NK Čelik

habuba

Re: NK Čelik

Post Postao/la habuba »

Realista je napisao/la: 03 ruj 2025, 17:00
Cinvict35 je napisao/la: 03 ruj 2025, 16:02 Mislim da smo igracki i timski bolji od Slobode i dosta smo uigraniji i duze smo zajedno i tako da vjerujem da necemo izgubit a misrisem i 3 boda jer lakse je dole uzet na onom terenu i sa normalnom ekipom nego u Travniku
U zadnjih 25 godina,dole imamo 17 poraza i jednu pobjedu. Te price da je dole lakse uzeti su smijesne.
Uz musku igru, bod je ko djamija.
Odlicno! Znaci vrijeme je da se ta statistika promjeni. I meni je drago sto imaju citavu ekipu na raspolaganju. Odmorni, spremni, zeljni igre. Mi ako i u ludilu sanjamo da rastemo kao klub, pa da se mozda i hrvamo za tu prvu poziciju u ligi onda moramo s mudima ulaziti u utakmice sa svim ekipama, potuci se muski i na kraju uzeti bod(ove). Ne moze se stalno igrati pickasto i cekati da se uzme koji bod na guzove.
R0b

Post Postao/la R0b »

Takođe i ja mislim da je najbolja moguća stvar sto će Sloboda biti u punom sastavu, da vidimo na čemu smo i koliko nam je ekipa mentalno jaka.Mišljenja sam da imamo ekipu koja može odigrati konkruretno u Tuzli pa čak i donjeti bod(ove).Neka igre krenu :rock:
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Cinvict35 je napisao/la: 03 ruj 2025, 16:02 Mislim da smo igracki i timski bolji od Slobode i dosta smo uigraniji i duze smo zajedno i tako da vjerujem da necemo izgubit a misrisem i 3 boda jer lakse je dole uzet na onom terenu i sa normalnom ekipom nego u Travniku
U zadnjih 25 godina,dole imamo 17 poraza i jednu pobjedu. Te price da je dole lakse uzeti su smijesne.
Mi tu statistiku imamo sa svim ekipama na gostovanjima ti pa Posusja Leotara Travnika odnosno na svim gostovanjima ali sad mora bit drugacije ekipu i klub vode Celikovci i ljudi sa emocijama za NN Celik a ne klosari koje jw bolio k...c kako ce odigrat nego samo koliko ce maznut kesa
Mentalitet se mora promijenit bez obzira protiv koga igrao bar u ocoj sugavoj ligi
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 03 ruj 2025, 19:30
Mi tu statistiku imamo sa svim ekipama na gostovanjima ti pa Posusja Leotara Travnika odnosno na svim gostovanjima ali sad mora bit drugacije ekipu i klub vode Celikovci i ljudi sa emocijama za NN Celik a ne klosari koje jw bolio k...c kako ce odigrat nego samo koliko ce maznut kesa
Mentalitet se mora promijenit bez obzira protiv koga igrao bar u ocoj sugavoj ligi
Do sad u prvoj ligi federacije u gostima:

- 6 pobjeda
- 8 remija
- 15 poraza

Pobjedili smo samo Mladost DK, Banovići, Zvijezda, Radnički, Bratstvo i TOŠK. 3 ekipe ne igraju više prvu ligu.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

I meni je drago sto ce bit Sloboda u najjacem sastavu,valjda ih opet nece blokirat novi igraci pa cemo vidjet..Ni pobjeda ni poraz nista ne odlucuju ,bitnije su one utakmice tzv male utakmice i nagazne mine.
Nasa je prednost sto smo uigraniji bar malo i vec imamo 2 utakmice .
Njihova je prednost sto zeljni utakmice i maximalno ce zapet i vjerujem fino ispunjen Tusanj,bice i kod njih hajp i to veliki za ovu utakmicu .
Licno bi bio zadovoljan bodom ali kazem ni pobjeda ni poraz nista ne znaci ni prednost ni zaostatak..
Jedino sto znam da ce Robija izdominirat na tribinama Fukare.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 03 ruj 2025, 19:38

- 6 pobjeda
- 8 remija
- 15 poraza

Pobjedili smo samo Mladost DK, Banovići, Zvijezda, Radnički, Bratstvo i TOŠK. 3 ekipe ne igraju više prvu ligu.
Ma to kazem mi smo bili opcenito odron u gostima uvikek i u PL i sad u 1LF jer realno smo imali i odron ekipu pogotovo vezni red koji je komandovan tim nogometnima magom sa tvoje slicice :mrgreen: .Kazem samo da je sad drugacija situacija imamo dobru ekipu i finansije tako da je sad i ocekivat bodove sa strane , nebitno ova tekma nego inace u gostima
Jos nam i leze kad smo bili duplo slabiji nisu nas pobjedili a bili su realno duplo bolji od nas, jos imace ogroman pritisak da pobijede sa novim igracima sto nije lose za nas
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Cinvict35 je napisao/la: 03 ruj 2025, 22:25
Truhlo je napisao/la: 03 ruj 2025, 19:38

- 6 pobjeda
- 8 remija
- 15 poraza

Ma to kazem mi smo bili opcenito odron u gostima uvikek i u PL i sad u 1LF jer realno smo imali i odron ekipu pogotovo vezni red koji je komandovan tim nogometnima magom sa tvoje slicice :mrgreen: .Kazem samo da je sad drugacija situacija imamo dobru ekipu i finansije tako da je sad i ocekivat bodove sa strane , nebitno ova tekma nego inace u gostima
Jos nam i leze kad smo bili duplo slabiji nisu nas pobjedili a bili su realno duplo bolji od nas, jos imace ogroman pritisak da pobijede sa novim igracima sto nije lose za nas
Skor u gostima u prvoj ligi federacije na kojima je nastupao zenički McGregor:
- 3 pobjede
- 4 remija
- 3 poraza

Bez zeničkog McGregora, nema ni dominacije na gostujućim terenima. :( :(
Avenija

Post Postao/la Avenija »

A kod kuce na Bilinom u federalci vjerujem da nam je skor 28 pobjeda 2 neriješena i 2 poraza :lol:

Najdomačinskija :D ekipa na dunjaluku.

Mora se to prenijeti i na gostovanja sad kad imas iole normalnu ekipu.

Samo da hoće biti neki iskusan sudija da ne padne pod pritisak, urlike i jauke sa tribina.

Neka bude Semir Sarajkić opet
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

@laudrop šta ovaj transfermarkt sere :lol: Nije upisana asistencija Telaloviću protiv Travnika i Mašiću protiv Tomislava :(

Pored toga ima puno grešaka u rosteru, Babiću se treba ispraviti pozicija, brisati Bakir Bašić, Martinović, Džanković, itd...
phillies

Post Postao/la phillies »

Igraci Celika na predavanju kod sportskog psihologa
Gledaj bande sto je pobjegla u zadnje redove, da ih ne bi sta pitao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Samo Hora kapitenski, Sef i heroj Vardo u prvom redu :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 04 ruj 2025, 11:09
Gledaj bande sto je pobjegla u zadnje redove, da ih ne bi sta pitao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Samo Hora kapitenski, Sef i heroj Vardo u prvom redu :D
Haha upravu si
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

phillies je napisao/la: 04 ruj 2025, 11:09
:lol:
Idući put treba stavit stolice u polukrug i jedan red napravit. Ali bez zajebancije, iako izgleda banalno, ovo su ogromni i bitni koraci za nas, i mnogo veći klubovi nemaju tu priču kod sebe.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Joj ne pobijede li u Tuzli, ni stolice im ne treba dati, nek stoje 2 sata dok predavanje ne zavrsi.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Kako saznaje SportBC navijači Čelika organizovano idu u Tuzlu, a najavljen je dolazak 400 najvatrenijih pristalica iz Zenice.

Cijena ulaznice za navijače iz Zenice iznosi 10 KM.

Kod njih na ruševinu bez krova ulaz 10 KM, ne znam je li svaku utakmicu tako ali mozemo reći da su kod nas ulaznice
(8 KM) na onakav zapad(malo prljav doduše) itekako najpovoljnije u ligi uz Olovo gdje je 6 KM centralna tribina.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Evo nam starog jarana Denya sudi nam u Tuzli e očekujem svasta od suđenja..
Odgovori