NK Čelik

Eugen

Re: NK Čelik

Post Postao/la Eugen »

KakhaKaladze je napisao/la: 10 kol 2025, 18:05
samocelik je napisao/la: 10 kol 2025, 16:47 Računaj da su Hodžić, Smajlović i Jamaković sigurno startati. Što te dovodi da ćeš konačno imati i na klupi razna riješenja. To ti je nekad Vardo nekad Delić nekad Marin nekad Šero nekad Mašić nekad Mašetić.
Ja mislim da ce Telalovic startovati umjesto Hodzica pod uslovom da su obojica zdravi. Meni je Hodzic jako tanak na dosadasnjim pripremnim utakmicama i ponovit cu 100ti put da on ne treba da igra u veznom redu ili je potrebno da unaprijedi igru s loptom u nogama za tri klase da bi igrao tu poziciju.
Majstore ti popljuva momka koji je u zadnje dvije utakmice strijelac, polako s tim pljuvanjem. Hodzic sigurno ima potencijal sad koristiri ga na stoperu ili zadnjem veznom to ce trener odluciti
Redbull

Post Postao/la Redbull »

JonSnow je napisao/la: 10 kol 2025, 18:47 Vidim da ste svi raspoloženi, pa reko da malo podjebavam.
Ima li kakvog novog Adilovića u mlađim kategorijama? Jedno vrijeme smo u svakoj imali po jednog bar. :D
Iskorijenili smo ih hvala Bogu, sada se izjasnjavaju kao sarajlije, eto im seljo i sarajevo nek njih gule.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Eugen je napisao/la: 10 kol 2025, 18:48
samocelik je napisao/la: 10 kol 2025, 16:47 Računaj da su Hodžić, Smajlović i Jamaković sigurno startati. Što te dovodi da ćeš konačno imati i na klupi razna riješenja. To ti je nekad Vardo nekad Delić nekad Marin nekad Šero nekad Mašić nekad Mašetić.
Ja mislim da ce Telalovic startovati umjesto Hodzica pod uslovom da su obojica zdravi. Meni je Hodzic jako tanak na dosadasnjim pripremnim utakmicama i ponovit cu 100ti put da on ne treba da igra u veznom redu ili je potrebno da unaprijedi igru s loptom u nogama za tri klase da bi igrao tu poziciju.
Majstore ti popljuva momka koji je u zadnje dvije utakmice strijelac, polako s tim pljuvanjem. Hodzic sigurno ima potencijal sad koristiri ga na stoperu ili zadnjem veznom to ce trener odluciti
Nisam ja njeg popljuvo ja samo kazem da je meni licno Telalovic bolji i da ako ce Hodzic igrat treba igrat na stoperu. To sto smatram da ima boljih opcija ne znaci da pljujem.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Sad ima hvala bogu igraca finih i fin roster i konkurencija od golmana do napadaca nek se svi bore i nek igraju koji su trenutno u boljoj formi .
Fin nam je sastav prvih 11 a uvijek ce bit i solidna klupa,do igraca je ,nit treba koga uzdizat i one price zenicko djete a ne treba nikog ni pljuvat i nek mjerilo bude teren ko ce igrat a ko na klupu.Definitivno fino odradjena ciljana i dobra pojacanja a nije samo broj kao prije..
Ae Dino potpisi vise vakat je da potpises sad ce i Aksam.
Od proljeca je lijepo krenulo porez,deblokada,solidno 3 mjesto u ligi juniori,fina pojacanja i jos treba publika osjetit to i uclanit se u klub ,sezonske kupit,ko sta moze u fan shopu kupit i bit 12 igrac i vjetar u ledja i snaga Celiku.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Sutra ocekujemo potpis
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

KakhaKaladze je napisao/la: 10 kol 2025, 19:10

Nisam ja njeg popljuvo ja samo kazem da je meni licno Telalovic bolji i da ako ce Hodzic igrat treba igrat na stoperu. To sto smatram da ima boljih opcija ne znaci da pljujem.
Slazem se s tobom,Hodzic mi nije opcija za startera nikako...Na stoperu I nekako moze igrati,drugu poziciju nikako!Nista licno protiv momka,aki to je moje vidjenje
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

FRLegioen je napisao/la: 10 kol 2025, 19:49
KakhaKaladze je napisao/la: 10 kol 2025, 19:10

Slazem se s tobom,Hodzic mi nije opcija za startera nikako...Na stoperu I nekako moze igrati,drugu poziciju nikako!Nista licno protiv momka,aki to je moje vidjenje
+1
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Moguće da je Telalović bolji igrač i da mu ta pozicija srednjeg veznog bolje leži, ali nemoj te letiti prebrzo. Hodžiću će ovo biti treća sezona u prvoj ligi federacije (debi mu bio protiv Slobode na Bilinom polju). Znao je odigrati odlične minute a znao je i kiksati. Bilo je svega i glupih žutih i crvenih kartona, ali ako ga ustorjiš mnogo više od njega možeš dobiti na Piroti taman da je Rijad lično Pirlo.
Od samo lijepe igre i tehnike nećeš biti šampion barem ne u prvoj ligi federacije.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

samocelik je napisao/la: 10 kol 2025, 20:54 Moguće da je Telalović bolji igrač i da mu ta pozicija srednjeg veznog bolje leži, ali nemoj te letiti prebrzo. Hodžiću će ovo biti treća sezona u prvoj ligi federacije (debi mu bio protiv Slobode na Bilinom polju). Znao je odigrati odlične minute a znao je i kiksati. Bilo je svega i glupih žutih i crvenih kartona, ali ako ga ustorjiš mnogo više od njega možeš dobiti na Piroti taman da je Rijad lično Pirlo.
Od samo lijepe igre i tehnike nećeš biti šampion barem ne u prvoj ligi federacije.
Telalovic je nase zlato i momak zalig za buducnost, ali utakmica na Piroti je vise za Hodzica nego Rikija
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

samocelik je napisao/la: 10 kol 2025, 20:54 Moguće da je Telalović bolji igrač i da mu ta pozicija srednjeg veznog bolje leži, ali nemoj te letiti prebrzo. Hodžiću će ovo biti treća sezona u prvoj ligi federacije (debi mu bio protiv Slobode na Bilinom polju). Znao je odigrati odlične minute a znao je i kiksati. Bilo je svega i glupih žutih i crvenih kartona, ali ako ga ustorjiš mnogo više od njega možeš dobiti na Piroti taman da je Rijad lično Pirlo.
Pq otprilike tako , vjerovatno je on jaci defanzivno ali vrlo malo ovaj mali se takodze ne boji duela i pokazao je nevjerovatnu snagu u duelima protiv stariji igraca na turniru u Vitezu.
Mozdq Hodzic kad trebamo malo defanzivnije igrat a Riki kad treba ofanzivnije, uglavnom neka ih da imamo mjenat po potrebi
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

BatistutA19 je napisao/la: 10 kol 2025, 19:11 Sad ima hvala bogu igraca finih i fin roster i konkurencija od golmana do napadaca nek se svi bore i nek igraju koji su trenutno u boljoj formi .
Fin nam je sastav prvih 11 a uvijek ce bit i solidna klupa,do igraca je ,nit treba koga uzdizat i one price zenicko djete a ne treba nikog ni pljuvat i nek mjerilo bude teren ko ce igrat a ko na klupu.Definitivno fino odradjena ciljana i dobra pojacanja a nije samo broj kao prije..
Ae Dino potpisi vise vakat je da potpises sad ce i Aksam.
Od proljeca je lijepo krenulo porez,deblokada,solidno 3 mjesto u ligi juniori,fina pojacanja i jos treba publika osjetit to i uclanit se u klub ,sezonske kupit,ko sta moze u fan shopu kupit i bit 12 igrac i vjetar u ledja i snaga Celiku.
A sad ce, nadat se, Medjuseljac, Durmis i jos neki da se trznu kad znaju da vise nisu sigurni u startnih 11, nego da moraju zapet i radit dodatno na sebi ako misle zivjet od fudbala. A sve to moze biti plus za klub, sto jaca konkurencija to bolje.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Gledam ove danasnje utakmice pl, morat cemo se mi malo napregnuti da budemo tamo konkurenti. Samo pare vrte, da dobru ekipu. Nije nemoguce, samo moramo imati cist budjet za tu ugranku, bez nekih vecih opterecenja za budjet.
ZenickiČelik

Post Postao/la ZenickiČelik »

Eugen je napisao/la: 10 kol 2025, 17:24 Ovo sad je ok ekipa startnih 11 i klupa isto tako jos ako bi slucajno dosao ovaj napadac da bude konkurencija Masicu to bi stvarno bio dobar prijelazni rok
Naravno sad igraci na terenu trebaju da opravdaju epitet pojacanja
Koje su sanse da dodje taj napadac
Eugen

Post Postao/la Eugen »

ZenickiČelik je napisao/la: 10 kol 2025, 22:02
Eugen je napisao/la: 10 kol 2025, 17:24 Ovo sad je ok ekipa startnih 11 i klupa isto tako jos ako bi slucajno dosao ovaj napadac da bude konkurencija Masicu to bi stvarno bio dobar prijelazni rok
Naravno sad igraci na terenu trebaju da opravdaju epitet pojacanja
Koje su sanse da dodje taj napadac
Dobre, ali sve ce se znati vjerovatno do povratka s Kupresa
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Pa i po meni Hodzic treba igrat u Travniku ali na stoperu a u vezi da ide Vardo Kalesic i Delic. Bas zbog iskustva i cigananja koje ce biti. Ja se slazem da Travnik nije utakmica za Rikija al govorimo uopsteno. Da bi napredovao bilo ko treba mu vrijeme i prostor da napreduje.
Odgovori