Prva liga 2025/2026

Truhlo

Re: Prva liga 2025/2026

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 23 kol 2025, 19:14 To sam i ja pomislio prije utakmice. Bacio je neplanirano 150.000 KM prosle sedmice, mora se to nekako vratiti :D Ili ce biti otpustanja u Siminom Hanu.
Možda ide i dvica, a možda su i namjerno ovaj propust napravili kako bi se opravdao poraz, visoka je baš kvota bila na tuzlu...
phillies

Post Postao/la phillies »

Mislim da Azmir ne moze dopustiti gubljenje vec upisanih bodova na Tusnju, bez obzira koja je cifra u pitanju. Uglavnom, Aco i "carsija" vjerujem cekaju kao zapete puske :D

Nova navijacka grupa Slobode: Tuzlanski Malisani :srce: :grljenje:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Ma može, imaju oni previše problema da bi ove godine napadali PL, nešto slično ko mi prošle, mi bi se kao borili al ti treba 2 miliona KM da pometeš avliju :lol:

Napravili su solidnu ekipu, vjerovatno će kalkulisati kao svi od top 4 kandidata, vidjeti kako stoje na jesen... al generalno oni nisu baš zreli za povratak u PL ove sezone.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Do godine se ugasili uz tesku i dugu bolest
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Redbull je napisao/la: 23 kol 2025, 20:38 Do godine se ugasili uz tesku i dugu bolest
Koji kriminalac vodi oba kluba, ovo je za sipe :oops:
phillies

Hahahaha Azmir H. babuka ove lige hahahaha, otplatio dugove, osvojio tri boda, a sasvim sigurno lijepo i zaradio :D :D :D :D

Mada, izgleda da i carsija ima uhodanu semu. Doduse tad je predsjednik bio Macak iz Kikaca, ali u sezoni 2023/2024, prvo kolo su igrali protiv kakanjskog Rudara. U 2. minuti Rudar je poveo autogolom nekog igraca Slobode, da bi onda expresno pocetkom drugog poluvremena Slododa preokrenula na 2:1, kasnije i 3:1 da bi zavrsilo 3:2. Namazana tuzlaska hobotnica nema sta hahahahaha
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
phillies

Bice ovo vesela sezona :D

Jaka Stupcanica koja je na pripremama derala sve redom izgubi od Jedinstva kuci. GOSK koji se namece kao glavni pretendent za povratak u PL prosu bodove kod kuce protiv Igmana, za koju su svi rekli da ce se boriti za opstanak. Juce TOSK podera Buducnost u gostima, a Vitez kod Bratstva izvuce bod, kao i Radnik u Tomislavgradu. Ovaj posljednji rezultat mi je i najrealniji, ako ne racunam Slobodu i njihovu igranku.
Samo Čelik zenički !!!

Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

phillies je napisao/la: 24 kol 2025, 21:35 Bice ovo vesela sezona :D

Jaka Stupcanica koja je na pripremama derala sve redom izgubi od Jedinstva kuci. GOSK koji se namece kao glavni pretendent za povratak u PL prosu bodove kod kuce protiv Igmana, za koju su svi rekli da ce se boriti za opstanak. Juce TOSK podera Buducnost u gostima, a Vitez kod Bratstva izvuce bod, kao i Radnik u Tomislavgradu. Ovaj posljednji rezultat mi je i najrealniji, ako ne racunam Slobodu i njihovu igranku.
Baš jaka liga, haos živi, nema više kanti za nabijanje...

Ko prebaci 50 bodova, osvaja ligu :mrgreen:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Gorki sa juniorima i u Hadžiće :srce:

Izdao savez federacije saopštenje, imaju još jednu blokadu, moraju Talisona isplatit.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Truhlo je napisao/la: 27 kol 2025, 16:44 Gorki sa juniorima i u Hadžiće :srce:

Izdao savez federacije saopštenje, imaju još jednu blokadu, moraju Talisona isplatit.
😂😂

Amin i protiv nas isto da bude, da ih nabijemo u pakas.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Sisoje :dupe:
phillies

Hahaha lik im prije dva dana napise da trebaju lazirati virusne tegobe potkrijepljeno medicinskim nalazima, i gle cuda, igrace uhvati virus i trazi se odgoda :D :D :D :D :alkohol: :alkohol: :alkohol: Sad kad im Radnik kaze: "Ne interesuje nas, utakmica je tad i tad...izvolite dodjite " :D a Secer ih zbog tog naknadno nagradi.
Samo Čelik zenički !!!

Redbull

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 29 kol 2025, 21:15 Hahaha lik im prije dva dana napise da trebaju lazirati virusne tegobe potkrijepljeno medicinskim nalazima, i gle cuda, igrace uhvati virus i trazi se odgoda :D :D :D :D :alkohol: :alkohol: :alkohol: Sad kad im Radnik kaze: "Ne interesuje nas, utakmica je tad i tad...izvolite dodjite " :D a Secer ih zbog tog naknadno nagradi.
Upravo citam vijest i sjetio se toga. Na forumu se neko sprdao i ovi to uradili, pisi 3 boda radniku, jebem raspale klubove :sjekira:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Trebamo i mi odgodu u Tuzli tražit, imaju virozu Burekovuć, Palačkić i Jusić :mrgreen:
phillies

Pa da, nisu ni ovi u Hadzicima ludi. Koriste priliku zbog situacije u kojoj je Sloboda trenutno. Zasto bi i pristali na odgodu kad im ovi "bolesni" ionako ne bi igrali u naknadnoj utakmici. Ovo je bas tipa, e cekajte da se pojacamo pa cemo onda da igramo.
Da se razumijemo, ne podrzavam ni ovo svecenje "carsije" Husicu preko kluba, jer su i oni ucestvovali u zavaljivanju Slobode, ali i Husic je znao gdje ulazi, ali je valjda mislio da ce na ho-ruk i njegovim marifetlucima moci voditi Slobodu.
Samo Čelik zenički !!!

Odgovori