NK Čelik

BatistutA19

Re: NK Čelik

Post Postao/la BatistutA19 »

Malo se ohladilo jos cekamo Aveniju mozda on od jutros sastavlja detaljnu analizu i pise text😁😁
Trebamo i moramo bit zadovoljni sa zalaganjem i borbom a jebi ga eto nesto nismo ni srece imali ,nesto sebicnost ali nemam ja zamjerki i sebicnost je velika zelja neka jednostavno nose te navijaci hoces najbolje ispadne najgore .
Telalovic me odusevio ja ga prvi put gledam ,najbitnije ne boji se duela hoce u duel.i zna sa loptom i iznije i dodat i on mi definitivno startsr bio U21 i Jamakovic je dobar.
Delic i Kalesic odlicni ce bit ,svidja mi se kod njih sto idu odmah prema golu pogotovo Kalesic.Nadam se i Masic da ce zabijat golove i jucer je grizo borio se.Hodzic i Vardo ko uvjek.
Trenutno van forme su Popovic i Sero a Sero ce doci sebi dok Marin spor je jucer bio mora puno bolje i on je krivac najvise za gol.jer je njemu igrac pobjego nije ga zatvorio i plus nesporazum sa Culovom.koji je meni odlican golman i ide na centarsuteve.Horic kapitenski odraddio ,Smajlovic i Sivac korektno odigrali pozadi a naprijed nisu ni isli.
Zamjene Durmis za ono malo vremena nije ni los bio.
To je neka moja analiza za jucer uz malo srece trebali smo pobijedit ali sto bi reko Fedza Dudic vratit ce nam se negdje .
Ostali rezultat iznenadje je Stupcanica i mozda Tosk i cak Igman ,ostalo manje vise realno ocekivano
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Truhlo je napisao/la: 25 kol 2025, 13:46 slika

DA LI JE KONAČNO, NAKON 5 MUČNIH GODINA, DOŠLO VRIJEME, DA SOCIOSI POKAŽU KO SU I ŠTA SU :?: IDEMO PO 5000 PROTIV TOMISLAVA U ZAPISNIKU, OD PRVE DOMAĆE UTAKMICE POKAZATI KO JE GAZDA U BIH :!:
Jedino nam je Zeljeznicar i Sarajevo nedostizni a u par stotina ce bit sa Velezom,Borcem i Zrinjskim.
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

https://youtu.be/MSY3OVZ8-tc?feature=shared

Evo snimak tekme, ako kome treba
Eugen

Post Postao/la Eugen »

SportBC saznaje: Čelik i Tomislav u novom terminu
https://sportbc.ba/fudbal/sportbc-sazna ... m-terminu/
phillies

Post Postao/la phillies »

Mada se to i ocekivalo, odlicna vijest. Eto Zenico, vrijeme je za povratak na Bilino Polje, ne treba vise traziti izgovor. Dodjite, a igraci ce se pobrinuti da nakon dva sata sa stadiona odete sretni i zadovoljni. Sve je do vas.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Eugen je napisao/la: 25 kol 2025, 16:15 SportBC saznaje: Čelik i Tomislav u novom terminu
https://sportbc.ba/fudbal/sportbc-sazna ... m-terminu/
Kad ce doci King?
LimVo likČe
phillies

Samo jos da napomenem da nas je bogda dijelila da izgubimo 3:0 jucerasnju utakmicu. Kako? Pa zbog "navijaca" zbog kojih se svi kunemo i svima je drago kad vidimo punu tribinu na Piroti da je crno-crvena, a medju tom armijom nadje se itekako hamelja koji zbog samo njima znane frustracije i ocitog manjka mozdanih celija frljace sta god im padne na pamet u teren. E tako je jucer na terenu zavrsila i flasica puna vode, koja je srecom pomocnog sudiju pogodila samo u rame. Zasto srecom? Zato, jer da ga je u vugla pogodila, on bi legao na zemlju i automatski bi se susret prekinuo. Ne vjerujem da u tom slucaju ulazi 4.sudija da zavrsi utakmica, nego se mec prekida. Zato su i igraci Travnika skocili na glavnog sudiju i signalizirali na "pogodak"...A vjerujem, posto je uslo u zapisnik, da ce Celiku i za to doci kazna, kao i za pirotehniku Robijasa, ali Robija ce svoje kazne platiti, a onaj hrsuz vjerujem da ce se usutiti i debilno smijati.

Sto mi znamo sebi biti najveci dusmani, to je cudo jedno.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Mene je najvise fascinirao Telalović, jbt 16 godina fizika i gradja mu najbolja u ekipi, ima muda ima sve, jedino ga mozak malo jebe i neiskustvo jer mu je oprošten crveni karton a vjerovatno samim time i poraz Čelika.

Onda Kalesić koji ulazi i presjeca 5-6 lopti i skoro sve sam iznosi preko pola.

Mašić poginuo. To je i rizik veliki jer ako mu nesto bude nema zamjene dok ne dodje King Emanuel. :mrgreen:

Po meni Mašetić mora biti medju 11.

Podbacili su mi Vardo, Popović i Smajlović.

Delić dobar ali nije spreman 100%.

Horić bez greške. Kao u najboljim danima.

Jamaković super, steta sto nije pogodio iz one dvije prilike.

Uglavnom ekipa za klasu bolja od prošlogodišnje.

Napravili smo 6 velikih prilika. Samo jedna je ušla. Šteta. Ali to govori da imamo igru iz koje stvaramo prilike. Samim time sam zadovoljan.

Ima segmenata i gdje nisam. Timska igra, mozda su mogli u prijašnjim klubovima gledati sebe i statistiku ko će dati gol, driblati, dozvoliti sebi da ne uposliš saigrača koji je u boljoj poziciji ovdje im to ljudi neće tolerisati. Siguran sam da je to vidio i Regoje i Jusic i da će im to odmah na treningu saopstiti.

Ni jednu ekipu ne treba podcjenjivati pa ni Tomislav na BP.
Ta utakmica nosi isto bodova kao i da smo pobjedili u Travniku. Zato maksimalno od prve minute. Igrači a i klub generalno zaslužuju maksimalnu podršku za tribina. Primjetio sam da su ostavili za ovu utakmicu i promociju novih dresova.
Kod kuce pred svojom publikom. Lijepo.

Sastav za koji smatram da je najjaci trenutno.

.............................Čulov................

Sivac......Horić............ Mašetić.......Smajlović(u-21)

............ Telalović(u-21) ..Kalesić........

Jamaković(u-21).....Delić.............Durmiš/Popović

..................................Mašić...........

A mozda i Šero unutra na mjesto Jamakovića a Jamakovića na mjesto Durmiš/Popović.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
phillies

Ma meni su i Kalesic i Delic osvjezenje u odnosu na dosad igrace koji su igrali na njihovim pozicijama sto se tice iznosenja lopte, sigurnosti i kontrole lopte...nema padova tek tako, izgubljenih lopti a i jaki su u duelu.
Samo Čelik zenički !!!

Kontras'88

Post Postao/la Kontras'88 »

Avenija je napisao/la: 25 kol 2025, 18:26 Mene je najvise fascinirao Telalović, jbt 16 godina fizika i gradja mu najbolja u ekipi, ima muda ima sve, jedino ga mozak malo jebe i neiskustvo jer mu je oprošten crveni karton a vjerovatno samim time i poraz Čelika.

Mašić poginuo. To je i rizik veliki jer ako mu nesto bude nema zamjene dok ne dodje King Emanuel. :mrgreen:

Napravili smo 6 velikih prilika. Samo jedna je ušla. Šteta. Ali to govori da imamo igru iz koje stvaramo prilike. Samim time sam zadovoljan.

Ima segmenata i gdje nisam. Timska igra, mozda su mogli u prijašnjim klubovima gledati sebe i statistiku ko će dati gol, driblati, dozvoliti sebi da ne uposliš saigrača koji je u boljoj poziciji ovdje im to ljudi neće tolerisati. Siguran sam da je to vidio i Regoje i Jusic i da će im to odmah na treningu saopstiti.

Ta utakmica nosi isto bodova kao i da smo pobjedili u Travniku. Zato maksimalno od prve minute. Igrači a i klub generalno zaslužuju maksimalnu podršku za tribina. Primjetio sam da su ostavili za ovu utakmicu i promociju novih dresova.

A mozda i Šero unutra na mjesto Jamakovića a Jamakovića na mjesto Durmiš/Popović.
Sve se slazem korektno napisano, osim dijela gdje si rekao da je Vardo podbacio, sasvim korektno je pdigrao dok je bio u igri, smirivao igru, isao i naprijed imao sut dobar itd.
Jamakovica bi dao umjesto Marina a Šeru od prve, s tim da njemu i Delicu treba obkasniti da igraju u istom timu.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Avenija je napisao/la: 25 kol 2025, 18:26 Mene je najvise fascinirao Telalović, jbt 16 godina fizika i gradja mu najbolja u ekipi, ima muda ima sve, jedino ga mozak malo jebe i neiskustvo jer mu je oprošten crveni karton a vjerovatno samim time i poraz Čelika.

Hodzic igra bez greske ne mozes ga sklonuti tek tako koliko god da je dobar Masetic, ali neka konkurencije
PatrickBateman

Post Postao/la PatrickBateman »

Masetic je jedini igrac koji je dosao na mala vrata i ostavio dobar utisak. Ovi drugi se obicno nisu zadrzavali ni pola sezone.
Srce, čast i ponos!
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Protiv Tomislava su 2 faktora kljucna: izaci s istim zarom i stavom kao u Travniku i izaci pred jednako punim tribinama.
Sto se tice postave ostavio bih istu. Hodzic je defanzivne zadatke u Travniku odradio bez greske. U posjedu se cesto sto prije rjesavao lopte, ali ipak u globalu mislim da mu je ovo jedna od boljih partija. Vardo neka odigra barem prvo poluvrijeme, a onda neka udje Kalesic i svu svoju snagu i energiju ubaci u tih 45 minuta. Nadam se i niskome napadacu iz Novog Pazara do subote. Igrao je utakmice i trenirao pa ce vjerovatno doci fizicki spreman. Bude li rezultat to dozvoljavao, ubaciti ga zadnjih 10ak minuta. Mozda i Seri bude zanimljiva njegova pojava pa barem s njim bude suradjivao.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Rz88 je napisao/la: 25 kol 2025, 20:16 Mozda i Seri bude zanimljiva njegova pojava pa barem s njim bude suradjivao.
😂😂
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Redbull je napisao/la: 25 kol 2025, 20:42
Rz88 je napisao/la: 25 kol 2025, 20:16 Mozda i Seri bude zanimljiva njegova pojava pa barem s njim bude suradjivao.
😂😂
:mrgreen: :mrgreen: :lol:
Sero s materom svojom nebi suradjivo na terenu,kad bi mu mama bila u sansi nebi joj dodao reko bi mama bila si u ofsajdu vidio sam krajickom oka :D
Odgovori