NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Tek sam upratio gdje ste svi sa duplog sporta pobjegli
Danas zapad i po prvu pobjedu
PS. Za gostovanje u Travniku sam prešao 4500km u jednom smjeru, sta ce Hans
Pozdrav svim robovima!
Danas zapad i po prvu pobjedu
PS. Za gostovanje u Travniku sam prešao 4500km u jednom smjeru, sta ce Hans
Pozdrav svim robovima!
Pola 9 jos nije ni svanulo

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ovo je stvarno zalosno. Nadam se da ce prestati, ali sve upucuje da nece. Ocekivanja, odnosno nadanja su mi bila 3000, ali uz ovakvo vrijeme 1500 do 2000 je realnost. Ne bih imao nista protiv da se odgodi za ponedjeljak utakmica. Odgovaralo bi i ekipama i navijacima.
- BatistutA19
Uh bgm ako ovako bude vreme ne valja ,ma kakva odgoda jedino gdje bas los teren mogu odgodit,cisto.sumnjam.ovde u odgodu.
Triput mi se dogodilo da kupim za cijelu sezonu i onda se svađam na tribini, jer dođe čovjek sa tek kupljenom ulaznicom, na kojoj je ulaz, moj broj sjedišta i red.
Jednom sam pristao poslušati redara i meč odgledati sa nekog drugog mjesta.
Drugi put sam došao čim su se otvorile tribine i otprilike 10 minuta prije početka meča svađao se sa dvojicom koji su na tek kupljenim ulaznicama imali broj mog sjedišta.
Pokušao sam kasnije to riješiti u kancelariji kluba, evidentirano bilo i obećano da neće biti problema ubuduće.
Dođem na sljedeću tekmu, tip sjedi na mom sjedištu i pokazuje mi ulaznicu sa mojim brojem sjedišta.
Izderem sezonsku na parčiće i odem kući.
Ma patnja je to, sreca pa Celik nema problema s tim.
Samo Čelik zenički !!!
- BatistutA19
Kakva kod nas numerisana sjedista ja sam odusto od toga od one utakmice BiH-Grcka 0-1 kad je Dedic branio na prvoj zvanicnoj utakmici kad lik kaze onom evo ti moja karta hajd ti u cosak 
srecom mi smo tad bili na svom mjestu a danas to nema teorije .
Evo prestala kisa
valjda nece bit nekih padanja vecih
Evo prestala kisa
A ako nije tajna kada je to bilo?Jas63Ko je napisao/la: ↑30 kol 2025, 12:13Triput mi se dogodilo da kupim za cijelu sezonu i onda se svađam na tribini, jer dođe čovjek sa tek kupljenom ulaznicom, na kojoj je ulaz, moj broj sjedišta i red.
Jednom sam pristao poslušati redara i meč odgledati sa nekog drugog mjesta.
Drugi put sam došao čim su se otvorile tribine i otprilike 10 minuta prije početka meča svađao se sa dvojicom koji su na tek kupljenim ulaznicama imali broj mog sjedišta.
Pokušao sam kasnije to riješiti u kancelariji kluba, evidentirano bilo i obećano da neće biti problema ubuduće.
Dođem na sljedeću tekmu, tip sjedi na mom sjedištu i pokazuje mi ulaznicu sa mojim brojem sjedišta.
Izderem sezonsku na parčiće i odem kući.
LimVo likČe
Jel ovo troll neki?Jas63Ko je napisao/la: ↑30 kol 2025, 14:22Zašto bi samo Čelik ne imao problema s tim?!?
https://www.youtube.com/watch?v=5ck-H3xeoPk
LimVo likČe