Bice da je HrvatskaRz88 je napisao/la: ↑08 kol 2025, 15:30Je li taj top klub s nasih prostora ili sa zapada?Cinvict35 je napisao/la: ↑08 kol 2025, 14:49 Memam pouzdane informacije kao brat eugen ni blizu i nemojte mi vjerovat bas ali ja sto sam cuo za napadaca da je iz susjedne zemlje i da je igrao u top klubu.
E ja licno ne vjerujem jer isto sam cuo koliko trazi evra(nije to sad neka cifrq ali za prvu ligu mozda i jest) pa zato i nevjerujem da je to istina u ovom trenutku.
Misli svastq raja prica a jedino je eugen pravo informisan i to je dokazao
NK Čelik
Re: NK Čelik
LimVo likČe
Hrvatske ali iz samog vrha , ponavljam nije info za povjerovat ono 30%Rz88 je napisao/la: ↑08 kol 2025, 15:30Je li taj top klub s nasih prostora ili sa zapada?Cinvict35 je napisao/la: ↑08 kol 2025, 14:49 Memam pouzdane informacije kao brat eugen ni blizu i nemojte mi vjerovat bas ali ja sto sam cuo za napadaca da je iz susjedne zemlje i da je igrao u top klubu.
E ja licno ne vjerujem jer isto sam cuo koliko trazi evra(nije to sad neka cifrq ali za prvu ligu mozda i jest) pa zato i nevjerujem da je to istina u ovom trenutku.
Misli svastq raja prica a jedino je eugen pravo informisan i to je dokazao

Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Svi koji čekate pojačanje nema ga danas možete ići spavati
Ali vec sutra ili prekosutra ćemo da vidimo

Ali vec sutra ili prekosutra ćemo da vidimo
Djaba ste krecili danas
, ali narednih dana ide toplotni val ne preporucuje se dugi boravak na suncu 
Posto kazete da je napadac i da je igro za dobar hrvatski klub, najbolje bi bilo da je Dani Olmo.
- BatistutA19
Zajebavate i vi ,odem na kafu kontam kad se vratim bice 5 stranica ispisanih a ono nista od pojacanja 

Ma ja ocekujem sutra do utakmice sa Zrinjskim bar jednog 

Bati slušaj mene nema pojačanja danasBatistutA19 je napisao/la: ↑08 kol 2025, 20:07 Zajebavate i vi ,odem na kafu kontam kad se vratim bice 5 stranica ispisanih a ono nista od pojacanja![]()
SportBC saznaje: Here we go!!!
,

,
Samo Čelik zenički !!!
Napadač iz hrvatske,top klub,a stranac malo sam gledao al jednostavno niko realan,jedino možda al možda Kemal Ademi.
Osijek,švicarac,napadač,prošle sezone 11 tekmi igrao samo,3 kao starter i ima 0 G/A idealan za nas
Preskup je on za Sarajevo,kamoli za nas. Al nek on bude kao meta
Osijek,švicarac,napadač,prošle sezone 11 tekmi igrao samo,3 kao starter i ima 0 G/A idealan za nas
Preskup je on za Sarajevo,kamoli za nas. Al nek on bude kao meta
c'mon likČe
- BatistutA19
Ti sve sto si govorio bude kontraAlmir2018 je napisao/la: ↑08 kol 2025, 20:15Bati slušaj mene nema pojačanja danasBatistutA19 je napisao/la: ↑08 kol 2025, 20:07 Zajebavate i vi ,odem na kafu kontam kad se vratim bice 5 stranica ispisanih a ono nista od pojacanja![]()
![]()
Ako dodje taj veznjak poznat kao "29" i taj napadac, sve mi mirise na napad na PL.