Nas je mijenjan 2021 u maju, a ako se sjecas ALBA ga jedno vrijeme nije odrzavala zahvaljujuci neisplatama grada prema istoj, sjecam se perioda malo prije utakmice sa Radnikom u kupu tad je travnjak bio pa skoro i suh zbog neodrzavanja.KakhaKaladze je napisao/la: ↑02 ruj 2025, 14:28Ma nije sve ni do odrzavanja. Sve ima svoj rok trajanja, odrzavala ga je ista ALBA od kad je uradjen travnjak, nisi oni preko noci zaboravili odrzavati teren. Jednostavno je dotrajalo i sad se odrzava koliko je moguce. U svijetu se mijenja svake godine a nasem ima 10 15 godina.
NK Čelik
Re: NK Čelik
LimVo likČe
-
Zna li se sta je doruckovao Rijad Telalovic? Vidimo da je zasladio lubenicom, hoce li biti kakvih info?
Bas postajete klasican portal kao i svaki drugi. Samo klikajte narode.
Bas postajete klasican portal kao i svaki drugi. Samo klikajte narode.
-
Ma samo repariran nije mjenjan a kod Zelje i u Tuzli je sa onim valjda hibridnim dodacima , mislim da je to novija varijanta i bolja.bartoli je napisao/la: ↑02 ruj 2025, 14:52Nas je mijenjan 2021 u maju, a ako se sjecas ALBA ga jedno vrijeme nije odrzavala zahvaljujuci neisplatama grada prema istoj, sjecam se perioda malo prije utakmice sa Radnikom u kupu tad je travnjak bio pa skoro i suh zbog neodrzavanja.KakhaKaladze je napisao/la: ↑02 ruj 2025, 14:28Ma nije sve ni do odrzavanja. Sve ima svoj rok trajanja, odrzavala ga je ista ALBA od kad je uradjen travnjak, nisi oni preko noci zaboravili odrzavati teren. Jednostavno je dotrajalo i sad se odrzava koliko je moguce. U svijetu se mijenja svake godine a nasem ima 10 15 godina.
Trebamo i mi zahtjevat novi travljak najbolje kvalitete od Vice i kompanije a ovaj skinuti i nekad stavit na Plandilo da imamo i umjetni i pravi

-
Zivim u maloj Lameli ne znam jesam li vidio 5 treninga na BP u zadnja 3 mjeseca tako da ne pametujRubikovaKocka je napisao/la: ↑02 ruj 2025, 17:11Sto Celik malo vise ne cuva travnjak nego ga oru maksimalno i fakticki svakodnevno treninzima ?
Vecina treninga je na Kamberovicu. Teren se kao sto neko rece nije mijenjao dugo. Na stadionima lige 5ce se zna mijenjati dva puta u sezoni. Normalno je svakih par godina zavisno od vrste trave, vremenskih prilika, frekvencije koristenja, itd.Teren je mozda i mogao povuci jos godinu dvije da ga neodrzavanjem grad nije shebo. Sad kad je takav kakav je, treba se poslati urgencija NS da obnove teren. Mislim da mi jos uvijek imamo solidnu bazu. Koliko me sjecanje sluzi imamo problem sa automatskim navodnjavanjem (i to bi se moglo popraviti usput) i onda samo kupiti hibridni model busenja (prirodna trava sa sintetickim vlaknima) i moci ce povuci uz redovno odrzavanja 5-6 godina u optimalnom stanju.
Zna li ko dokle je se stiglo sa nacionalnim stadionom?
Il je to samo jos jedna od laži Vice.
Il je to samo jos jedna od laži Vice.
Tusan je hibridni nedavno rađen, nas je s prirodnom travom i teren je dobar, nije sve onako kako izgleda, te fleke moza paraju oci, ali teren je u dobrom stanju. Meni je veca briga Plandilo nego Nacionalni stadionhabuba je napisao/la: ↑02 ruj 2025, 21:27 Vecina treninga je na Kamberovicu. Teren se kao sto neko rece nije mijenjao dugo. Na stadionima lige 5ce se zna mijenjati dva puta u sezoni. Normalno je svakih par godina zavisno od vrste trave, vremenskih prilika, frekvencije koristenja, itd.Teren je mozda i mogao povuci jos godinu dvije da ga neodrzavanjem grad nije shebo. Sad kad je takav kakav je, treba se poslati urgencija NS da obnove teren. Mislim da mi jos uvijek imamo solidnu bazu. Koliko me sjecanje sluzi imamo problem sa automatskim navodnjavanjem (i to bi se moglo popraviti usput) i onda samo kupiti hibridni model busenja (prirodna trava sa sintetickim vlaknima) i moci ce povuci uz redovno odrzavanja 5-6 godina u optimalnom stanju.
Nista od A opcije, vidjet cemo za daljeRedbull je napisao/la: ↑01 ruj 2025, 17:20Je li postoje neke nade za drugim napadacem ili smo odustali?Eugen je napisao/la: ↑01 ruj 2025, 16:56Delegat je degen kojem je vec sugerisano i nije ispravio da je gol dao Telalovic, klub treba poslati dopis nog savezu fbih jer oni mogu to ispravitiRealMadrid je napisao/la: ↑01 ruj 2025, 15:57 Delegat nije ni imao potrebnu opremu (laptop) dole na klupi, nego tamo u prostorijama. Golove, kartone i broj ljudi je unosio na poluvremenu i na kraju utakmice.
-
Imam jedno pitanje i prijedlog u vezi sa širenjem baze navijača i igrača našeg kluba. Zanima me – da li imamo trenutno ima neku vrstu saradnje sa klubovima i zajednicama van Zenice (Žepče, Zavidovići, Busovača, Vitez, Maglaj, Breza, Olovo, Tešanj, Jajce, možda i Bugojno itd.)?
Bilo bi odlično kada bismo, pored Zenice, proširili “bazen” navijača i potencijalnih igrača i na ove gradove. Time bi se ne samo povećala podrška klubu, nego i otvorilo šire tržište za mlade igrače i dr.
Neke ideje koje mi padaju na pamet:
• Organizacija besplatnih posjeta i utakmica za djecu iz okolnih gradova (autobusi, zajednički dolasci na Bilino polje).
• Prijateljske utakmice i turniri mlađih selekcija u ovim sredinama, u saradnji s lokalnim školama fudbala.
• Pokretanje “Čelikovih dana” u drugim gradovima – promocija kluba, druženje s igračima, dijeljenje dresova ili rekvizita.
• Stvaranje partnerskih odnosa sa manjim klubovima – gdje bi talentovana djeca imala priliku da se kasnije kroz Čelik razvijaju.
• Jačanje medijske prisutnosti (lokalne radio stanice, portali) kako bi se ljudi iz drugih gradova još više vezali za naš klub.
Bilo bi odlično kada bismo, pored Zenice, proširili “bazen” navijača i potencijalnih igrača i na ove gradove. Time bi se ne samo povećala podrška klubu, nego i otvorilo šire tržište za mlade igrače i dr.
Neke ideje koje mi padaju na pamet:
• Organizacija besplatnih posjeta i utakmica za djecu iz okolnih gradova (autobusi, zajednički dolasci na Bilino polje).
• Prijateljske utakmice i turniri mlađih selekcija u ovim sredinama, u saradnji s lokalnim školama fudbala.
• Pokretanje “Čelikovih dana” u drugim gradovima – promocija kluba, druženje s igračima, dijeljenje dresova ili rekvizita.
• Stvaranje partnerskih odnosa sa manjim klubovima – gdje bi talentovana djeca imala priliku da se kasnije kroz Čelik razvijaju.
• Jačanje medijske prisutnosti (lokalne radio stanice, portali) kako bi se ljudi iz drugih gradova još više vezali za naš klub.
Eugen nas bacio u depresiju. Nema Plandila jos, nema čigre u napadu, a kako stvari stoje lijevi bocni nam je postala najdeficitarnija pozicija, jer mimo Nedima tamo nema nikoga.
Al boje sve, SVI U TUZLU!
SVANI SUBOTO!
P.S. Upisujte se ljudi, ogranicen je broj mjesta
SVANI SUBOTO!
P.S. Upisujte se ljudi, ogranicen je broj mjesta

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ima jos par dana prelaznog roka mozda se neato i desi pa dodze napadacphillies je napisao/la: ↑03 ruj 2025, 10:15 Eugen nas bacio u depresiju. Nema Plandila jos, nema čigre u napadu, a kako stvari stoje lijevi bocni nam je postala najdeficitarnija pozicija, jer mimo Nedima tamo nema nikoga.
SVANI SUBOTO!
P.S. Upisujte se ljudi, ogranicen je broj mjesta![]()
Ma mi smo neki baksuzluk na sebe navukli, nece nista da se desi.
Živi bili pa vidjeli, vala se ovo odužili za vizuCinvict35 je napisao/la: ↑03 ruj 2025, 10:37Ima jos par dana prelaznog roka mozda se neato i desi pa dodze napadacphillies je napisao/la: ↑03 ruj 2025, 10:15 Eugen nas bacio u depresiju. Nema Plandila jos, nema čigre u napadu, a kako stvari stoje lijevi bocni nam je postala najdeficitarnija pozicija, jer mimo Nedima tamo nema nikoga.
SVANI SUBOTO!
P.S. Upisujte se ljudi, ogranicen je broj mjesta![]()
SVANI SUBOTO