KUP: Čelik - Posušje
Re: KUP: Čelik - ?
Eto mjenjaj naziv teme
Dakle, dolaze nam Poskoci na megdan. Taman po mjeri takmicarski, ne bas reprezentativan protivnik sto se tice publike, ali mozda publika ovaj put napravi iznenadjenje i nadje put do stadiona.

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Srijeda tekma, sve zavisi u koliko h ce biti, al ne treba neka neku ogromnu posjetu ocekivati…
Ma bitna je liga, posjeta i Vitez, kup manje više. Neka očiste kartone Horić, Sivac i ko jos bude ugrožen.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Re: KUP: Čelik - Posušje
Zanimljiv par. Taman da vidimo koliko smo bilzu ili daleko od niova na kojem cemo biti kada udjemo u PL.
Srce, čast i ponos!
U prevodu da se izvagamo, samo se nadam dobrom vremenu i nekom terminu od 18 sati jer sve drugo nece biti 2000 ljudiPatrickBateman je napisao/la: ↑07 lis 2025, 13:19 Zanimljiv par. Taman da vidimo koliko smo bilzu ili daleko od niova na kojem cemo biti kada udjemo u PL.
Odlican par, podsjeca puno na Radnik kad nam je dolazio. Mi smo ih nadigrali ali ispali na penale. Taman da vidimo gdje smo sta smo i sta nam sve treba u sljedeca dva prelazna roka da se pojacamo za PLBiH