NK Čelik
-
Re: NK Čelik
Bice na kraju neki trener od 60 godina
Sad kad Krpic osvane za rotacije

Sto se tice pressa, lijepo je cuti Jonjica koji sa optimizmom govori o predstojecoj sezoni...kao sto rece vise nema kocnica, sad idemo jako.

Sto se tice pressa, lijepo je cuti Jonjica koji sa optimizmom govori o predstojecoj sezoni...kao sto rece vise nema kocnica, sad idemo jako.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Budem li dzabe ulazio na fb kluba a ne bude li potpisao gotov si samo da znaš
Nemij dzaba ukazit kad ce bit objava tacno u 19:00 do tad nece sigurno
Ide rutonja u press sali predstavljen
-
Sbc nije najavio pojacanje, nije neki rutonja 

Samo mali offtopic, a vezano je za sezonske karte. Svi oni koji su se zalili ili se zale na cijene sezonskih ili pojedinacnih nek ne jedu vnago, jer evo pogledajte cijene sezonskih kod Jedinstva, Travnika i Slobode. Cijena je identicna - 100 KM. Sad usporedite njihove tribine i stadione ( da ne kazem sta drugo) i Bilino Polje. A kod nas 90, pa jos ako si clan 50% jeftinije, pa ako ti je i to skupo, imas istocnu tribinu za manje para... A pojedinacna karta zapadne tribine jeftinija za 2 KM od pojedinacnih karata pomenutih klubova.
A hocemo pojacanja, tika taku, pobjedu u svakoj tekmi i naravno Premijer Ligu.
U pravu je drug Truhlo, legla zvecarki su po zenickim novcanicima.
Samo Čelik zenički !!!
Kad sam pisao jos prije 5 ili 6 mjeseci da trrba dignut karte na 10km 7 i 5km bio sam i najmanju ruku lincovan ovde , izuzev mozda 2 forumasa a ja i dalje stojim iza toga da je zapad morao ici na 10kmphillies je napisao/la: ↑22 kol 2025, 16:18 Samo mali offtopic, a vezano je za sezonske karte. Svi oni koji su se zalili ili se zale na cijene sezonskih ili pojedinacnih nek ne jedu vnago, jer evo pogledajte cijene sezonskih kod Jedinstva, Travnika i Slobode. Cijena je identicna - 100 KM. Sad usporedite njihove tribine i stadione ( da ne kazem sta drugo) i Bilino Polje. A kod nas 90, pa jos ako si clan 50% jeftinije, pa ako ti je i to skupo, imas istocnu tribinu za manje para... A pojedinacna karta zapadne tribine jeftinija za 2 KM od pojedinacnih karata pomenutih klubova.
Nikad veci rutonja nije potpiso
Molim objektivnu zenicku publiku da me ne gadja flasama s tribine u Travniku, hvala

Molim objektivnu zenicku publiku da me ne gadja flasama s tribine u Travniku, hvala

-
- BatistutA19
Je li opet pojacanje ili zajebancija jer sad uz kafu morat cu izvirivat je li i ko je potpiso 

Sto se tice ulaznica taman,nece se sigurno klub obogatit ako stavi vece cijene i ovi sto su stavili 10 vidjet ce za 5 kola kad bude ruznije vreme pa los rezultat je li puno.
Vidjet cemo Travnika posle Celika koliko ce prodat ulaznica ,sad ce prodat 3000 i onda nece toliko prodat ni za 10 utakmica
Nije mjerilo forum nizasta ,nas je ovde koliko 100 ljudi od cijelog grada i i svih sela oko Zenice.
Jos 47 sati do prve utakmice srce na teren i hocemo pobjedu

Sto se tice ulaznica taman,nece se sigurno klub obogatit ako stavi vece cijene i ovi sto su stavili 10 vidjet ce za 5 kola kad bude ruznije vreme pa los rezultat je li puno.
Vidjet cemo Travnika posle Celika koliko ce prodat ulaznica ,sad ce prodat 3000 i onda nece toliko prodat ni za 10 utakmica
Nije mjerilo forum nizasta ,nas je ovde koliko 100 ljudi od cijelog grada i i svih sela oko Zenice.
Jos 47 sati do prve utakmice srce na teren i hocemo pobjedu
Bati da nam ne ostanes u vjecnoj dilemi, Kurbegovic napadac, bivsi igrac Sarajeva potpisao.BatistutA19 je napisao/la: ↑22 kol 2025, 17:48 Je li opet pojacanje ili zajebancija jer sad uz kafu morat cu izvirivat je li i ko je potpiso
Jos 47 sati do prve utakmice srce na teren i hocemo pobjedu![]()

Neka igre pocMu!!!!

Samo Čelik zenički !!!
-
A moze li neko objasniti sta u principu sad kvaj potpis znaci? Vjrv laudrop najbolje zna pa ako mozes u kratkim crtama pojasniti.
Jel sad umjesto sport BC saznaje bice samo zvanicna vijest hahaha
Jel sad umjesto sport BC saznaje bice samo zvanicna vijest hahaha