Brate, danas je petak, nema veceg kraja sedmice od petka

Brate, danas je petak, nema veceg kraja sedmice od petka
Veznjak i napadac koji ce odusevit rutonje sa zapadaBatistutA19 je napisao/la: ↑08 kol 2025, 14:05 Je li ozbiljno danas potpisuje veznjak ili opet zajebancija ko jucer i prekjucer i taj napadac.
Nama je Travnik uvjek belaj vecinom.izgubimo 1-0 ,ne sjecam se kad smo pobijedili mozda kad ono Brkic igro i jednom.bilo 0-2 vecinom porazi neki i lakrdija.
I mi se ne znamo postavit nikad u Travniku da igras na rezultat tvrdu utakmicu,uvijek bude puno navijaca ,ocekujas ouno i izgubis ko prosle sezone
Imaš privatne poruke brateCinvict35 je napisao/la: ↑08 kol 2025, 14:49 Memam pouzdane informacije kao brat eugen ni blizu i nemojte mi vjerovat bas ali ja sto sam cuo za napadaca da je iz susjedne zemlje i da je igrao u top klubu.
E ja licno ne vjerujem jer isto sam cuo koliko trazi evra(nije to sad neka cifrq ali za prvu ligu mozda i jest) pa zato i nevjerujem da je to istina u ovom trenutku.
Misli svastq raja prica a jedino je eugen pravo informisan i to je dokazao
Je li 100% to danasEugen je napisao/la: ↑08 kol 2025, 14:39Veznjak i napadac koji ce odusevit rutonje sa zapadaBatistutA19 je napisao/la: ↑08 kol 2025, 14:05 Je li ozbiljno danas potpisuje veznjak ili opet zajebancija ko jucer i prekjucer i taj napadac.
Nama je Travnik uvjek belaj vecinom.izgubimo 1-0 ,ne sjecam se kad smo pobijedili mozda kad ono Brkic igro i jednom.bilo 0-2 vecinom porazi neki i lakrdija.
I mi se ne znamo postavit nikad u Travniku da igras na rezultat tvrdu utakmicu,uvijek bude puno navijaca ,ocekujas ouno i izgubis ko prosle sezone![]()
Je li taj top klub s nasih prostora ili sa zapada?Cinvict35 je napisao/la: ↑08 kol 2025, 14:49 Memam pouzdane informacije kao brat eugen ni blizu i nemojte mi vjerovat bas ali ja sto sam cuo za napadaca da je iz susjedne zemlje i da je igrao u top klubu.
E ja licno ne vjerujem jer isto sam cuo koliko trazi evra(nije to sad neka cifrq ali za prvu ligu mozda i jest) pa zato i nevjerujem da je to istina u ovom trenutku.
Bice da je HrvatskaRz88 je napisao/la: ↑08 kol 2025, 15:30Je li taj top klub s nasih prostora ili sa zapada?Cinvict35 je napisao/la: ↑08 kol 2025, 14:49 Memam pouzdane informacije kao brat eugen ni blizu i nemojte mi vjerovat bas ali ja sto sam cuo za napadaca da je iz susjedne zemlje i da je igrao u top klubu.
Hrvatske ali iz samog vrha , ponavljam nije info za povjerovat ono 30%Rz88 je napisao/la: ↑08 kol 2025, 15:30Je li taj top klub s nasih prostora ili sa zapada?Cinvict35 je napisao/la: ↑08 kol 2025, 14:49 Memam pouzdane informacije kao brat eugen ni blizu i nemojte mi vjerovat bas ali ja sto sam cuo za napadaca da je iz susjedne zemlje i da je igrao u top klubu.