NK Čelik

Cinvict35

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cinvict35 »

Eugen je napisao/la: 09 kol 2025, 20:03 Kada su u pitaju u 21 igraci jasno je da ce Smajlovic, Hodzic i Jamakovic pocinjati utakmicu
Jamakovic umjesto koga,Marina, Sere, Masica.
Po meni Marina al et trener zna nqjbolje
LoSin

Post Postao/la LoSin »

Eugen je napisao/la: 09 kol 2025, 20:03 Kada su u pitaju u 21 igraci jasno je da ce Smajlovic, Hodzic i Jamakovic pocinjati utakmicu
Telalović bolji kvalitet od Hodzića vidjelo se u Vitezu!
phillies

Post Postao/la phillies »

To je sad do trenera, gdje je hajde da kazem, manji gubitak : da li Hodzic-Masetic ili Telalovic-Vardo. Licno mislim da ne treba Telalovic da starta na ovakvoj utakmici, gdje ce itekako trebati iskustva na sredini terena i gdje ce protivnik ici u kost. Hodzic opet u tandemu sa Horicem moze odgovoriti zadatku. Rijada staviti na Bilinom protiv Tomislava, jer sa njima ce se moze igrati a pogotovo na domacem terenu.

Ali kazem, do trenera je.

Ljepota od zivota:

slika

Gledaj klupe: Durmo, Masetic, Burekovic, Vardo, Medjuseljac, Durmis, Jamakovic/Sero/Popovic i par juniora. Dojucerasnja zagarantovana prva postava. Jos ako taj napadac u21 dodje... Mi smo ČELIK, izvolite se braniti!!!

PS. Posto sam stavio Kalesica u graficki prikaz, ocekujem da sutra potpise za Gornji Rahic :D :D
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 09 kol 2025, 21:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Juniore nisam gledo ali citajuci malo i rezultat i nije smak svijeta realnost je to ipak su oni drzavni prvaci igraju juniorsku ligu prvaka i imaju sistem 20 godina a mi smo tek poceli.Dosta opstanak sad za sad i vidjet ce mo sa ekipama nekog naseh ranga.Vidim pisete neke greske pa jaka te ekipa natjera da pogresis i mozda nece gresit kad budu igrali protiv ekipa naseg kvaliteta .Sve u svemu 1 kolo ocekivan poraz i to je to.
Sto se tice prvog tima U21 ja bi pocinjo Smajlivic,Telalovic i Jamakovic..Kalesic odlicno pojacanje jos samo akobogda da potpise zvanicno i fina ekipa i sad imamo i golmana Culova.Dobar golman je pola ekipe.
Danasnji me rezultat iznenadio ocekivo sam nerijeseno ili neko da dobije 1 razlike ,sad kako su igrali danas ne znam.Sve u svemu odlicno je ovo sve sad za sad ,vala sad je na igracima,defintivno fina ekipa i trebali bi bit u nekoj borbi do 5 mjesta. i nadam se da ce se publika prikljucit jos vise pogotovo kad bi bio dobar start..
U Subotu Vitez akobogda ali puno gore nas ceka u Travniku.
zacelikizenkcu

Post Postao/la zacelikizenkcu »

Odavno nismo nekog nadigrali ko danas Igman. Danas su izgledali kao trecerazredna ekipa. Ponisten nam gol, par stativa, precka. Durmo kiksa pravi penal i primamo gol.

Marin u nevjerovatnoj formi. Ubjedljivo nas najbolji igrac.

Vezni red danas brutalno dobar. Na slatkim mukama ce strucni stab bit.

Samo ce nas jebavat ovo u21 pravilo. Neko od "boljih" igraca ce morati startati s klupe
FliX

Post Postao/la FliX »

@BatistutA19 jebo te vise i peto mjesto. Hocemo titulu, kakvo peto mjesto i vrag!
phillies

Post Postao/la phillies »

Jos nesto, zaboravih napisati za juniore, posto sam post o njima pisao na poluvremenu. Ocito ih trema skrsila na pocetku i pravili su pocetnicke greske, sto su protivnici kaznili u 100% slucajeva. Drugo poluvrijeme su dosta bolje odigrali i kod rezultata 2:4 imali 2 stopostotne sanse za potpuni povratak u utakmicu. Nazalost prima se gol iz slobodnog (nakon faula koji je isto napravljen zbog pogresne procjene naseg igraca gdje ce lopta).

Ono sta mi je zasmetalo danas je postupak podmlatka Robijasa. Djeco draga, nemate vi sta zvati igrace, pogotovo ne na poluvremenu i nesto im govoriti (pa makar to bile i rijeci ohrabrenja). Za to je zaduzen sef strucnog staba i treneri oko njega. Nemate vi sta kome pricati, to su mozda vasi vrsnjaci i drugovi iz ulice, oni se bore koliko znaju i koliko mogu. Druga stvar je kad "prva postava" Robijasa postroji prvotimce, koji tu dobijaju novce za svoje igranje odnosno neigranje, a i to se radi kad dodje voda do grla i to se radi nakon utakmice.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Cr7legia

Post Postao/la Cr7legia »

FliX je napisao/la: 09 kol 2025, 21:17 @BatistutA19 jebo te vise i peto mjesto. Hocemo titulu, kakvo peto mjesto i vrag!
Polako, prvo da se riješi prvi dio sezone, pa se onda možemo nečemu nadati :)
Cr7legia

Post Postao/la Cr7legia »

phillies je napisao/la: 09 kol 2025, 21:21 Jos nesto, zaboravih napisati za juniore, posto sam post o njima pisao na poluvremenu. Ocito ih trema skrsila na pocetku i pravili su pocetnicke greske, sto su protivnici kaznili u 100% slucajeva. Drugo poluvrijeme su dosta bolje odigrali i kod rezultata 2:4 imali 2 stopostotne sanse za potpuni povratak u utakmicu. Nazalost prima se gol iz slobodnog (nakon faula koji je isto napravljen zbog pogresne procjene naseg igraca gdje ce lopta).
Još uvijek ima vremena za njih, sad su prešli u jaču ligu i treba se znati da se svaka greška skupo plaća. Nema veze, imaju oni kvalitete da izbore opstanak, možda čak i sredinu tabele.
znalac

Post Postao/la znalac »

bolja sloboda,znalac sam sto jest jest
znalac

Post Postao/la znalac »

Momci kakav likće, samo Sloboda, patite od kompleksa za nama :vješanje: kakav ćelik
Odgovori