KUP: NK Troglav - NK Čelik

Iz kola u kolo WWIN Prve lige Federacije BIH

U kojem sastavu nas klub treba odigrati ovaj mec?

Anketa je završila: 24 ruj 2025, 09:55.

U najjacem sastavu
2
10%
Priliku trebaju dobiti igraci s klupe
18
90%

Ukupno glasova: 20

Redbull

Re: KUP: NK Troglav - NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

Brotherze je napisao/la: 22 ruj 2025, 20:04
Truhlo je napisao/la: 22 ruj 2025, 10:36 Pisao sam na glavnoj temi, očekujem otprilike ovaj sastav:

Durmo, Babić, Isaković, Mašetić, Popović, Kalesić, Palačkić, Međuseljac, Durmiš, Jamaković, Spahić.

Nakon 45 ili 60 minuta izvaditi Kalesića, Mašetića, Popovića i Jamakovića.

Poveo bih i onog reprezentativca juniora Huzejrovića da debituje na lijevom beku, kad će ako neće sada, kad nemamo nikakve alternative
.

Gledam sad, on je samo nekoliko mjeseci mladji od Rijada pa valjalo bi da pokaze bar priblizno kao Rijad hehe. Mozda mu dati poluvrijeme da vide kako se snalazi a krilo koje bude na toj strani da mu pomaze da ne bude odmah u prvoj tekmi veliki pritisak na njemu.
Gledao sam malo ove tekme gdje je pozvan u u17 repku protiv Crne Gore i nije bas ulijevao previse povjerenja po toj lijevoj strani, 1 go je pao nakon sto ga je prosao lagano njihovo krilo i ubacio.
Ali eto cim je pozvan u repku nadati se da tu ima materijala da se napravi dobar igrac od njega.
Je li Telalovic u nekoj U-selekciji reprezentacije? Ili jos ne dobija pozive?
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Je li naš grande didura Aladin postao najstariji igrač Čelika u zvaničnim utakmicama? 40 godina i 54 dana :pray:

Kakav RUTONJA :pray:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Stariji od Jusića godinu dana :pray:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Zamorano je napisao/la: 22 ruj 2025, 21:10
Truhlo je napisao/la: 22 ruj 2025, 18:55
RealMadrid je napisao/la: 22 ruj 2025, 15:56 Na ovu Kup utakmicu su delegirane sudije iz Travnika koje su pokrale Čelik u finalu turnira u Vitezu protiv Travnika :lol:

Glavni sudija: Bilić Mate (Ljubuški)
1. asistent: Berberović Edin (Travnik)
2. asistent: Topčić Bakir (Travnik)
Četvrti sudija: Delić Anes (Travnik)
Delegat: Čilić Darijo (Čeljevo)
Posmatrač suđenja: Baković Haris (Sarajevo)
Nikad lakše ne bi prežalio ispadanje iz kupa ko ove godine. Termini kupa su glupi od 1/8 finala, još manja šansa da izvučeš premijerligaša nego prošlih godina, imamo ekipu koja će se boriti za titulu u ligi, YEBO KUP :grljenje:
Nista izgubiti.
Durmo - Hodzic - Isakovic - Masetic - Burekovic - Babic - Palackic - Durmis - Medjuseljac - Jamakovic - Spahic
Ako ovaj sastav ne moze dobiti Troglav sve ih nogirat iz tima! Ako Burekovic jos nije spreman da proigra protiv trceligasa onda ga poseri! Izmjene vrsiti iza 75.minute.
Burek uhljeb godine :mrgreen:
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Redbull je napisao/la: 22 ruj 2025, 21:11
Brotherze je napisao/la: 22 ruj 2025, 20:04
Truhlo je napisao/la: 22 ruj 2025, 10:36 Pisao sam na glavnoj temi, očekujem otprilike ovaj sastav:

Durmo, Babić, Isaković, Mašetić, Popović, Kalesić, Palačkić, Međuseljac, Durmiš, Jamaković, Spahić.

Nakon 45 ili 60 minuta izvaditi Kalesića, Mašetića, Popovića i Jamakovića.

Poveo bih i onog reprezentativca juniora Huzejrovića da debituje na lijevom beku, kad će ako neće sada, kad nemamo nikakve alternative
.

Gledam sad, on je samo nekoliko mjeseci mladji od Rijada pa valjalo bi da pokaze bar priblizno kao Rijad hehe. Mozda mu dati poluvrijeme da vide kako se snalazi a krilo koje bude na toj strani da mu pomaze da ne bude odmah u prvoj tekmi veliki pritisak na njemu.
Gledao sam malo ove tekme gdje je pozvan u u17 repku protiv Crne Gore i nije bas ulijevao previse povjerenja po toj lijevoj strani, 1 go je pao nakon sto ga je prosao lagano njihovo krilo i ubacio.
Ali eto cim je pozvan u repku nadati se da tu ima materijala da se napravi dobar igrac od njega.
Je li Telalovic u nekoj U-selekciji reprezentacije? Ili jos ne dobija pozive?
Kako sam vidio pozivan je za prijateljske nekad u februaru i nakon tog nije vise. Igrace za nekoliko mjeseci kvalifikacije za evropsko pa vidjecemo da li ce ga pozivati tada.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Truhlo je napisao/la: 22 ruj 2025, 22:12
Zamorano je napisao/la: 22 ruj 2025, 21:10
Truhlo je napisao/la: 22 ruj 2025, 18:55
Nikad lakše ne bi prežalio ispadanje iz kupa ko ove godine. Termini kupa su glupi od 1/8 finala, još manja šansa da izvučeš premijerligaša nego prošlih godina, imamo ekipu koja će se boriti za titulu u ligi, YEBO KUP :grljenje:
Nista izgubiti.
Durmo - Hodzic - Isakovic - Masetic - Burekovic - Babic - Palackic - Durmis - Medjuseljac - Jamakovic - Spahic
Ako ovaj sastav ne moze dobiti Troglav sve ih nogirat iz tima! Ako Burekovic jos nije spreman da proigra protiv trceligasa onda ga poseri! Izmjene vrsiti iza 75.minute.
Burek uhljeb godine :mrgreen:
Nadati se da je tu za neki minimalac, iako ni to nije zasluzio, i da su iz uprave znali koga potpisuju. Ko zna kad je on zadnju tekmu odigrao i sta je radio citavo vrijeme dok nije imao kluba. Ako je tacno ono sa transfermarkta da mu je zadnja bila prije neke 2,5 godina onda nista od njega
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Truhlo je napisao/la: 22 ruj 2025, 21:57 Je li naš grande didura Aladin postao najstariji igrač Čelika u zvaničnim utakmicama? 40 godina i 54 dana :pray:

Poslije rata nije niko stariji od njega nastupio, sad prije rata ne znam
phillies

Post Postao/la phillies »

Eugen je napisao/la: 23 ruj 2025, 08:23
Truhlo je napisao/la: 22 ruj 2025, 21:57 Je li naš grande didura Aladin postao najstariji igrač Čelika u zvaničnim utakmicama? 40 godina i 54 dana :pray:

Poslije rata nije niko stariji od njega nastupio, sad prije rata ne znam
Kakvi prije rata, pa tad ljudi sa 40 vec unuke imali :D :D :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Hoce li i Vardo sutra igrat i on je rezerva :mrgreen:
4 kola odigro i povrijedjen? I prosle godine se povrijedio u 6 kolu cini mi se :D Doduse do tad je jednu utakmicu i pauzirao zbog 3 zuta kartona :lol:
Hodzic samo igra sto je medju u21,kad se vrati Smajlovic Hodzicu ne gine klupa. Masetic je puno bolji igrac od Hodzica. Koliko pisete da su umorni igraci zbog tempa srijeda - subota ,samo da pitam za jarana hocel nasi na nocenje u Livno? Jer dalek je i put :D
phillies

Post Postao/la phillies »

Pa dobro nije bas tako. U nedelju gostujes u Gracanici, u srijedu ides u Livno. Da nije derbi protiv Stupcanice u nedelju, vjerujem da niko ne bi rijeci rekao. Ovako treba malo kalkulirati sa sastavom, jer zadnje sto nam treba je da se neko od glavnih igraca povrijedi u utakmici koja ne da nista ne znaci, ali u odnosu na ostale svakako manje. Uz to, trebali bi imati kvalitet da prodjemo Troglav sa kombinovanim sastavom.

NAPRIJED ČELIK!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Cr7legia

Post Postao/la Cr7legia »

Zamorano je napisao/la: 23 ruj 2025, 22:53 Hoce li i Vardo sutra igrat i on je rezerva :mrgreen:
4 kola odigro i povrijedjen? I prosle godine se povrijedio u 6 kolu cini mi se :D Doduse do tad je jednu utakmicu i pauzirao zbog 3 zuta kartona :lol:
Hodzic samo igra sto je medju u21,kad se vrati Smajlovic Hodzicu ne gine klupa. Masetic je puno bolji igrac od Hodzica. Koliko pisete da su umorni igraci zbog tempa srijeda - subota ,samo da pitam za jarana hocel nasi na nocenje u Livno? Jer dalek je i put :D
Kad vidim da nam nijedan igrač nije dobio pauzu radi 3 žuta još uvijek može se reći da je veliki napredak. :D
Nadam se da će se ubrzo vratiti Smajlović i Vardo.
Treba ih psiholog malo spustiti na zemlju, lebditi će protiv Stupčanice pa šta onda :?
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Samo za @truhlu najava i predstavljanje Čelika 8-)
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Avenija je napisao/la: 24 ruj 2025, 11:14 slika

Samo za @truhlu najava i predstavljanje Čelika 8-)
SLAVNI
LEGENDARNI
JEDAN OD NAJPOZNATIJIH

:pray: :pray: :pray:
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Izmješan sastav ali opet jak, nisam očekivao ovako malo promjena. Očigledno je da klub želi prolazak u narednu rundu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Eugen

Post Postao/la Eugen »

1:3 trenutno
Zaključano