Trebamo i moramo bit zadovoljni sa zalaganjem i borbom a jebi ga eto nesto nismo ni srece imali ,nesto sebicnost ali nemam ja zamjerki i sebicnost je velika zelja neka jednostavno nose te navijaci hoces najbolje ispadne najgore .
Telalovic me odusevio ja ga prvi put gledam ,najbitnije ne boji se duela hoce u duel.i zna sa loptom i iznije i dodat i on mi definitivno startsr bio U21 i Jamakovic je dobar.
Delic i Kalesic odlicni ce bit ,svidja mi se kod njih sto idu odmah prema golu pogotovo Kalesic.Nadam se i Masic da ce zabijat golove i jucer je grizo borio se.Hodzic i Vardo ko uvjek.
Trenutno van forme su Popovic i Sero a Sero ce doci sebi dok Marin spor je jucer bio mora puno bolje i on je krivac najvise za gol.jer je njemu igrac pobjego nije ga zatvorio i plus nesporazum sa Culovom.koji je meni odlican golman i ide na centarsuteve.Horic kapitenski odraddio ,Smajlovic i Sivac korektno odigrali pozadi a naprijed nisu ni isli.
Zamjene Durmis za ono malo vremena nije ni los bio.
To je neka moja analiza za jucer uz malo srece trebali smo pobijedit ali sto bi reko Fedza Dudic vratit ce nam se negdje .
Ostali rezultat iznenadje je Stupcanica i mozda Tosk i cak Igman ,ostalo manje vise realno ocekivano