NK Čelik

UzavreliGrad

Re: NK Čelik

Post Postao/la UzavreliGrad »

Pozdrav momci pitanje imam, gdje se mogu sutra kupiti karte za naš sektor?
phillies

Post Postao/la phillies »

UzavreliGrad je napisao/la: 23 kol 2025, 20:26 Pozdrav momci pitanje imam, gdje se mogu sutra kupiti karte za naš sektor?
Nece biti sektora, posto cemo biti na cijeloj tribini (natkrivenoj). Koliko sam mogao procitati, na mjestu okupljanja bice postavljena i prodajna mjesta za karte. Dakle, na parkingu kod firme "Borac" od 15.00 okupljanje...procitaj na FB Robijasa detaljnije informacije.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Sisoje riješio svoj han,sve čisto,nikom ništa :pivo:
c'mon likČe
phillies

Post Postao/la phillies »

Molba svim forumasima. Hajde da pocnemo pisati postove na predvidjene teme. Pravicemo posebne teme za Celikove utakmice, da bi ova ostala "cistija" i preglednija za ostala desavanja u klubu. Isto tako, na podforumu "Fudbal" postoje teme za Premijer Ligu, Prvu Ligu Federacije...gdje mozemo komentarisati ostale utakmice nase lige.

ps. Ali45, nije ovo nista tebi samom upuceno, nego svima nama da se malo organizujemo. Hvala.

PS2. SVANI NEDELJO!!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Ehh da i ja kažem koju pred početak nove sezone
Prvo bi poželjeo da bude sto manje povreda u ekipi
Sto se tice ekipe i pojačanja ja sam prezadovoljan imamo bas finu ekipu nakon dugo godina dovela su se bas fina i dobra pojačanja samo mislim da se doveo samo jos jedan napadač radi mog straha ako nam se nedaj bože povrijedi Masa
Vezni red imamo top i nakon arezine prvi put sam prezadovoljan sa veznjacima do sad je bila sve neka improvizacija
Odbrana sa horicem isto tako dobra samo da ga akobogda povrede zaobiđu a tu imamo staronju Isaka da uleti nekada
Golmani imamo sad bas dobar izbor
Ehh sad je do igrača da opravdaju naša očekivanja
Sto se tice uprave kluba nadam se da ce obezbijediti dobre uslove ekipi i da nećemo imati više problema oko plata
Mada mislim poslije odb.racuna da neće biti problema oko toga da se ekipa fokusira samo na igre da ne brinu oko ostalih stvari
Sto se tice očekivanja mojih za ovu sezonu ja očekujem realno nas plasman oko 3 mjesta
Iskreno po meni favorit br.1 je Stupčanica pa Sloboda pa mi i gosk smo tu negdje
Mada vidim nas i kao favorita iz sjene koji bi mogao iznenaditi
Najvažnija stvar po meni je da napokon sa gostovanja se vraćamo sa bodovima a ne na izlazu iz Zenice skidamo gaće unaprijed kad krenemo na gostovanja
Neka nam je sretno u novoj sezoni da nas momci na terenu akobogda obrađuju sto vise 🖤❤️💪💪
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Sutra ima da gori sve
Odgovori