Otkrit cu ti da je jedan do 21 godine
NK Čelik
Re: NK Čelik
Trebao bi napadac biti u21, jer vezni mora biti rutonja 

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Kao da trebaju doci Ronaldo i Rivaldo u svoje vrijeme! Kad dodje objavi klub i ako ne dodje jebat ga!
Sad trebam se radovat i cekat vijesti ko Babinac autobus za Babino. Kad dodju ta dvojica top igraca po vama ,hocemo li onda moc makar bod uzet na Piroti?
Sad trebam se radovat i cekat vijesti ko Babinac autobus za Babino. Kad dodju ta dvojica top igraca po vama ,hocemo li onda moc makar bod uzet na Piroti?
Hocemo ako nam se zvijezde poklope

Prva liga objavila.
c'mon likČe
- Zenicanin988
Volio bih pogledat juniore, nazalost nisam u ZE. Vjerujem da se mogu nosit s sampionom.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Ako ces gledati sa radnog mjesta, trebat ce ti onda dobar teleskop

Ne volim ja ovo kad se unaprijed objavljuje o nekom igracu, a nije jos potpisao

Jbg, na ovo se ne moze uticati kad svaka šuša ima FB stranicu, pa mogu objavljivati. Druga stvar, kod nas je liga takva pa ni igraci ni klubovi nisu bas od rijeci.
Samo Čelik zenički !!!