E jbg. Ja mislio da cemo ih "napucat", kao nedavno ko je ono bio..?
NK Čelik
Re: NK Čelik
-
Kontras'88 je napisao/la: ↑16 kol 2025, 19:14Druze vitez akcije nije napravio

Kakav je bio Telalović pise na sbc da je se u dobrom svijetlu pokazao na ovoj utakmici
-
Treba malo odvadit. Momak je buducnost kluba al evo moja dobronamjerna sugestija Maidu Dini ili ko vec pise ove tekstove je da ne stvarate pritisak ovakvim tekstovima jer ce rutonja koji ne gleda utakmice doci na stadion i cekati kad ce Telalovic provuci nekom kroz noge i ako se ne desi ide ona nasa ma de ba kakav ovaj kolko su ga nahvalili..
"
Čelik je preuzeo inicijativu, i dominacijom na sredini terena gdje se kao po običaju isticao mladi Telalović, prebacio težište igre na polovinu Viteza."
Kao po obicaju istice se momak koji igra petu utakmicu. Nemojte da se dizemo u nebesa prerano s ovakvim objavama, nece on postat veci talenat od ovakvog teksta i ovo ce mu vise donijeti loseg nego dobrog.
-
Jeste, i slazem se.KakhaKaladze je napisao/la: ↑16 kol 2025, 20:34Treba malo odvadit. Momak je buducnost kluba al evo moja dobronamjerna sugestija Maidu Dini ili ko vec pise ove tekstove je da ne stvarate pritisak ovakvim tekstovima jer ce rutonja koji ne gleda utakmice doci na stadion i cekati kad ce Telalovic provuci nekom kroz noge i ako se ne desi ide ona nasa ma de ba kakav ovaj kolko su ga nahvalili..
"
Čelik je preuzeo inicijativu, i dominacijom na sredini terena gdje se kao po običaju isticao mladi Telalović, prebacio težište igre na polovinu Viteza."
Kao po obicaju istice se momak koji igra petu utakmicu. Nemojte da se dizemo u nebesa prerano s ovakvim objavama, nece on postat veci talenat od ovakvog teksta i ovo ce mu vise donijeti loseg nego dobrog.
Al treba i reci da se vidi iz aviona da momak odudara od svih igraca njegive generacije. Uzeci u obzir njegove godine, iskustvo, talenat je neminovan, i da moze se reci da je i danas protiv Viteza pokazao da ima talenat i sve sto se ocekuje od jednog igraca.
-
Rezime
Celik nikad bolji u smislu stila igre.Sve je islo od noge do noge bukvalno samo visoka lopta kad se mjenja strana tj.kada krila probijaju....
Realnon 4:0 da smo dobili jer penal nije bio al tu je Karalic iscenirao....
Horic doktor odbrane..
Svi su odigrali za 10.....
Celik nikad bolji u smislu stila igre.Sve je islo od noge do noge bukvalno samo visoka lopta kad se mjenja strana tj.kada krila probijaju....
Realnon 4:0 da smo dobili jer penal nije bio al tu je Karalic iscenirao....
Horic doktor odbrane..
Svi su odigrali za 10.....
Evo ja cu reci, posto nikako nisam imao prilike gledati ga do danas, maksuz sam otisao u Vitez radi Rikija. Mogu reci da sam bas zadovoljan njegovom igrom. Ima odlican pregled ogre, ne komplikuje kad je sa loptom, fino se u duelu postavlja i ne mogu bas lako s njim ovi stariji krkani. Drago mi je sto ce igrati sa Delicem, Kalesicem pa i Vardom, jer ce imati sta od njih nauciti i dalje se razvijati kao igrac. A vidjecemo gdje ce taj razvoj otici.
Inace, utakmica kakvu sam i ocekivao kad sam vidio da igramo bez 4-5 igraca koji ce biti protiv Travnika. Dosta se igralo izbij nabij, ali opet su nasi koliko toliko igrali bolje i zasluzeno postigli dva pogotka. Hodzic je podigao nivo igre glavom i skok igru, sto je rezultiralo da vec cini mi se trecu utakmicu je strijelac. Mogli su nasi momci postici jos koji pogodak da su Durmis i Medjuseljac bili precizniji. U drugom poluvremenu, smjesan penal nad Karalicem koji se bacio iako je 20 centi bio nas igrac od njega. Osim te sanse i gola iz penala Vitez nije imao nista pred nasim golom. Ako im je ovo najjacih 11, ima da lete ko fisek iz ove lige. Za nas nije svirao ocit penal nad Medjuseljcem (mada je Ali ono trebao rijesiti ranijim udarcem).
Al kako su uvijek zenicani u drugim klubovima najveca govna.
I na kraju: "Sudija, posisaj mu ranu! "

Inace, utakmica kakvu sam i ocekivao kad sam vidio da igramo bez 4-5 igraca koji ce biti protiv Travnika. Dosta se igralo izbij nabij, ali opet su nasi koliko toliko igrali bolje i zasluzeno postigli dva pogotka. Hodzic je podigao nivo igre glavom i skok igru, sto je rezultiralo da vec cini mi se trecu utakmicu je strijelac. Mogli su nasi momci postici jos koji pogodak da su Durmis i Medjuseljac bili precizniji. U drugom poluvremenu, smjesan penal nad Karalicem koji se bacio iako je 20 centi bio nas igrac od njega. Osim te sanse i gola iz penala Vitez nije imao nista pred nasim golom. Ako im je ovo najjacih 11, ima da lete ko fisek iz ove lige. Za nas nije svirao ocit penal nad Medjuseljcem (mada je Ali ono trebao rijesiti ranijim udarcem).
Al kako su uvijek zenicani u drugim klubovima najveca govna.

I na kraju: "Sudija, posisaj mu ranu! "

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Gledaj ovog na 2:50 hahaha, kaze nekad mi je Čelik znacio dok sam mladji bio, a frajko ne znam je li i 30 imaRob_Sa je napisao/la: ↑16 kol 2025, 23:20 https://youtu.be/rPVD5vlNBSI
rutonje i babinci nam okupirali Zenicu![]()
![]()
![]()
Zato ova stara bagra popravila utisak.
Ma joj na 2:50 broi(ibro) cigan snimao za youtube glupirao seRedbull je napisao/la: ↑16 kol 2025, 23:44Gledaj ovog na 2:50 hahaha, kaze nekad mi je Čelik znacio dok sam mladji bio, a frajko ne znam je li i 30 imaRob_Sa je napisao/la: ↑16 kol 2025, 23:20 https://youtu.be/rPVD5vlNBSI
rutonje i babinci nam okupirali Zenicu![]()
![]()
![]()
Zato ova stara bagra popravila utisak.
LimVo likČe
-
Moram drug da ovo iskometarisem izbij i nabij..phillies je napisao/la: ↑16 kol 2025, 21:18 Evo ja cu reci, posto nikako nisam imao prilike gledati ga do danas, maksuz sam otisao u Vitez radi Rikija. Mogu reci da sam bas zadovoljan njegovom igrom. Ima odlican pregled ogre, ne komplikuje kad je sa loptom, fino se u duelu postavlja i ne mogu bas lako s njim ovi stariji krkani. Drago mi je sto ce igrati sa Delicem, Kalesicem pa i Vardom, jer ce imati sta od njih nauciti i dalje se razvijati kao igrac. A vidjecemo gdje ce taj razvoj otici.
Al kako su uvijek zenicani u drugim klubovima najveca govna.![]()
I na kraju: "Sudija, posisaj mu ranu! "![]()
![]()
![]()
![]()
Nismo bili na istoj tekmi...Naprotiv vidio si da Celik vraca loptu do stopera i sve od noge do noge i ako se slobodna druga strana ide dijagonala....A po meni nikad viss pasova nismo imali..Moje misljenje bez 4 do 5 potencijalno standardi koji se poslije ove tekme moraju zapitati da li su sigurni u prvi 11......
Soryyy nista tebi licno samo sam zelio ispraviti ovo izbij nabi
Kad sam vidio tvoj post, znao sam da ces replicirati
Slazem se s tobom, i ja sam preletio sa opisom. Malo na pocetku je bilo, kasnije su povezali igru. A sto se tice mjesta u prvih 11, imace Regoje "slatke muke" oko sastava, bar u prvim kolima dok ne podju kartoni pristizati Vardu, Hodzica...

Slazem se s tobom, i ja sam preletio sa opisom. Malo na pocetku je bilo, kasnije su povezali igru. A sto se tice mjesta u prvih 11, imace Regoje "slatke muke" oko sastava, bar u prvim kolima dok ne podju kartoni pristizati Vardu, Hodzica...

Samo Čelik zenički !!!
Nike lose bilo juce , pokisavali smo igrati koliko toliko odnosno koliko je onaj grbavii tvrdi teren dozvoljavao, Vetez neznam jel sansu napravio.Telalovic top , jak smiren ne boji se krenut driblat iznijet i bice akB od njega nesto ,od mladih i Babic je igrao veznog i dobar je bio ne ispada tu je ima i on tu smirenost ne panici kad ima loptu , Spahic nije imao nesto ni vremena da sta pokaze , Jamakovic noze trcat 2 tekme bori se trazi nije lose et od tih mladzi moje vidzenje ovi ostali Hora beton, Vardinjo beton ovi standardno nije lose.Treba naravno uzet u obzzir da nisu igrala 4 igrqca mozda i najbolja iz prve postave i to svi hajmo rec prema naprijed, to bi bilo 2 nivoa bolje da su igrali.
Znal iko sta je sa Serexom , igral u Travniku za ove druge vjerujem nisu bile neke povrede jedino on vuce od turnira , imal iko kakvu info za Serexa
Znal iko sta je sa Serexom , igral u Travniku za ove druge vjerujem nisu bile neke povrede jedino on vuce od turnira , imal iko kakvu info za Serexa