NK Čelik
- Juzni Front 1988
Re: NK Čelik
Ne smije se ni Deni zayebavat predsjednik nsfbih je iz ze-do kantona. Nema vise sudim kako ja hocu
moSa likCe
Bio je predsjednik kada smo igrali i protiv Gradine pa za onakvu kradju nije dobio utakmicu nedelegiranja.Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑04 ruj 2025, 16:44 Ne smije se ni Deni zayebavat predsjednik nsfbih je iz ze-do kantona. Nema vise sudim kako ja hocu
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
-
Nije on zbog Celika onako sudio, vec sto je trebalo Jedinstvo da ispadne. Al da se razumijemo ima Deni aferima za Celik koliko hoces. Nikad necu zaboraviti utakmicu protiv Buducnosti u kupu. Ne mozes da vjerujes sta je covjek radio.Avenija je napisao/la: ↑04 ruj 2025, 16:48Bio je predsjednik kada smo igrali i protiv Gradine pa za onakvu kradju nije dobio utakmicu nedelegiranja.Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑04 ruj 2025, 16:44 Ne smije se ni Deni zayebavat predsjednik nsfbih je iz ze-do kantona. Nema vise sudim kako ja hocu
Ko da mi imamo nesto od toga sto je pred. Nsfbih iz Zenice.Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑04 ruj 2025, 16:44 Ne smije se ni Deni zayebavat predsjednik nsfbih je iz ze-do kantona. Nema vise sudim kako ja hocu
Ma kakve Zenice, iz Tesnja je Muris Jabandzic.Redbull je napisao/la: ↑04 ruj 2025, 17:53Ko da mi imamo nesto od toga sto je pred. Nsfbih iz Zenice.Juzni Front 1988 je napisao/la: ↑04 ruj 2025, 16:44 Ne smije se ni Deni zayebavat predsjednik nsfbih je iz ze-do kantona. Nema vise sudim kako ja hocu
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Ako ništa dobili smo najboljeg delegata, Trbonja Mirza 

Ima li netko informaciju o broju prodanih ulaznica protiv Tomislava?
- Juzni Front 1988
Bice kad proradi stranica, uskoro.
Samo Čelik zenički !!!
-
Zalosno je ovo sto se dogadja, zna se ko je Azmir i sta lova moze uradit u ovoj državi.
Nadam se samo da mi sudije nece ogadit i drzavu i fudbal i sve.
Inace ocekujem sve osim postenja sutra.
Nadam se samo da mi sudije nece ogadit i drzavu i fudbal i sve.
Inace ocekujem sve osim postenja sutra.
S obzirom da svi znamo koliko nas je puta taj deni povalio I pored izjava sisoje da napada PL,a znamo šta to sve vuče meni je nejasno zašto se uprava nije oglasila I tražila izuzeće dotičnog ćele?
Samo da nas ne povali sutra.
Samo da nas ne povali sutra.
c'mon likČe
Sviđa mi se ova tišina i mir kojim zrači klub
Jest da nemamo marketing, ali nekako godi da sad ne iskačemo iz paštete
Šta ćeš tražiti bezveze izuzeće i praviti već neki alibi i cirkus pred utakmicu, kad izuzeće nećeš dobiti. Ovo je u tišini fokus na treninge, pripremu i idemo se momački potuči, izdominirati na terenu i tribinama.
Povedi nas Bojane

Šta ćeš tražiti bezveze izuzeće i praviti već neki alibi i cirkus pred utakmicu, kad izuzeće nećeš dobiti. Ovo je u tišini fokus na treninge, pripremu i idemo se momački potuči, izdominirati na terenu i tribinama.
Povedi nas Bojane