NK Čelik
Re: NK Čelik
Zenički McGregor je posljednja kockica koja fali u veznom redu. Nemojte mjaukat kad nam travnik prebije Delića i Kalesića a nema ko da uzvrati 

Moj brat po viziji 

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Mcregor je u Rudaru iz Kaknja, a sto kazes valjo bi nam ovu tekmu na Piroti. Kalesic ce svakako na klupi biti ili ce odigrat 60 minuta pa izmjena jer nije prosao cijele pripreme s ekipom
Citam tamo na forumu Jedinstva kaze im gradonacelnik da se nekakve ponude otvaraju u petak za pomecni teren a znam da su i oni konkurisali za umjetne terene NS BiH pa reko da mozda nije to to da bi i mo znali u narednim danima za Plandilo.
To bi nas sve bacilo u extazu , pojacanja ,deblokada , rodxendanski dres i jos akB da se zvanicno zapocne gradit akademija NK Celik
To bi nas sve bacilo u extazu , pojacanja ,deblokada , rodxendanski dres i jos akB da se zvanicno zapocne gradit akademija NK Celik

Ma tačno ne možeš biti pametan za ovu utakmicu, da li ući u tuču sa njima, čekati kontru ili izaći visoko pa napasti...
Al hajd nešto i taktiziraj pred 1500 sociosa u gostima jbt

- BatistutA19
Je li danas Dino zvanicno potpisuje za Celik i jesul li stigli sa Kupresa ili veceras?
Sto se tice Travnika mi u prljavim igrama tucama i tim glupostima se necemo nikad snac ,jer Travnik je maher za prljave igre od sudija do ponasanja na terenu..
Trebamo ih jednom napast pobijedit cisto dat im. 3 gola pa udaraj onda i cekaj sudije ,mada bi ja i sa bodom bio zadovoljan.
Samo ova liga je se trebala igrat trokruzno ,ko moze nek igra ko ne moze eno mu 2 liga i cao.
Sto se tice Travnika mi u prljavim igrama tucama i tim glupostima se necemo nikad snac ,jer Travnik je maher za prljave igre od sudija do ponasanja na terenu..
Trebamo ih jednom napast pobijedit cisto dat im. 3 gola pa udaraj onda i cekaj sudije ,mada bi ja i sa bodom bio zadovoljan.
Samo ova liga je se trebala igrat trokruzno ,ko moze nek igra ko ne moze eno mu 2 liga i cao.
Svi u napadTruhlo je napisao/la: ↑12 kol 2025, 15:02Ma tačno ne možeš biti pametan za ovu utakmicu, da li ući u tuču sa njima, čekati kontru ili izaći visoko pa napasti...
Al hajd nešto i taktiziraj pred 1500 sociosa u gostima jbt![]()
![]()
Trokružno je previše 39 kola, trebali su kao u prvoj ligi RS, prvih 6 igra play off za ulazak još 5 kola, a zadnjih 8 igra play out za ispadanje još 7 kola.BatistutA19 je napisao/la: ↑12 kol 2025, 15:10 Je li danas Dino zvanicno potpisuje za Celik i jesul li stigli sa Kupresa ili veceras?
Najbolje bi bilo da su nastavili sa skraćivanjem na 12 klubova, pa trokružno 33 kola.
Neka poprave ovu objavu u klubu, ne dolazi iz Stupčanice nego iz Gorkog 

Eto nam i Kalesica, da vidim ko ce nam sad sakriti lootu na Bilinom
Original rutonja 27 godina! Dobar posao uprave za pojacanja! Imamo rutonje na terenu,rotonje na zapadu i forumasa @Rutonjasazapada
Sve se poklopilo za dobru sezonu!
Al dres je vrhunski!!!

Sve se poklopilo za dobru sezonu!
Al dres je vrhunski!!!
Evo ga stigao je Dino
Ehh hajmo jos napadača i top prelazni rok prezadovoljan sam

Ehh hajmo jos napadača i top prelazni rok prezadovoljan sam
-
Vala i bolji je od Santraca koji je bio kao opcija