Ma nije samo cist gol, tad je bas bilo tendeciozno sudjenje.Truhlo je napisao/la: ↑20 kol 2025, 20:33Jest nas on zaklo u tešnju one prve sezone. Nije nam centar dao da pređemo...
Imao je i korektnog suđenja, ono gostovanje u gračanici, kući protiv banovića, itd.
Ne znam koliko ga travnik može podmazat', s obzirom na tv prijenos... Opet u drugu ruku ni taj tv prijenos ne znači ništa, bio je i protiv stupčanice kad im je ukraden čist gol.
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
zenički Boracprisonbreak je napisao/la: ↑20 kol 2025, 20:36Ma nije samo cist gol, tad je bas bilo tendeciozno sudjenje.Truhlo je napisao/la: ↑20 kol 2025, 20:33Jest nas on zaklo u tešnju one prve sezone. Nije nam centar dao da pređemo...
Imao je i korektnog suđenja, ono gostovanje u gračanici, kući protiv banovića, itd.
Ne znam koliko ga travnik može podmazat', s obzirom na tv prijenos... Opet u drugu ruku ni taj tv prijenos ne znači ništa, bio je i protiv stupčanice kad im je ukraden čist gol.

Jbt kako ona stoka može borac uopšte gledati, da sude nama ko protiv stupčanice nakon dvije utakmice ne bi na stadion kročio da 7 titula uzmu.
NaslovFirma koja je uzela kamatu od NK Čelik ne napreduje na izgradnji južne tribine stadiona Grbavica

Čitam Sarajevo B se navodno raspada, nemaju gdje igrati. Možda ima kakvih igrača. Možda ovaj neki Hamza Martinović 

Slijedece pojacanje mora biti decko druge boje koze. Dosta je blijedolikih

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ma daj garu da trci ko perpetum mobile, ovi blijedi crknu nakon 60 minuta

Samo Čelik zenički !!!
Treba pokusat probrat ovi bolji iz tog B kluba na posudbu, samo stqn i hranarina u Urbanu
, mislim da bi valjalo svima

Nije garo, al je sletio i mogao bi nam biti od pomoci u klubu hahahahahaa
PS. SVANI NEDELJO!!!
Samo Čelik zenički !!!