NK Čelik

R0B1J4SH

Re: NK Čelik

Post Postao/la R0B1J4SH »

Cinvict35 je napisao/la: 31 kol 2025, 17:27
Zamorano je napisao/la: 31 kol 2025, 13:34
Cinvict35 je napisao/la: 31 kol 2025, 10:50

Nema prevagu nikakvu , upravu si 2 kola asistencija i pogodak i bar 7 ili 8 suteva i sansi za go , ma nema on pojma a necemo o tome da je ubjedljivo najvise pretrcao.
Kakvu bolan asistenciju frajko spustene glave puca pored gola :mrgreen: sreca dijete bilo u guzvi pa se snaslo i dalo gol.Cuj asistencija :lol: On Bogu nebi asistiro! Pogledaj snimak!
Ti si drug sirov i nema s tobom neke komunikacije procitaj 20 postova od momaka sa foruma kako hvale Masica a ti jedini kontra
Niko ne spori da je mogao i trebao dodat Jamakovicu ali nije i to je greska a rec da nevalja i da je balvan moze samo ko ima nesto protiv njega a tako i za Vardu.
Nedavno pricam sa Jusicem i jos jednim nasim igracem kazu da nas je licno on i Marin izvukao prosle sezone a posebno hvalio Vardu ali ti imas svoje pa svoje
Apsolutno se slažem,za Popovića prošle sezone ne treba trošiti riječi igrac sezone i tačka.
Ali Vardo evo uzet ćemo samo zadnje 2 utakmice:
Protiv Budućnosti sam uzme loptu,prodje igrača i namjesti Pucetu na prazan,zadnje kolo protiv Gradine gol u 94.
To su 4 boda koja je on sam donio,plus na sve to ovaj gol Gradini ima posebnu draž zbog obraza.
Dok nekim igračima se oprašta odlazak u druge klubove,bez znanja kluba.
Pametnom dosta.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

strucnjak9 je napisao/la: 31 kol 2025, 21:22
Rz88 je napisao/la: 31 kol 2025, 20:51 Zabi ga King Zvezdi...
Strasan igrac. Osim gola, dobro je i namucio odbranu Zvezde. Prije par dana sam mu se javio na instagram, rekao mi je da ceka da Celik rijesi vizu da ima nekih problema oko toga, ali da je nacelno sve dogovorio s nama. Gledao je i utakmicu protiv Travnika, bas sam osjetio da jedva ceka da dodje. E sad pitanje je sta ce biti poslije ove utakmice, jer do sad klub nije uspio da mu rijesi vizu
On bi nam bas dobro dosao, a siguran sam da nije ni skup. Tek onda bi dobili na sirini, jer Masic moze igrati drugog napadaca, krilo, iza napadaca, sto i voli vise igrati. Ovakav jedan, samo da stoji u 16 i tuce se sa stoperima, vrijedu svake marke.
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Redbull je napisao/la: 31 kol 2025, 23:21
Rz88 je napisao/la: 31 kol 2025, 20:51 Zabi ga King Zvezdi...
Strasan igrac. Osim gola, dobro je i namucio odbranu Zvezde. Prije par dana sam mu se javio na instagram, rekao mi je da ceka da Celik rijesi vizu da ima nekih problema oko toga, ali da je nacelno sve dogovorio s nama. Gledao je i utakmicu protiv Travnika, bas sam osjetio da jedva ceka da dodje. E sad pitanje je sta ce biti poslije ove utakmice, jer do sad klub nije uspio da mu rijesi vizu
On bi nam bas dobro dosao, a siguran sam da nije ni skup. Tek onda bi dobili na sirini, jer Masic moze igrati drugog napadaca, krilo, iza napadaca, sto i voli vise igrati. Ovakav jedan, samo da stoji u 16 i tuce se sa stoperima, vrijedu svake marke.
Bas ce se King sa 1,65 tuci u 16 sa krkanima iz nase prve lige hehe. Al eto valjalo bi da dodje neko da ima Masica zamijenit
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Brotherze je napisao/la: 31 kol 2025, 23:28
Redbull je napisao/la: 31 kol 2025, 23:21

Bas ce se King sa 1,65 tuci u 16 sa krkanima iz nase prve lige hehe. Al eto valjalo bi da dodje neko da ima Masica zamijenit
Jebem ga mala, ma lomit ce ih driblingom i trkom :mrgreen:
phillies

Post Postao/la phillies »

Hahaha sad hampa na "hudog" delegata, a i Masic mislio da je dao gol, mi na zapadu (vecina) mislila da je Masic dao gol, spiker na stadionu u prvi mah proglasio Masica strijelcem :D Ali treba urgirati kod Saveza, poslati sluzbeni dopis, predociti snimku kao dokaz i da se to promjeni. Vjerujem da ovo nije prvi slucaj u istoriji da je delegat pogrijesio i nije sveto slovo to sto je upisao...prepravi i idemo dalje.

Doduse, isti delegat je upisao da je Vardo u petoj minuti dobio zuti karton, sto je budalastina, jer je Vardo u drugom poluvremenu, nakon protesta zbog nedosudjivanja ociglednog kornera, dobio karton.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Masic kada je sutao, lopta nije ni isla u okvir gola, svakako da je gol Telalovic cist. Nek se ispravi, nek udje momak u historiju, bas zbog toga treba to ispraviti. Ovako da je neko drugi, ko da je bitno toliko.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Redbull je napisao/la: 01 ruj 2025, 13:11 Masic kada je sutao, lopta nije ni isla u okvir gola, svakako da je gol Telalovic cist. Nek se ispravi, nek udje momak u historiju, bas zbog toga treba to ispraviti. Ovako da je neko drugi, ko da je bitno toliko.
Tesko da ce se ispraviti, utakmicu je zakljucio glavni sudija.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

RealMadrid je napisao/la: 01 ruj 2025, 15:25
Redbull je napisao/la: 01 ruj 2025, 13:11 Masic kada je sutao, lopta nije ni isla u okvir gola, svakako da je gol Telalovic cist. Nek se ispravi, nek udje momak u historiju, bas zbog toga treba to ispraviti. Ovako da je neko drugi, ko da je bitno toliko.
Tesko da ce se ispraviti, utakmicu je zakljucio glavni sudija.
Pa postoji snimak, mora se pokusati na svaki nacin ispraviti greska.
Volio bih da netko objavi broj prodanih ulaznica. Realno je na stadionu bilo barem 2500 ljudi. S tom brojkom, broj prodanih ulaznica ne bi smio biti manji od 1500.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Hajde sto je taj delegat skinuo 1000 ljudi od ukupne posjete i oštetio nas, fulao žute kartone i vrijeme dobijanja, najgore je što još nije ispravljena nepravda prema Telaloviću.

Uništiti san jednog momka da skine Bolića i postane najmladji strijelac u historiji 80 godina starog kluba. Velika je to čast i još veća nepravda ako se ne ispravi.

Tim neupućenima delegatima treba reci da zapad prima skoro 7000 ljudi a ne da procjenu vrše tako sto misle da je kapacitet 4 hiljade pa kada vide pola puno upisu 2000.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Delegat nije ni imao potrebnu opremu (laptop) dole na klupi, nego tamo u prostorijama. Golove, kartone i broj ljudi je unosio na poluvremenu i na kraju utakmice.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

RealMadrid je napisao/la: 01 ruj 2025, 15:57 Delegat nije ni imao potrebnu opremu (laptop) dole na klupi, nego tamo u prostorijama. Golove, kartone i broj ljudi je unosio na poluvremenu i na kraju utakmice.
Delegat je degen kojem je vec sugerisano i nije ispravio da je gol dao Telalovic, klub treba poslati dopis nog savezu fbih jer oni mogu to ispraviti
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Eugen je napisao/la: 01 ruj 2025, 16:56
RealMadrid je napisao/la: 01 ruj 2025, 15:57 Delegat nije ni imao potrebnu opremu (laptop) dole na klupi, nego tamo u prostorijama. Golove, kartone i broj ljudi je unosio na poluvremenu i na kraju utakmice.
Delegat je degen kojem je vec sugerisano i nije ispravio da je gol dao Telalovic, klub treba poslati dopis nog savezu fbih jer oni mogu to ispraviti
Je li postoje neke nade za drugim napadacem ili smo odustali?
Cr7legia

Post Postao/la Cr7legia »

Idalje im FIFA nije skinula zabranu za transfere. Sloboda je na crnoj listi idalje.
https://knowledge.fifa.com/registration-bans
Evo link samo za provjeru.
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Sto ALBA ne odrzava teren kao na Tušnju, nijedne fleke na terenu koliko sam uspio vidjeti.
LimVo likČe
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

bartoli je napisao/la: 02 ruj 2025, 13:45 Sto ALBA ne odrzava teren kao na Tušnju, nijedne fleke na terenu koliko sam uspio vidjeti.
Ma nije sve ni do odrzavanja. Sve ima svoj rok trajanja, odrzavala ga je ista ALBA od kad je uradjen travnjak, nisi oni preko noci zaboravili odrzavati teren. Jednostavno je dotrajalo i sad se odrzava koliko je moguce. U svijetu se mijenja svake godine a nasem ima 10 15 godina.
Odgovori