NK Čelik - Omladinski pogon
Re: NK Čelik - Omladinski pogon
Prva dva kola proljetnog dijela prvenstva - dva gostovanja za U19 u PLBiH.
Mostar - Zrinjski
Hadžići - Radnik
Nakon toga kući protiv Slavije.
Mostar - Zrinjski
Hadžići - Radnik
Nakon toga kući protiv Slavije.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Bice zeznuto za opstanak ove sezone, Čelik nema podršku sudija, nadam se da cemo pobjedama kod kuce rijesiti pitanje opstanka prije zadnja 2-3 kola
Bravo djeco !!U drugom kolu proljetnog dijela sezone naši juniori "A" savladali su FK Radnik u Hadžićima rezultatom 0:3.
Golove za "Crno-crvene" postigli su Šehić, Krehmić i Zahirović.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."

Rezultati možda i bolji od očekivanog. Iduća utakmica protiv najgore ekipe lige Slavije. Pobjeda za miran kraj sezone.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sa tom pobjedom smo sigurni za opstanak, prva sezone u Premijer ligi i rezultati po meni i vise nego dobri. Scepanovic je odlican trener, treba ga pokusati zadrzati i narednu sezonu
Uh kako bi bilo slatko završiti 4. u premijernoj sezoni.
Malo se o njemu priča. Veliki znalac, željan učenja, rada, ima licence, idealan uz Regoja i Jusu u PLBiH.
"Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan"
Šćepa i jest u svemu tome, odnosno omladinskom pogonu, jedini stručnjak i profesionalac, ostali su nečije produžene ruke itd.
Sigurno da bi se uz njih dvojicu uklopio i imali bi strasan strucni stab za PL. Opet bice mi zao ako ode iz Omladinskog pogona jer je tesko naci kvalitetnog i postenog trenera
Kiksali juniori danas, samo 0-0 protiv posljednjeplasirane Slavije. Steta za bodove ali jos uvijek smo sigurni na sredini tabele pa nadoknadice negdje valjda ovo danas propusteno.
Fulao se komplet go sa 3 metra više puta. Napad danas 0 bodova, desna strana malo nesigurna, ostali dobri..
Fali golgeter( špic) i stoper, ostali solidni igrači.
Fali golgeter( špic) i stoper, ostali solidni igrači.
Zvijezda 09 u gostima naredno kolo PLBIH U19
0-0
Čelik trenutno deseti sa 27 bodova. Poredjenja radi 4. mjesto drzi Zeljeznicar Sport Team sa 29 bodova. Prva tri mjesta su vec odmakla malo vise (10+)
Samo Čelik zenički !!!
Za povratničku sezonu u PL i više nego korektno, još da zadržimo trenera i za narednu sezonu gdje bi nam kraj bio