NK Čelik

phillies

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Ko bi rekao na pocetku prelaznog, da ce nam Burekovic trenutno biti skoro najslabije pojacanje. :-o Njemu ce najteze biti izboriti se za mjesto, cak i kad uhvati formu, jer je Smajlovic zasticeno godiste.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

phillies je napisao/la: 10 kol 2025, 10:52 Ko bi rekao na pocetku prelaznog, da ce nam Burekovic trenutno biti skoro najslabije pojacanje. :-o Njemu ce najteze biti izboriti se za mjesto, cak i kad uhvati formu, jer je Smajlovic zasticeno godiste.
Mozda na kraju Burek bude mogao pokrivati i stopera, znam da je klasicni bek al mnogi sa beka se kasnije vrate na stopera :D Burekovic je kvalitet samo da se vrati u formu.
Cr7legia

Post Postao/la Cr7legia »

zacelikizenkcu je napisao/la: 10 kol 2025, 10:25 Zasto dva potpisa? Ekipa je kompletirana svaka pozicija poduplana. Ne trebaju nan sjedaci na klupi, a to bi ti novi bili.

Konacno jedan dobar transfer rok. Jedva cekam Pirotu.
Kad smo već kod Pirote da li se priča koliko će navijača ići?? Razmišljao sam da idem, da ne bude kao prošle godine da nema prenosa utakmice.

Ajmo likČe🖤❤️🖤❤️
Zadnja izmjena: Cr7legia, dana/u 10 kol 2025, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
phillies

prisonbreak je napisao/la: 10 kol 2025, 11:04
phillies je napisao/la: 10 kol 2025, 10:52 Ko bi rekao na pocetku prelaznog, da ce nam Burekovic trenutno biti skoro najslabije pojacanje. :-o Njemu ce najteze biti izboriti se za mjesto, cak i kad uhvati formu, jer je Smajlovic zasticeno godiste.
Mozda na kraju Burek bude mogao pokrivati i stopera, znam da je klasicni bek al mnogi sa beka se kasnije vrate na stopera :D Burekovic je kvalitet samo da se vrati u formu.
A i tu zasticeno godiste u vidu Hodzica :D :D :D
Ma ima milion kombinacija, bitno je da smo pokriveni na svim pozicijama i da nas jedan ili dva kartonirana igraca ne mogu izbaciti iz kolosjeka. Jedino ako nas potjera maler, pa budemo kao prosle godine skupljali karton ko Panini slicice. A utakmice kao sto je ona protiv Gorazda prije dvije sezone, kad smo igrali bez centarfora, a na klupi bilo cini mi se 4 igraca (od kojih je jedan bio povrijedjeni Horic) i Besa kao golman.
Zanimljivo, na toj utakmici golove su dali Rasevic i Jamakovic :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Koliko vidim Hodzica do sad koristi u veznom redu. Ma imas bas dosta kombinacija.
phillies

prisonbreak je napisao/la: 10 kol 2025, 11:48 Koliko vidim Hodzica do sad koristi u veznom redu. Ma imas bas dosta kombinacija.
Onda i Vardo i Telalovic idu na klupu, a automatski mora igrati Jamakovic zbog godista. Joj Regoje, kolika god da ti je plata, malo je koliko briga imas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Samo Čelik zenički !!!

LoSin

Post Postao/la LoSin »

phillies je napisao/la: 10 kol 2025, 11:58
prisonbreak je napisao/la: 10 kol 2025, 11:48 Koliko vidim Hodzica do sad koristi u veznom redu. Ma imas bas dosta kombinacija.
Onda i Vardo i Telalovic idu na klupu, a automatski mora igrati Jamakovic zbog godista. Joj Regoje, kolika god da ti je plata, malo je koliko briga imas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hajde da se i mi dignemo grad ljudi i svi koji možemo,klub je uradio maksimalno od kad smo u PLF nikad nismo imali bolji prelazni rok sad je red i na nama da dodjemo na utakmice u sto vecem broju da otvorimo sezonu na Piroti sto bolje pa do zadnje utakmice podrzimo klub uzmemo nesto iz fan shopa ovi iz inostranstva dodat ce i online kupovina i oni mogu sudjelovati da hoce bitna je volja a znam da mozemo!
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Najmanje što se može uraditi je članska i sezonska. Pišaj tog navijača koji ne može odvojiti 10KM mjesečno da bude član kluba i osigura sebi sezonsku ulaznicu. Žalosno da u gradu sa 27 000 zaposlenih nema bar 1000 članova i navijača sa sezonskom ulaznicom.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Jel ko radio print broja na dresu, koliko dugo traje da se odradi?
phillies

Truhlo je napisao/la: 10 kol 2025, 14:14 Jel ko radio print broja na dresu, koliko dugo traje da se odradi?

10 sekundi, ali moras prvo naruciti koji print zelis (broj, prezime, oboje...) pa cekas da te zovne i doneses dres u fan shop. 7 KM print broja, 7 KM print prezimena. Mene je rekao sutra zvati, posto je bila navala od cetvrtka. Tebi ce vjerovatno biti brze.
Samo Čelik zenički !!!

BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Guest.1945 je napisao/la: 10 kol 2025, 01:09
BatistutA19 je napisao/la: 09 kol 2025, 20:58 Juniore nisam gledo ali citajuci malo i rezultat i nije smak svijeta realnost je to ipak su oni drzavni prvaci igraju juniorsku ligu prvaka i imaju sistem 20 godina a mi smo tek poceli.Dosta opstanak sad za sad i vidjet ce mo sa ekipama nekog naseh ranga.Vidim pisete neke greske pa jaka te ekipa natjera da pogresis i mozda nece gresit kad budu igrali protiv ekipa naseg kvaliteta .Sve u svemu 1 kolo ocekivan poraz i to je to.
Sto se tice prvog tima U21 ja bi pocinjo Smajlivic,Telalovic i Jamakovic..Kalesic odlicno pojacanje jos samo akobogda da potpise zvanicno i fina ekipa i sad imamo i golmana Culova.Dobar golman je pola ekipe.
Danasnji me rezultat iznenadio ocekivo sam nerijeseno ili neko da dobije 1 razlike ,sad kako su igrali danas ne znam.Sve u svemu odlicno je ovo sve sad za sad ,vala sad je na igracima,defintivno fina ekipa i trebali bi bit u nekoj borbi do 5 mjesta. i nadam se da ce se publika prikljucit jos vise pogotovo kad bi bio dobar start..
U Subotu Vitez akobogda ali puno gore nas ceka u Travniku.
Bati mani se luzerskog mentaliteta više.Zato ti i dođe sudija pa te još na tvom stadionu zajebaje.
Ma opcenito je problem sa sudijama svim klubovima vecinom e to je sad drugi par cipela zasto je tako i kad ce se neki sistem napravit poboljsat sve .On tebe moze zajebavat i u Zenici i bilo gdje i opet mu nista ne mozes.Sudije po meni nekad imaju zadatak kako ce sudit a nekad i grese jer nisu kvalitetni i kako se to delegira dragi bog zna.jer ima puno gresaka sto namjernih sto iz neznanja i opet nista ne mozes osim pisat saopsfenja i pisat po drustvenim mrezama.
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Računaj da su Hodžić, Smajlović i Jamaković sigurno startati. Što te dovodi da ćeš konačno imati i na klupi razna riješenja. To ti je nekad Vardo nekad Delić nekad Marin nekad Šero nekad Mašić nekad Mašetić.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Ovo sad je ok ekipa startnih 11 i klupa isto tako jos ako bi slucajno dosao ovaj napadac da bude konkurencija Masicu to bi stvarno bio dobar prijelazni rok
Naravno sad igraci na terenu trebaju da opravdaju epitet pojacanja
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

samocelik je napisao/la: 10 kol 2025, 16:47 Računaj da su Hodžić, Smajlović i Jamaković sigurno startati. Što te dovodi da ćeš konačno imati i na klupi razna riješenja. To ti je nekad Vardo nekad Delić nekad Marin nekad Šero nekad Mašić nekad Mašetić.
Ja mislim da ce Telalovic startovati umjesto Hodzica pod uslovom da su obojica zdravi. Meni je Hodzic jako tanak na dosadasnjim pripremnim utakmicama i ponovit cu 100ti put da on ne treba da igra u veznom redu ili je potrebno da unaprijedi igru s loptom u nogama za tri klase da bi igrao tu poziciju.
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

Vidim da ste svi raspoloženi, pa reko da malo podjebavam.
Ima li kakvog novog Adilovića u mlađim kategorijama? Jedno vrijeme smo u svakoj imali po jednog bar. :D
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Odgovori