NK Čelik
Re: NK Čelik
Plesat ce se samba opet na Bilinom
Salkić I Heco na posudbi u Žepču.
Napadač nek bude neki južnoamerikanac da plešemo sambu
Napadač nek bude neki južnoamerikanac da plešemo sambu
c'mon likČe
- Juzni Front 1988
Upravo procitao zadnje dvije tri stranice. Kakva pozitiva
dosta je bilo i crnjaka evo vec 20 godina uz tebe sam jaaaaa
Hvala Bogu docekasmo da nam je najveca briga ko dolazi
Za Kalesica sam znao 100% al konto sam da ce bec na Kupresu biti nas igrac.
Igraj likCe nepobjediv sada ti si

moSa likCe
Tamnoputi napadac povecava posjetu u prvim kolima za 200 najmanje, a latinos mozda cak i za 500.
Dovedi stranca pa nek je i taraba, nek se zna da i mi mozemo strance dovoditi
Kuadio 2.0 na tebe je red

Dovedi stranca pa nek je i taraba, nek se zna da i mi mozemo strance dovoditi

Kuadio 2.0 na tebe je red

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Truhlo i avenija zakukali, ko da nemamo nistaJuzni Front 1988 je napisao/la: ↑13 kol 2025, 19:19 Upravo procitao zadnje dvije tri stranice. Kakva pozitivadosta je bilo i crnjaka evo vec 20 godina uz tebe sam jaaaaa

- BatistutA19
Sto se tice stranaca ,crnaca ja bi samo doveo ako znas da je velika prevaga na terenu ,jebes i crnca ako je slab ,eno i Nemila dovela crna gdje ga ona nasla bog zna.
Dovedi koji ce napravit prevagu pa ga posle prodaj unovci npr ko sto je Zeljo ubo sa onim azijcem ili Sarajevo sa gruzijcem a jebes i crnca i stranca ako ce bit za atrakcije..
Dovedi koji ce napravit prevagu pa ga posle prodaj unovci npr ko sto je Zeljo ubo sa onim azijcem ili Sarajevo sa gruzijcem a jebes i crnca i stranca ako ce bit za atrakcije..
Ako Niger dodje etio novih gledalaca...Gay-evi ce da prete a i nimfomanke...BatistutA19 je napisao/la: ↑13 kol 2025, 21:08 Sto se tice stranaca ,crnaca ja bi samo doveo ako znas da je velika prevaga na terenu ,jebes i crnca ako je slab ,eno i Nemila dovela crna gdje ga ona nasla bog zna.
Opa cupa evo ih za ženturace

Ide Maške na 15+ golova, samo da crnju ne krene