NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Da li slavni legendarni Čelik iz Zenice želi potpisati novi reprogram, po uzoru na Gorki i Želješčar?

Ko prati priču oko reprograma, sjetiti će se one žalbe na oko milion KM glavnice. Možda sa novim reprogramom to već sada prihvatiti, na ovu glavnicu, rata bi ostala ista, oko 27 000 ili 28 000 KM, a cjelokupni dug bi bio pokriven?
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

10 KM karta u Travniku :dupe:
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

RealMadrid je napisao/la: 14 kol 2025, 13:43 10 KM karta u Travniku :dupe:
Ja ocekujem i opstrukciju da nam ne daju tribinu kao prosle godine. Ne bih bio sekunde iznenadjen.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Truhlo je napisao/la: 14 kol 2025, 13:33 Da li slavni legendarni Čelik iz Zenice želi potpisati novi reprogram, po uzoru na Gorki i Želješčar?

Ko prati priču oko reprograma, sjetiti će se one žalbe na oko milion KM glavnice. Možda sa novim reprogramom to već sada prihvatiti, na ovu glavnicu, rata bi ostala ista, oko 27 000 ili 28 000 KM, a cjelokupni dug bi bio pokriven?
Na novih 10 godina ili na ostatak reprograma? Koliko rata je do sad trebalo biti uplaceno?
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 14 kol 2025, 13:49
Truhlo je napisao/la: 14 kol 2025, 13:33 Da li slavni legendarni Čelik iz Zenice želi potpisati novi reprogram, po uzoru na Gorki i Želješčar?

Na novih 10 godina ili na ostatak reprograma? Koliko rata je do sad trebalo biti uplaceno?
Gorki i željkan su potpisali na novih 10 godina.

Do sada je trebalo biti uplaćeno nekih 50ak rata.
RutonjasaZapada

Post Postao/la RutonjasaZapada »

Ovo je dokaz da vrijedimo 10KM ulaznica....
🖤❤️
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Jesul ovo juniori sutra protiv Radnika na Kamberovica polju, valjda budu i prvi bodovi
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

FRLegioen je napisao/la: 13 kol 2025, 21:17
BatistutA19 je napisao/la: 13 kol 2025, 21:08 Sto se tice stranaca ,crnaca ja bi samo doveo ako znas da je velika prevaga na terenu ,jebes i crnca ako je slab ,eno i Nemila dovela crna gdje ga ona nasla bog zna.
Dovedi koji ce napravit prevagu pa ga posle prodaj unovci npr ko sto je Zeljo ubo sa onim azijcem ili Sarajevo sa gruzijcem a jebes i crnca i stranca ako ce bit za atrakcije..
Ako Niger dodje etio novih gledalaca...Gay-evi ce da prete a i nimfomanke...
Ma to moze bit zanimljivo jednu utakmicu ali ako nema salameta od njeg djaba mu sve 😂😂
phillies

Post Postao/la phillies »

Jesu, sutra u 17:00
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
BatistutA19

FliX je napisao/la: 13 kol 2025, 22:42
BatistutA19 je napisao/la: 13 kol 2025, 21:08 Sto se tice stranaca ,crnaca ja bi samo doveo ako znas da je velika prevaga na terenu ,jebes i crnca ako je slab ,eno i Nemila dovela crna gdje ga ona nasla bog zna.
Dovedi koji ce napravit prevagu pa ga posle prodaj unovci npr ko sto je Zeljo ubo sa onim azijcem ili Sarajevo sa gruzijcem a jebes i crnca i stranca ako ce bit za atrakcije..
Ponudio im se preko Facebook-a. :mrgreen:
Ma bog zna odakle je on zaluto u Nemilu i koji je kvalitet igraca 😂😂
BatistutA19

phillies je napisao/la: 14 kol 2025, 11:07
Rz88 je napisao/la: 14 kol 2025, 10:48 Moze li mi netko objasniti sta sve donosi nova stranica osim ljepseg izgleda? Hoce li preko nje biti uspostavljen web shop i koje jos pogodnosti donosi? Stranica kao stranica ako se u nju ne ubacuje sadrzaj nema koristi.
Naravno, to je prevashodni cilj uspostave nove stranice, omogucavanje kako webshopa tako i online uclanjenja i prodaja sezonskih i "obicnih" karata za utakmice. Za sezonske je vjerovatno kasno, ali za ostale stavke nije. Druga stvar, ne moze klub biti samo na FB i Instagram objavama, jer stranicom omogucavas svojim sponzorima jos jedno mjesto za reklamu.
Naravno ni stranica, ako se redovno ne azurira i na puni adekvatnim informacijama i sadrzajem, nema nikakve koristi. Zato je i tu potrebno naci osobu ili osobe koje ce obavljati taj dio posla.

Meni licno je zao sto ovogodisnji hajp oko kluba nije iskoristen u punom kapacitetu ni od kluba ni od fanshopa. Ali prioriteti su se morali rjesavati, pa objektivno nije moglo doci na red ovo o cemu pricam. Nadam se da ce u slijedecim godinama, npr u maju u fan shopu biti pune police artikala, da ce klub preuzeti na sebe (kad istekne ugovor u septembru 2026.) fan shop i direktnu komunikaciju sa Macronom ili nekim drugim tehnickim sponzorom, tako da zarada u punom kapacitetu ide u kasu kluba. To do sad nije bilo moguce zbog racuna, ali to je vec proslost.

A jos jedna dodatna prednost stranice je objava broja clanova i prodatih sezonskih, da se drug Bati ne budi u goloj vodi razmisljajuci da li je navala ili je stalo na broju 23 :) :)
Ili je stalo na broju 21 sto sam ja kupio 😂😂😂Sto puta kliknem na stranicu ili trazi lozinku ili nema nista 😂😂😂nista bgm bez marketinga ,isto ko na pijaci ako ne zagalamis slabo ce ko doci kupit 😂😂bar to znam dok sam nekad sverco na crno 😂😂
Cr7legia

Post Postao/la Cr7legia »

Brotherze je napisao/la: 14 kol 2025, 14:49 Jesul ovo juniori sutra protiv Radnika na Kamberovica polju, valjda budu i prvi bodovi
Piše na stranici da je Bilino. Zagrijavanje Bilinog prije početka sezone :) :) .
Vjv kako mi kažu predikcije juniora, bit će prvi bodovi :rock:
Samo šteta što nije u 18.
Bembeli

Post Postao/la Bembeli »

:!: Sutra će naši juniori (A) odigrati utakmicu 2. kola Omladinske Premijer lige BiH na "A" terenu stadiona Kamberovića polje!

U goste našim momcima dolaze vršnjaci iz FK Radnik Hadžići, a susret se igra s početkom u 17 sati.

🎫 Ulaz slobodan!
Odgovori