GOŠK GABELA

Avenija

Re: GOŠK GABELA

Post Postao/la Avenija »

phillies je napisao/la: 19 srp 2025, 10:52 Zar nije Hora dobio nagradu? Ili sam ja nesto pobrkao?
Nije brate nije..za ovu sezonu jos nista. Ne mozemo držati kontinuitet da ga jebes.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Proslih godina su napravljene greške u selekciji igrača a ove godine smo prvi put blizu da to ispravimo. Nadam se već iduce sedmice jer nema vise vremena. Igrači se moraju upoznati sa timom i proci pripreme. U svakom slučaju detaljno sam pogledao i na ovaj sastav ako svi ostanu pa i @truhlin Jamakovic, Čeliku trebaju dva odlicna igrača rutonje na pozicijama veze tipa Kalesić i napadac ubica tipa Mahmutović. To su samo primjeri, fali golman u-21, i jos dvojica u-21 za rotacije. To je već ozbiljna ekipa sa 20 igrača koja bez lažne skromnosti moze reci ok, jaki smo, idemo na prvo mjesto pa šta Bog da. Naravno tu je bitno milion jos detalja, kakve su pripreme, uslovi, stručni stab, hemija igrača, da li su redovna primanja itd, itd. Treba iskoristi priliku dovesti to popuniti roster i punog srca na tribine podrsku dati. Igrače sto prije treba dovesti i sklopiti roster da bi sto duze bilo zajedno i prosli i pripreme i pripremne utakmice zajedno.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Avenija je napisao/la: 19 srp 2025, 00:35 slika

slika

Od danas stiže dijaspora koja je već blokirala granice masovnim dolaskom i peak će trajati do kraja augusta

Gdje će Zenička dijaspora da ostavi svoje pare!? Gurati ekonomiju svog grada ili susjednih mahala i Sarajeva?

Jaka ekonomija Zenice jak Čelik!

Svakako dobrodošli u svoj grad. Kamo sreće da se sto vise trajno vrati da gradite Zenicu i otvarate biznise i firme ovdje!

Samo da se makne migrant krenut će i nas !
Da li će Čelik znati izvuci novce iz džepova mnogobrojne dijaspore koja od sinoc stize i koja ce tu biti do kraja augusta? Teško! Treba nam marketing menadzer ! Ne samo da će sebe isplatiti nego će i Čelikove brojke biti daleko veće! Profesionalizacija!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

slika

Jako pismena i uredna sredina, sredjivanje stadiona za iducu sezonu!

Za razliku od Zenice i našeg mentaliteta koji se 100 godina gradi u prašini i prljavštini rudnika i željezare, nama je hrdja profesionalna deformacija. Ne reagujemo na zapuštenosti. Od djedova do unuka. Navikli. Pogledaj centar grada. JEDINI GRAD BEZ TRGA NA BALKANU!

A kunemo se u simbol grada veliko Bilino Polje, hram, kultni stadion. Prvo od mene pa do svih ostalih.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Nije ekipa samo prvih 11 igrača nego cijeli roster od 20-22 igrača.

Povrede, kartoni, izmjene, pad forme, svasta se desi..

Nema ozbiljnog kluba na svijetu koji napravi selekciju igrača a da nema 3 napadaca u rosteru od 22 igrača. Mi za sada na Masicu. 1.
phillies

Post Postao/la phillies »

Ma nije, ali imas dvadesetak igraca a cini mi se dosta kvalitetniju klupu nego prosle sezone.

1.Durmo
2.Sivac
3.Smajlovic
4.Horic
5.Hodzic
6.Vardo
7.Popovic
8.Delic
9.Masic
10.Medjuseljac
11.Sero

Klupa:
12. golman
13.Durmis
14.Masetic
15.Telalovic
16.Babic
17.Isakovic
18.Burekovic
19.Jamakovic*
20.Tabak*

* - ako zadovolje na probama i potpisu.

Naravno, uvijek se moze poboljsati roster, ali ne treba se ni zalijetati previse.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Iako mi je drag iako vidim da je iz prave kulturne zeničke porodice gdje su svi Čelikovci Medjuseljac ne moze medju 11.

Znam sta pisem. Moramo dovesti rutonju napadača i rutonju veznog i dva jos igraca u-21 za rotaciju i golman u-21 to već svi znamo.

Bez jos jednog dobrog napadaca smijesno je započinjati sezonu.

Kako ostaviti Masetića na klupu nakon onog sto je pružio zadnjih 10 kola..
phillies

Post Postao/la phillies »

Slazem se za Alija, a sto se tice Masetica on je zrtva toga sto Hodzic mora igrati, ili da Vardo ide na klupu, sto je po meni veci deficit za ekipu.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Avenija

Post Postao/la Avenija »

https://www.facebook.com/share/r/16jorr ... tid=xfxF2i

Nevjerovatna su ulaganja u stadione sirom Balkana, svi se takmiče koji će ljepse izgledati i ko će bolje unaprijediti uslove.

Svi osim nas koji se dičimo velikim Bilinim Poljem!

Brendirat ga u Čelikov stadion neumijemo.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Što se tiče ovih ulaznica i ulazaka na crno teško je mentalitet ovih starijih promjeniti. Lično sam se pretprošle sezone posvadjao sa ocem. Oni ne kapiraju nista, gledaju sebe i svoju guzicu a ne pomoc klubu. A dodju navijati i kunu se u Čelik. Nema logike. Svi preko 45-50 godina. Komunističke generacije. Uglavnom ja sam već bio na stadionu(ja kupujem pojedinačne jer sabiram sve ulaznice već dugo) i čekam ga da udje..ulazi reko gdje ulaznica. Kaze dao mu dvicu nek popije kafu. Da da nije jedini. Ja kazem pa ti si neprijatelj Čelika, ostetilo si Čelik za 6 KM( tadašnja cijena) psujes igračima a dajes onom zaštitaru na kafu a hoces bolje igrače itd. Trebalo pola sata da dodje iz dupeta u glavu! Od tada kupuje redovno.
Po mojoj procjeni 10-15 % se i dan danas prosverca na zapad!
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Potencijala ima velikog, fale 4 igrača, dva ozbiljna, vezni i napadač CF pravi. Trebaju jače provjere a ne kante za izivljavanje. Da dostigli sto taj nivo da se mozemo izivljavati na Mladost DK. Obrnula se situacija. Ustvari vraćaju se stvari onako kako i trebaju biti. KAO ŠTO NIJE PRIRODNO DA RUDAR, RADNIK, SLOGA, POSUSJE IGRAJU ELITNI RANG A ČELIK NE.

Nadam se da će protivnici iduci biti mnogo jače ekipe minimalno iz naše lige ili prve ekipe RS.

GOŠK je danas igrao protiv premijerligaša.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Čelik definitivno nema problema sa u-21 igračima.

Ima 5 sigurnih u rosteru! Smajlović, Hodzic, Jamakovic, Spahić i Telalovic!

22 igrača mora imati roster. Vjerovatno će biti jos 2-3 igrača u-21 ali ovih 5 moraju dobiti priliku iduce sezone.

Ne zanositi se! Fali jos 2 klasna pojacanja. Nemas napadaca i jos jednog veznog!

Pokazat će jaci protivnici to.
Juzni Front 1988

Post Postao/la Juzni Front 1988 »

Avenija je napisao/la: 19 srp 2025, 00:35 slika

slika

Od danas stiže dijaspora koja je već blokirala granice masovnim dolaskom i peak će trajati do kraja augusta

Gdje će Zenička dijaspora da ostavi svoje pare!? Gurati ekonomiju svog grada ili susjednih mahala i Sarajeva?

Jaka ekonomija Zenice jak Čelik!

Svakako dobrodošli u svoj grad. Kamo sreće da se sto vise trajno vrati da gradite Zenicu i otvarate biznise i firme ovdje!

Samo da se makne migrant krenut će i nas !

Ja sve trosim u Zenici, i kupujem u Zenici. Nista Vitez, nista Sarajevo. Prosle godine sam imao svakakve radove i sve sto su mi radili, radile su mi firme iz Ze. Pogurao sam domace firme sa preko 50 hiljada eura. Sve sto ti treba za bilo sta, sto se tice gradjevine, za u kucu itd mozes kupit u Ze. Nema potrebe nigdje drugo ici.
moSa likCe
Avenija

Post Postao/la Avenija »

E ovo je brat. Kamo sreće da smo svi kao ti i ja. :pray: :srce:
Ja uzmem 3000 KM u Sarajevu a 2800 KM mjesecno potrosim u Zenici :D

Ne shvatamo koliko nas ima i kolika nam je ekonomska moc. Ali polako. Poslovna zona oko Fisa sve ono je nacionalni projekat Hrvatske. Nama nisu dali prikljucak sa M17 za trafiku 30 godina u blizini grada i kroz grad a kamoli šta veće. Hdz ceste FBiH.
Avenija

Post Postao/la Avenija »

Nisam vidio plan pripremnih utakmica ali moramo naci jače sparing partnere i to da se ne igra na Bilinom Polju gdje mozes ko na Wembleyu čekati loptu bez straha od skakanja lopte i odbijanja i lagano igrati kulturice ali volio bi vidjeti iste na djelu protiv Famosa iz Vojkovica na gostujućem terenu a protivnik agresivan ili protiv Sloge Doboj ili Toška u Tešnju..

Čelik jest jucer zadovoljio ali je dvije klase protivnik bio ispod.

Najvise mi je drago sto su u-21 oduševili i što se vidi da znaju i imamo ih 5-6. :srce:

Sad dvojicu rutonja jos vezni i napadač za borbu u PL!

Masić Jamakovic i jos rutonja.

Ako neko zna kada imaju trening na Kamberovića polju neka napise. Hocu da vidim samo kakvi su uslovi, kakav je trening, intezitet eto nije me zanimalo to nekad od Kajkuta Mešanovića i kompanije.
Odgovori