Šta bude bude, vidjet ćemo srećom još uvijek je početak prvenstva, ja bi i sa predikcijom o pobjedi bio zadovoljan bodu
AJMO IH GANJAT U SUBOTU
Šta bude bude, vidjet ćemo srećom još uvijek je početak prvenstva, ja bi i sa predikcijom o pobjedi bio zadovoljan bodu
Odlicno! Znaci vrijeme je da se ta statistika promjeni. I meni je drago sto imaju citavu ekipu na raspolaganju. Odmorni, spremni, zeljni igre. Mi ako i u ludilu sanjamo da rastemo kao klub, pa da se mozda i hrvamo za tu prvu poziciju u ligi onda moramo s mudima ulaziti u utakmice sa svim ekipama, potuci se muski i na kraju uzeti bod(ove). Ne moze se stalno igrati pickasto i cekati da se uzme koji bod na guzove.
Mi tu statistiku imamo sa svim ekipama na gostovanjima ti pa Posusja Leotara Travnika odnosno na svim gostovanjima ali sad mora bit drugacije ekipu i klub vode Celikovci i ljudi sa emocijama za NN Celik a ne klosari koje jw bolio k...c kako ce odigrat nego samo koliko ce maznut kesa
Do sad u prvoj ligi federacije u gostima:Cinvict35 je napisao/la: ↑03 ruj 2025, 19:30Mi tu statistiku imamo sa svim ekipama na gostovanjima ti pa Posusja Leotara Travnika odnosno na svim gostovanjima ali sad mora bit drugacije ekipu i klub vode Celikovci i ljudi sa emocijama za NN Celik a ne klosari koje jw bolio k...c kako ce odigrat nego samo koliko ce maznut kesa
Mentalitet se mora promijenit bez obzira protiv koga igrao bar u ocoj sugavoj ligi
Ma to kazem mi smo bili opcenito odron u gostima uvikek i u PL i sad u 1LF jer realno smo imali i odron ekipu pogotovo vezni red koji je komandovan tim nogometnima magom sa tvoje sliciceTruhlo je napisao/la: ↑03 ruj 2025, 19:38Do sad u prvoj ligi federacije u gostima:Cinvict35 je napisao/la: ↑03 ruj 2025, 19:30Mi tu statistiku imamo sa svim ekipama na gostovanjima ti pa Posusja Leotara Travnika odnosno na svim gostovanjima ali sad mora bit drugacije ekipu i klub vode Celikovci i ljudi sa emocijama za NN Celik a ne klosari koje jw bolio k...c kako ce odigrat nego samo koliko ce maznut kesa
Mentalitet se mora promijenit bez obzira protiv koga igrao bar u ocoj sugavoj ligi
- 6 pobjeda
- 8 remija
- 15 poraza
Pobjedili smo samo Mladost DK, Banovići, Zvijezda, Radnički, Bratstvo i TOŠK. 3 ekipe ne igraju više prvu ligu.
Skor u gostima u prvoj ligi federacije na kojima je nastupao zenički McGregor:Cinvict35 je napisao/la: ↑03 ruj 2025, 22:25Ma to kazem mi smo bili opcenito odron u gostima uvikek i u PL i sad u 1LF jer realno smo imali i odron ekipu pogotovo vezni red koji je komandovan tim nogometnima magom sa tvoje sliciceTruhlo je napisao/la: ↑03 ruj 2025, 19:38Do sad u prvoj ligi federacije u gostima:Cinvict35 je napisao/la: ↑03 ruj 2025, 19:30
Mi tu statistiku imamo sa svim ekipama na gostovanjima ti pa Posusja Leotara Travnika odnosno na svim gostovanjima ali sad mora bit drugacije ekipu i klub vode Celikovci i ljudi sa emocijama za NN Celik a ne klosari koje jw bolio k...c kako ce odigrat nego samo koliko ce maznut kesa
- 6 pobjeda
- 8 remija
- 15 poraza
Pobjedili smo samo Mladost DK, Banovići, Zvijezda, Radnički, Bratstvo i TOŠK. 3 ekipe ne igraju više prvu ligu..Kazem samo da je sad drugacija situacija imamo dobru ekipu i finansije tako da je sad i ocekivat bodove sa strane , nebitno ova tekma nego inace u gostima
Jos nam i leze kad smo bili duplo slabiji nisu nas pobjedili a bili su realno duplo bolji od nas, jos imace ogroman pritisak da pobijede sa novim igracima sto nije lose za nas
Gledaj bande sto je pobjegla u zadnje redove, da ih ne bi sta pitaoIgraci Celika na predavanju kod sportskog psihologa