NK Čelik
Re: NK Čelik
I bog nas je pogledo nema izgovora hajmo 5k!
Sta je pisac htio da kaze?Jas63Ko je napisao/la: ↑30 kol 2025, 14:22Zašto bi samo Čelik ne imao problema s tim?!?
https://www.youtube.com/watch?v=5ck-H3xeoPk
A za link:
Ako je ovo na linku neka poruka, izvini, muski me ne zanimaju i ne moras me vise citirati.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
A ako nije tajna kada je to bilo?
[/quote]
Nije tajna!
Sezona 1985/'86, sezonsku i člansku kluba sam izderao ne gledajući meč protiv Veleža na Bilinom u jesenjem dijelu prvenstva. Koliko se mogu sjetitit te sezone se Čelik jedva spasio ispadanja iz Prve Savezne (YU) lige.
Zapamtio sam to zbog one tada vrlo poznate "Afere Šajber" (Slavko Šajber - tada na čelu FSJ), kada je u posljednjem kolu pomenute sezone 1986/'86 pala sumnja da su skoro svi klubovi "namjestili utakmice" (Čelik tada protiv Rijeke, na Bilinom - 1:1).
[/quote]
Nije tajna!
Sezona 1985/'86, sezonsku i člansku kluba sam izderao ne gledajući meč protiv Veleža na Bilinom u jesenjem dijelu prvenstva. Koliko se mogu sjetitit te sezone se Čelik jedva spasio ispadanja iz Prve Savezne (YU) lige.
Zapamtio sam to zbog one tada vrlo poznate "Afere Šajber" (Slavko Šajber - tada na čelu FSJ), kada je u posljednjem kolu pomenute sezone 1986/'86 pala sumnja da su skoro svi klubovi "namjestili utakmice" (Čelik tada protiv Rijeke, na Bilinom - 1:1).
phillies je napisao/la: ↑30 kol 2025, 14:30Sta je pisac htio da kaze?Jas63Ko je napisao/la: ↑30 kol 2025, 14:22Zašto bi samo Čelik ne imao problema s tim?!?
https://www.youtube.com/watch?v=5ck-H3xeoPk
A za link:
Ako je ovo na linku neka poruka, izvini, muski me ne zanimaju i ne moras me vise citirati.
Ne brini, ne odnosi se na tebe, nego na ono što si napisao!
Samo Čelik zenički !!!
-
Zapad da se trese veceras ! 

Ustani Zenico,izgovora nema!Dolaze Robija iz Zavidovic,Bihaca...Svi na Bilino
Gdje se mogu kupiti sezonske kids danas,jel zna neko?
Hoće li biti prenos za nas paćenike koji rade
Od 17:00 do 19:00 radi shop, pa probaj kod njih. Ako ne onda vidi mozda u klubu bude neko (mada nisam optimista), ali ako odes odmah.
PS. Evo crnila ponovo

Samo Čelik zenički !!!
- Zenicanin988
Ja mislim da je sa sezonskim fajront bio juce
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!