NK Čelik

Truhlo

Re: NK Čelik

Post Postao/la Truhlo »

Zenički McGregor je posljednja kockica koja fali u veznom redu. Nemojte mjaukat kad nam travnik prebije Delića i Kalesića a nema ko da uzvrati :mrgreen:
phillies

Post Postao/la phillies »

Moj brat po viziji 8-)
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Truhlo je napisao/la: 12 kol 2025, 12:46 Zenički McGregor je posljednja kockica koja fali u veznom redu. Nemojte mjaukat kad nam travnik prebije Delića i Kalesića a nema ko da uzvrati :mrgreen:
Mcregor je u Rudaru iz Kaknja, a sto kazes valjo bi nam ovu tekmu na Piroti. Kalesic ce svakako na klupi biti ili ce odigrat 60 minuta pa izmjena jer nije prosao cijele pripreme s ekipom
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Citam tamo na forumu Jedinstva kaze im gradonacelnik da se nekakve ponude otvaraju u petak za pomecni teren a znam da su i oni konkurisali za umjetne terene NS BiH pa reko da mozda nije to to da bi i mo znali u narednim danima za Plandilo.
To bi nas sve bacilo u extazu , pojacanja ,deblokada , rodxendanski dres i jos akB da se zvanicno zapocne gradit akademija NK Celik :rock:
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Eugen je napisao/la: 12 kol 2025, 14:05
Truhlo je napisao/la: 12 kol 2025, 12:46 Zenički McGregor je posljednja kockica koja fali u veznom redu. Nemojte mjaukat kad nam travnik prebije Delića i Kalesića a nema ko da uzvrati :mrgreen:
Mcregor je u Rudaru iz Kaknja, a sto kazes valjo bi nam ovu tekmu na Piroti. Kalesic ce svakako na klupi biti ili ce odigrat 60 minuta pa izmjena jer nije prosao cijele pripreme s ekipom
Ma tačno ne možeš biti pametan za ovu utakmicu, da li ući u tuču sa njima, čekati kontru ili izaći visoko pa napasti...

Al hajd nešto i taktiziraj pred 1500 sociosa u gostima jbt :lol: :lol:
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Je li danas Dino zvanicno potpisuje za Celik i jesul li stigli sa Kupresa ili veceras?
Sto se tice Travnika mi u prljavim igrama tucama i tim glupostima se necemo nikad snac ,jer Travnik je maher za prljave igre od sudija do ponasanja na terenu..

Trebamo ih jednom napast pobijedit cisto dat im. 3 gola pa udaraj onda i cekaj sudije ,mada bi ja i sa bodom bio zadovoljan.
Samo ova liga je se trebala igrat trokruzno ,ko moze nek igra ko ne moze eno mu 2 liga i cao.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Truhlo je napisao/la: 12 kol 2025, 15:02
Eugen je napisao/la: 12 kol 2025, 14:05
Ma tačno ne možeš biti pametan za ovu utakmicu, da li ući u tuču sa njima, čekati kontru ili izaći visoko pa napasti...

Al hajd nešto i taktiziraj pred 1500 sociosa u gostima jbt :lol: :lol:
Svi u napad
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

BatistutA19 je napisao/la: 12 kol 2025, 15:10 Je li danas Dino zvanicno potpisuje za Celik i jesul li stigli sa Kupresa ili veceras?
Sto se tice Travnika mi u prljavim igrama tucama i tim glupostima se necemo nikad snac ,jer Travnik je maher za prljave igre od sudija do ponasanja na terenu..

Trebamo ih jednom napast pobijedit cisto dat im. 3 gola pa udaraj onda i cekaj sudije ,mada bi ja i sa bodom bio zadovoljan.
Samo ova liga je se trebala igrat trokruzno ,ko moze nek igra ko ne moze eno mu 2 liga i cao.
Trokružno je previše 39 kola, trebali su kao u prvoj ligi RS, prvih 6 igra play off za ulazak još 5 kola, a zadnjih 8 igra play out za ispadanje još 7 kola.

Najbolje bi bilo da su nastavili sa skraćivanjem na 12 klubova, pa trokružno 33 kola.
RutonjasaZapada

Post Postao/la RutonjasaZapada »

Dino je potpisao !!!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Neka poprave ovu objavu u klubu, ne dolazi iz Stupčanice nego iz Gorkog :mrgreen:
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Eto nam i Kalesica, da vidim ko ce nam sad sakriti lootu na Bilinom
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Original rutonja 27 godina! Dobar posao uprave za pojacanja! Imamo rutonje na terenu,rotonje na zapadu i forumasa @Rutonjasazapada :mrgreen: :lol:
Sve se poklopilo za dobru sezonu!
Al dres je vrhunski!!!
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Evo ga stigao je Dino
Ehh hajmo jos napadača i top prelazni rok prezadovoljan sam 🖤❤️💪💪
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Vala i bolji je od Santraca koji je bio kao opcija :D
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Eugen je napisao/la: 12 kol 2025, 17:14 Eto nam i Kalesica, da vidim ko ce nam sad sakriti lootu na Bilinom
Ove sezone mi akB sakrivqmo loptu i na Bilinom i na gostovanjima :rock:
Odgovori