Možda ide i dvica, a možda su i namjerno ovaj propust napravili kako bi se opravdao poraz, visoka je baš kvota bila na tuzlu...
Prva liga 2025/2026
Re: Prva liga 2025/2026
Mislim da Azmir ne moze dopustiti gubljenje vec upisanih bodova na Tusnju, bez obzira koja je cifra u pitanju. Uglavnom, Aco i "carsija" vjerujem cekaju kao zapete puske 
Nova navijacka grupa Slobode: Tuzlanski Malisani

Nova navijacka grupa Slobode: Tuzlanski Malisani

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ma može, imaju oni previše problema da bi ove godine napadali PL, nešto slično ko mi prošle, mi bi se kao borili al ti treba 2 miliona KM da pometeš avliju
Napravili su solidnu ekipu, vjerovatno će kalkulisati kao svi od top 4 kandidata, vidjeti kako stoje na jesen... al generalno oni nisu baš zreli za povratak u PL ove sezone.

Napravili su solidnu ekipu, vjerovatno će kalkulisati kao svi od top 4 kandidata, vidjeti kako stoje na jesen... al generalno oni nisu baš zreli za povratak u PL ove sezone.
Do godine se ugasili uz tesku i dugu bolest
Hahahaha Azmir H. babuka ove lige hahahaha, otplatio dugove, osvojio tri boda, a sasvim sigurno lijepo i zaradio

Mada, izgleda da i carsija ima uhodanu semu. Doduse tad je predsjednik bio Macak iz Kikaca, ali u sezoni 2023/2024, prvo kolo su igrali protiv kakanjskog Rudara. U 2. minuti Rudar je poveo autogolom nekog igraca Slobode, da bi onda expresno pocetkom drugog poluvremena Slododa preokrenula na 2:1, kasnije i 3:1 da bi zavrsilo 3:2. Namazana tuzlaska hobotnica nema sta hahahahaha

Mada, izgleda da i carsija ima uhodanu semu. Doduse tad je predsjednik bio Macak iz Kikaca, ali u sezoni 2023/2024, prvo kolo su igrali protiv kakanjskog Rudara. U 2. minuti Rudar je poveo autogolom nekog igraca Slobode, da bi onda expresno pocetkom drugog poluvremena Slododa preokrenula na 2:1, kasnije i 3:1 da bi zavrsilo 3:2. Namazana tuzlaska hobotnica nema sta hahahahaha
Samo Čelik zenički !!!
Bice ovo vesela sezona 
Jaka Stupcanica koja je na pripremama derala sve redom izgubi od Jedinstva kuci. GOSK koji se namece kao glavni pretendent za povratak u PL prosu bodove kod kuce protiv Igmana, za koju su svi rekli da ce se boriti za opstanak. Juce TOSK podera Buducnost u gostima, a Vitez kod Bratstva izvuce bod, kao i Radnik u Tomislavgradu. Ovaj posljednji rezultat mi je i najrealniji, ako ne racunam Slobodu i njihovu igranku.

Jaka Stupcanica koja je na pripremama derala sve redom izgubi od Jedinstva kuci. GOSK koji se namece kao glavni pretendent za povratak u PL prosu bodove kod kuce protiv Igmana, za koju su svi rekli da ce se boriti za opstanak. Juce TOSK podera Buducnost u gostima, a Vitez kod Bratstva izvuce bod, kao i Radnik u Tomislavgradu. Ovaj posljednji rezultat mi je i najrealniji, ako ne racunam Slobodu i njihovu igranku.
Samo Čelik zenički !!!
Baš jaka liga, haos živi, nema više kanti za nabijanje...phillies je napisao/la: ↑24 kol 2025, 21:35 Bice ovo vesela sezona
Ko prebaci 50 bodova, osvaja ligu

Gorki sa juniorima i u Hadžiće
Izdao savez federacije saopštenje, imaju još jednu blokadu, moraju Talisona isplatit.

Izdao savez federacije saopštenje, imaju još jednu blokadu, moraju Talisona isplatit.
Hahaha lik im prije dva dana napise da trebaju lazirati virusne tegobe potkrijepljeno medicinskim nalazima, i gle cuda, igrace uhvati virus i trazi se odgoda
Sad kad im Radnik kaze: "Ne interesuje nas, utakmica je tad i tad...izvolite dodjite "
a Secer ih zbog tog naknadno nagradi.

Samo Čelik zenički !!!
Upravo citam vijest i sjetio se toga. Na forumu se neko sprdao i ovi to uradili, pisi 3 boda radniku, jebem raspale klubovephillies je napisao/la: ↑29 kol 2025, 21:15 Hahaha lik im prije dva dana napise da trebaju lazirati virusne tegobe potkrijepljeno medicinskim nalazima, i gle cuda, igrace uhvati virus i trazi se odgoda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad kad im Radnik kaze: "Ne interesuje nas, utakmica je tad i tad...izvolite dodjite "
a Secer ih zbog tog naknadno nagradi.

Trebamo i mi odgodu u Tuzli tražit, imaju virozu Burekovuć, Palačkić i Jusić 

Pa da, nisu ni ovi u Hadzicima ludi. Koriste priliku zbog situacije u kojoj je Sloboda trenutno. Zasto bi i pristali na odgodu kad im ovi "bolesni" ionako ne bi igrali u naknadnoj utakmici. Ovo je bas tipa, e cekajte da se pojacamo pa cemo onda da igramo.
Da se razumijemo, ne podrzavam ni ovo svecenje "carsije" Husicu preko kluba, jer su i oni ucestvovali u zavaljivanju Slobode, ali i Husic je znao gdje ulazi, ali je valjda mislio da ce na ho-ruk i njegovim marifetlucima moci voditi Slobodu.
Da se razumijemo, ne podrzavam ni ovo svecenje "carsije" Husicu preko kluba, jer su i oni ucestvovali u zavaljivanju Slobode, ali i Husic je znao gdje ulazi, ali je valjda mislio da ce na ho-ruk i njegovim marifetlucima moci voditi Slobodu.
Samo Čelik zenički !!!