli »

Evo ode i Karalic... gdje su sad ovi sto govore da samo trebamo igrati sa ""zenickom djecom"
Bjeze ko muha bez glave a stekli kakvu takvu afirmaciju

Vrijeme je i za neka nova pojacanja..da ne bude samo igra s juniorima
makelele

Post Postao/la makelele »

Bembeli je napisao/la: 08 srp 2024, 10:23 Evo ode i Karalic... gdje su sad ovi sto govore da samo trebamo igrati sa ""zenickom djecom"
Bjeze ko muha bez glave a stekli kakvu takvu afirmaciju

Vrijeme je i za neka nova pojacanja..da ne bude samo igra s juniorima
A i mi toj zenickoj djeci psujemo sa zapada na zagrijavanju, ne dajemo im nikakvu pravu podrsku izuzev pojedincima.

Razumljivo i za Karalica i Durmisa sto traze da idu, momci na zagrijavanje krenu vec im se jebe majka s tribina a ni ušli nisu
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Dajte ba ljudi, Durmiš i Karalić nisu pravili razliku u drugoj ligi centar, a prva liga ih je pojela. Arnautović također, nula bodova, neka idu i pokažu da je klub napravio grešku, a mogu se kladiti da ni jedan neće završiti u prvoj ligi nego idu u amaterski rang.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Cuj Karalic na vratima Zrinskog Osjecko...

To je mozda drugoligas u Hrvatskoj ali se radi o peozbiljnom klubu, koji bi da igra u PLBIH sigurno zavrsio u mjestima koja vode u Evropu. Ajdin Mujagic koji je restao mreze u federalnoj je tamo tek rezervni napadac. Uz duzno postovanje prema Karalicu ja ne znam sta on ima tamo raditi sa ovako mizernim ucinkom.

U globalu mi za njega i za Durmisa nije zao ako odu, ove sezone nisu isporucili koliko su trebali i to je to. Zajedno nemaju pet golova, a igraju na krlinim pozicijama, pa o cemu pricamo?
Srce, čast i ponos!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

PatrickBateman je napisao/la: 08 srp 2024, 11:01 Cuj Karalic na vratima Zrinskog Osjecko...

To je mozda drugoligas u Hrvatskoj ali se radi o peozbiljnom klubu, koji bi da igra u PLBIH sigurno zavrsio u mjestima koja vode u Evropu. Ajdin Mujagic koji je restao mreze u federalnoj je tamo tek rezervni napadac. Uz duzno postovanje prema Karalicu ja ne znam sta on ima tamo raditi sa ovako mizernim ucinkom.

U globalu mi za njega i za Durmisa nije zao ako odu, ove sezone nisu isporucili koliko su trebali i to je to. Zajedno nemaju pet golova, a igraju na krlinim pozicijama, pa o cemu pricamo?
Sigurno je u pitanju proba, ko će potpisati krilo koje ima učinak od dvije asistencije u cijeloj sezoni, na proljeće više minuta na klupi nego u prvom timu.

Karalić i Durmiš će brzo biti zaboravljeni ako klub potpiše dva pristojna krila. Doduše možda ćemo nastaviti igrati baklavu koja je bila pun pogodak na proljeće pa nećemo uopšte dovoditi krilne igrače. Vidjet ćemo šta je Dario smislio i kako on želi posložiti ekipu.
strucnjak9

Post Postao/la strucnjak9 »

Eugen je napisao/la: 08 srp 2024, 08:50 Arnautovic i Durmis odlaze iz kluba, trebat ce nam pet-sest novih igraca, ne znam sta je s Talhom

Navodno bi se za Talhu moglo znati sredinom sedmice. Kako sam dobio info u Ceskoj je i potpis mu koci velika trening kompenzacija na koju Sarajevo ima pravo. Ako se to ne uspije rijesiti, vrlo vjerovatno da je ovdje i da ce potpisati dugogodisnji ugovor
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

strucnjak9 je napisao/la: 08 srp 2024, 11:21
Eugen je napisao/la: 08 srp 2024, 08:50 Arnautovic i Durmis odlaze iz kluba, trebat ce nam pet-sest novih igraca, ne znam sta je s Talhom

Navodno bi se za Talhu moglo znati sredinom sedmice. Kako sam dobio info u Ceskoj je i potpis mu koci velika trening kompenzacija na koju Sarajevo ima pravo. Ako se to ne uspije rijesiti, vrlo vjerovatno da je ovdje i da ce potpisati dugogodisnji ugovor
Može potpisati jednogodišnji amaterski ugovor. Ako hoćemo dugogodišnji, onda mora biti PRO ugovor i tada je ista priča sa trening kompenzacijom kao i sa česima.

Jedino da klub dogovori da se Sarajevo odrekne trening kompenzacije, a zauzvrat dobije neki visoki procenat od potencijalnog izlaznog transfera. Samo ne znam je li to realno, zašto bi česima tražili trening kompenzaciju a kod nas da se odreknu :mrgreen:

Kako god, svi bi voljeli vidjeti Tabakovića kod nas i naredne sezone. Na proljeće su on i Ali baš kliknuli u veznom redu.
Odgovori