NK Čelik

KakhaKaladze

Re: NK Čelik

Post Postao/la KakhaKaladze »

FliX je napisao/la: 08 kol 2025, 12:00
KakhaKaladze je napisao/la: 07 kol 2025, 20:30
FliX je napisao/la: 07 kol 2025, 20:26 Cak i sa tim najavljenim jos jednim rutonjom, ja se pribojavam da li je to dovoljno za jednog boda u Travniku.
Nema tu sta rutonja promijenit. Samo da dovedes ekipu Borva i Zrinjskog i das im Celikove dresove neces bit favorit na Piroti. To je jednostavno tako. Ovi se naloze, igraju krkanski fudbal i jos ih sudija pogura kad treba j onda ti treba tri klase bolja ekipa. Tu se moze dobiti samo na nezapamcen hajp navijacki i da nas pogleda sreca sa nekim ko ce sudit ravnopravno. Mislim da sama ekipa kao ekipa igra jako malu ulogu na tom gostovanj, za razliku od svih ostalih.
Jbm majku, pa moramo se i mi zainatit. Moramo ne izgubiti vec jednom. Napravit tvrdu utakmicu. Nista otvorenost. Bit ce nas opet na Piroti haos, kad god je lopta kod njih zvizdat, pravit ih nadrkanim.
Za promjenu se slazem s tobom hahaha. Nas najveci adut je podrska sa tribina. Smatram da je gostovanje u Travniku daleko najteze gostovanje. Ogromna podrska sa sobom nosi i ogroman pritisak a i realnost je da nijedan ekipa u ligi nema takav dodatni motiv da zapne protiv nas kao Travnik i zbog toga to i jeste toliko vazna utakmica. Glupo je reci da je prva utakmica sezone prekretnica ali ja imam osjecaj da ako mozemo donijeti tri boda iz Travnika da mozemo donijeti tri boda sa svakog gostovanja i zbog toga je toliko bitno. Bitno je i da se na vrijeme krene sa najavam masovnog odlaska u Travnik i da to bude glavna vijest u gradu, da nema covjeka koji ne zna da idemo u Travnik. Uz ovaj talas dobre energije oko kluba smatram da je minimum da imamo istu brojku kao prosle godine a nadam se i vecoj uz dobar hajp.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Cinvict35 je napisao/la: 08 kol 2025, 11:12 Jel danas veznjak poslije dzume ili cemo opet cekat ikindiju :mrgreen: .
Ide veznjak i mozda jos jedna napadac do kraja sedmice 🤫
phillies

Post Postao/la phillies »

Eugen je napisao/la: 08 kol 2025, 12:23
Cinvict35 je napisao/la: 08 kol 2025, 11:12 Jel danas veznjak poslije dzume ili cemo opet cekat ikindiju :mrgreen: .
Brate, danas je petak, nema veceg kraja sedmice od petka :D :D
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Hoces aveniju da srcani pukne, cuj mozda i napadac :mrgreen:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Flix je upravu, zapeti milimetra ne odstupati. Valjda toliko se moze, moramo donijeti tu 3 bobe i okrenuti sve u svom smjeru. Igraj, gini, radi sta znas, ne staj u tih 90 min, pa sta god da bilo. Sa takvim stavom izaci na teren i nece zime biti.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Pisao sam juce na tvoj post za napadaca jel ta opcija sto sam i ja nacuo
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Je li ozbiljno danas potpisuje veznjak ili opet zajebancija ko jucer i prekjucer i taj napadac.
Nama je Travnik uvjek belaj vecinom.izgubimo 1-0 ,ne sjecam se kad smo pobijedili mozda kad ono Brkic igro i jednom.bilo 0-2 vecinom porazi neki i lakrdija.
I mi se ne znamo postavit nikad u Travniku da igras na rezultat tvrdu utakmicu,uvijek bude puno navijaca ,ocekujas ouno i izgubis ko prosle sezone
Eugen

Post Postao/la Eugen »

BatistutA19 je napisao/la: 08 kol 2025, 14:05 Je li ozbiljno danas potpisuje veznjak ili opet zajebancija ko jucer i prekjucer i taj napadac.
Nama je Travnik uvjek belaj vecinom.izgubimo 1-0 ,ne sjecam se kad smo pobijedili mozda kad ono Brkic igro i jednom.bilo 0-2 vecinom porazi neki i lakrdija.
I mi se ne znamo postavit nikad u Travniku da igras na rezultat tvrdu utakmicu,uvijek bude puno navijaca ,ocekujas ouno i izgubis ko prosle sezone
Veznjak i napadac koji ce odusevit rutonje sa zapada 😃
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Memam pouzdane informacije kao brat eugen ni blizu i nemojte mi vjerovat bas ali ja sto sam cuo za napadaca da je iz susjedne zemlje i da je igrao u top klubu.
E ja licno ne vjerujem jer isto sam cuo koliko trazi evra(nije to sad neka cifrq ali za prvu ligu mozda i jest) pa zato i nevjerujem da je to istina u ovom trenutku.
Misli svastq raja prica a jedino je eugen pravo informisan i to je dokazao
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Cinvict35 je napisao/la: 08 kol 2025, 14:49 Memam pouzdane informacije kao brat eugen ni blizu i nemojte mi vjerovat bas ali ja sto sam cuo za napadaca da je iz susjedne zemlje i da je igrao u top klubu.
E ja licno ne vjerujem jer isto sam cuo koliko trazi evra(nije to sad neka cifrq ali za prvu ligu mozda i jest) pa zato i nevjerujem da je to istina u ovom trenutku.
Imaš privatne poruke brate ;) :D
Redbull

Post Postao/la Redbull »

I onaj crnac iz pazara je dovoljan. Kako se pisalo nudili ga na pozajmicu, nasi odbili zbog blokiranog racuna. Bar sada nema prepreke oko registracije, ja bi bio i sa tim prezadovoljan.

Masic iza napadaca i jedan centralni 😍
BatistutA19

Eugen je napisao/la: 08 kol 2025, 14:39
BatistutA19 je napisao/la: 08 kol 2025, 14:05 Je li ozbiljno danas potpisuje veznjak ili opet zajebancija ko jucer i prekjucer i taj napadac.
Veznjak i napadac koji ce odusevit rutonje sa zapada 😃
Je li 100% to danas 😂😂😂odusevit ce on i pojacani Istok ,fina ekipa definitivno ali et opet sad pratit stranicu do Aksama stalno virit je li potpiso ili potpisali 😁😁
BatistutA19

Ja nisam za neke strance samo eto sto je stranac ,jesam samo ako je bas pojacanje i velika prevaga na terenu neki veznjak dobar ili napadac a sad ove sto dovodi Zvijezda ,Olovo i ostali razni Talisoni jebes njih .
Daleko smo mi da takve igrace mozemo platit,eno Sarajevio Ljajica plata 500 000 eura godisnje plata.
Da je recimo jednog dobrog brzog da zna dodat prediblat,zabit gol da slobodnjake izvodi dobro a da je jeftin 😂😂ali takav kosta 2 miliona 😁😁
phillies

Post Postao/la phillies »

Vi znate da samo 11 igraca moze biti u prvoj postavi? Na kraju ce Delic zavrsiti na klupi :lol: :lol:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Cinvict35 je napisao/la: 08 kol 2025, 14:49 Memam pouzdane informacije kao brat eugen ni blizu i nemojte mi vjerovat bas ali ja sto sam cuo za napadaca da je iz susjedne zemlje i da je igrao u top klubu.
Je li taj top klub s nasih prostora ili sa zapada?
Odgovori