NK Čelik
- BatistutA19
Re: NK Čelik
Kakav bolan Bajric pa covjek zavrsio u visockoj Bosni koja igra 2 ligu koja nece bit ni medju 5 ekipa mozda ,pa bolji je onaj Skomorac sto je za Nemilu potpiso
Ne znam za Celik planovi uprave ja mislim da nama nije problem da udjemo i sa ovom ekipom mi se mozemo borit za 1 mjesto ali sta kad udjes.
Naravno sad je puno lakse sa odblokiranim racunom sve.
Vitez i Travnik ne mozes poredit ni pocemu i treba sa njima saradjivat i kad puno ojacamo davat im igrace i plus mozes pridibit sponzore u Vitezu jer puno ima jakih firmi .Sta ces u Travniku dobit flasicu plave vode i batina na terenu i cevape kod Bajre i hajd kuci.
Ja licno nisam ocekivo ovakva pojacanja ciljana i kvalitetna mada mi je to prico predsjednik kluba Emir kad sam iso po clansku i opet ponovio isto i kad sam sezonsku kupio da ce ovako bit polahko i mirno i ciljano i kvalitetno i nista nije slago.Vala i zasluzili smo navijaci jer prosla sezona je bila puna straha neizvjesnosti cak se i uprava bila prepala u jednom.momentu da ne ispadnemo pogotovo kad su nas Hadzici pobijedili ovde,tad mislim da smo bili ispod crte opstanka..
Vidjet cemo ,teoretski i na papiru imamo kvalitet sad je do trenera igraca i navijaca da podrze i isprate puno jace i brojnije.
Ne znam za Celik planovi uprave ja mislim da nama nije problem da udjemo i sa ovom ekipom mi se mozemo borit za 1 mjesto ali sta kad udjes.
Naravno sad je puno lakse sa odblokiranim racunom sve.
Vitez i Travnik ne mozes poredit ni pocemu i treba sa njima saradjivat i kad puno ojacamo davat im igrace i plus mozes pridibit sponzore u Vitezu jer puno ima jakih firmi .Sta ces u Travniku dobit flasicu plave vode i batina na terenu i cevape kod Bajre i hajd kuci.
Ja licno nisam ocekivo ovakva pojacanja ciljana i kvalitetna mada mi je to prico predsjednik kluba Emir kad sam iso po clansku i opet ponovio isto i kad sam sezonsku kupio da ce ovako bit polahko i mirno i ciljano i kvalitetno i nista nije slago.Vala i zasluzili smo navijaci jer prosla sezona je bila puna straha neizvjesnosti cak se i uprava bila prepala u jednom.momentu da ne ispadnemo pogotovo kad su nas Hadzici pobijedili ovde,tad mislim da smo bili ispod crte opstanka..
Vidjet cemo ,teoretski i na papiru imamo kvalitet sad je do trenera igraca i navijaca da podrze i isprate puno jace i brojnije.
Prestani da lazes ovaj napaceni narod

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ti isti kao i ja

Ovo su odlike velikih klubova
https://sportbc.ba/fudbal/sportbc-sazna ... -nk-celik/
Bravo za Upravu
Bravo za Upravu
Amar Jusic jedan je od nas !!! 

Samo Čelik zenički !!!
Šta bi zenička publika u budućosti više voljela nekog golobradog Afrikanca ili nekog rutonju Južnoamerikanca 

Bravo za ovaj potez!Eugen je napisao/la: ↑13 kol 2025, 14:07 Ovo su odlike velikih klubova
Bravo za Upravu
- Allgunsblazing
Bravo za Jusića, idemo po promociju 

-
Saznajemo 

Čeka se potvrda MUP-a SBK
Susret prvog kola između Travnika i Čelika će biti odigran u nedjelju 24.08.
Susret prvog kola između Travnika i Čelika će biti odigran u nedjelju 24.08.
Vidite da nisam slagao, Jusic potpisao 

Ako bude nedelja odlicno,mogao bi stici na tekmuRealMadrid je napisao/la: ↑13 kol 2025, 14:30 Saznajemo
Susret prvog kola između Travnika i Čelika će biti odigran u nedjelju 24.08.![]()
Ovaj napadac ako se realizuje osvajamo ligu
i Velikan se vraća u PL