NK Čelik

phillies

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Redbull je napisao/la: 07 kol 2025, 14:15 Ako ima neko sa foruma da je kupio dres, neka bavi sliku dobru sa dijelom gdje su forumasi napisani :mrgreen:
slika

Osmi red odozdo na sredini :)
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull

Post Postao/la Redbull »

phillies je napisao/la: 07 kol 2025, 14:38
Redbull je napisao/la: 07 kol 2025, 14:15 Ako ima neko sa foruma da je kupio dres, neka bavi sliku dobru sa dijelom gdje su forumasi napisani :mrgreen:
slika

Osmi red odozdo na sredini :)
Zar nam je bio toliki natpis, ja mislio samo stajalo forumasi :mrgreen:
FRLegioen

Post Postao/la FRLegioen »

Dresovi rasprodani,nema vise ni jednog u fan shopu.Za par sati otisla prva tura,druga dolazi za 2-3 sedmice
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

FRLegioen je napisao/la: 07 kol 2025, 15:00 Dresovi rasprodani,nema vise ni jednog u fan shopu.Za par sati otisla prva tura,druga dolazi za 2-3 sedmice
Svoj sam dres obezbjedio, ali ima jos dosta ljudi koji nisu uspjeli, a htjeli su. Velika bi bila stvar da do Tomislava dodju dresovi. Jos kad bi pobjedili u Travniku i 200 komada bi bilo malo.
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Dres je predobar a cijena kako kome nekom.skupo nekom nije ,kome nije nek i meni kupi😂😂A da li ce igrat se utakmice u ovim dresovima u ovoj sezoni i sta je sa veznim da nije vracen na Bradini ,nama je kobna uvjek Bradina bila cesto nas je vraco MUP sa Bradind mozda je i igraca vratilo😁😁
Drago mi je sto idu dresovi ali bice oni stalno sad je dijaspora pokupovala sve i nek je .
Kad idu sezonske ,raste li broj clanova niko da objavi da kaze.
Nekako je se to sve poslozilo sto je uradjeno u klubu akademija ulazak,porez,deblokada i fina pojacanja i to su razlozi zasto idu dresovi jer da se to nije desilo ne bi se tako prodavalo ,sad zamislis udjes u WWIN LIGU BIH i odmah izbacis sezonske i nove dresove u Maju to bi bilo ko karte za reprezentaciju nekad i bilo bi kauc i i navece pred stadiin cekat ujutru da se otvori, kako bi to islo a doci ce i to akobogda 🖤❤️
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Pa koliko je to bilo dresova u prvoj turi pa ode tako brzo ?
FRLegioen

RubikovaKocka je napisao/la: 07 kol 2025, 15:28 Pa koliko je to bilo dresova u prvoj turi pa ode tako brzo ?
100-200 komada otprilike
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

FRLegioen je napisao/la: 07 kol 2025, 15:32
RubikovaKocka je napisao/la: 07 kol 2025, 15:28 Pa koliko je to bilo dresova u prvoj turi pa ode tako brzo ?
100-200 komada otprilike
Nadam se da ce prije Travnika doci ta druga tura da se i to razgrabi :D :pivo:
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Laganini 10.000 prometa za 4 sata. Jos ovo prva tura 100 dresova, pa jebemu ako ih jedan macron ne moze nastancat 1000 i odmah poslati sve, ja ne znam evo. Kakve ture po 100 dresova, pa cekanje po 2-3 sedmice kad hajp prodje. Haj sto ne znamo hajp sa nizom dobrih rezultata iskoristiti, nego ni sa prodajom dresova.

Na kraju boli nas q, ionako je fundus na minusu sa ovim.
phillies

Post Postao/la phillies »

Slazem se, jos malo "trpiti" ovakav model, pa ako Bog da kad udjemo u PL, otvoriti svoj fan shop i direktno Macrona kontaktirati da i nas dres bude na njihovoj stranici :) a ne ovako po FB prostranstvima...

I ova kolicina od samo 100-200 komada, bas su me razocarali.

@redbull
Sto se natpisa tice, ovo pise na posebno jednoj plocici, dok na ostalh osam pise FORUMASI. Tako je na Zidu.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

FRLegioen je napisao/la: 07 kol 2025, 15:32
100-200 komada otprilike
Vise ja narucim u radnju maica i to kad je kraj sezone :mrgreen:
Stvarno nije da je malo nego premalo
goku

Post Postao/la goku »

Redbull je napisao/la: 07 kol 2025, 15:39 Laganini 10.000 prometa za 4 sata. Jos ovo prva tura 100 dresova, pa jebemu ako ih jedan macron ne moze nastancat 1000 i odmah poslati sve, ja ne znam evo. Kakve ture po 100 dresova, pa cekanje po 2-3 sedmice kad hajp prodje. Haj sto ne znamo hajp sa nizom dobrih rezultata iskoristiti, nego ni sa prodajom dresova.

Na kraju boli nas q, ionako je fundus na minusu sa ovim.
Za prosle dresove je bila narucena veca kolicina a nije se ni 150 prodalo, i na kraju ispusio fundus, tako da ocekivano da ce ovaj put manje kolicinu naruciti…
FRLegioen

Ljudi moji mi smo DRUGOLIGASI i imamo cast da jedan Macron radi UNIKATAN dres za nas! Znaci nije genericki dres nego maksuz po nasem cejfu!Dres nije ni jeftin zato sto je Unikatan!Slazem se da je trebalo vise dresova poslati ,ali doce u drugoj turi dosta vise,tako sam cuo.Mislim da su I oni iz Bologne zadovoljni prodajom,I imamo mnogo veci izbor artikala nego Zeljo npr...Opet kazem.mi smo 2 rang takmicenja...Doci ce i majice sa novim printovima,salovi....
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

Cinvict35 je napisao/la: 07 kol 2025, 11:14 Ne pretjerivat, dres je top ovako neznam danas cu ic uzet da vidim materijal jel bolji nego ovaj prosli, valjda bi morao bit za ove pare.
Realno dres je skup za obicnog zenickog insana a ko hoce on ce odvojit od usta i kupit ali nije bas jednostqvno pdvojit nekom 120km za dres
Dres je 96KM jer clanska je "must have" a dres realno nije "must have". Fino ga je imati.
habuba

Post Postao/la habuba »

150 dresova je navodno doslo i sve je puklo. Ako ko navrati do fanshopa nek nas obavjesti da li je ostao i jedan vise. Za par sedmica dolazi nova tura. Cijena od 120KM (ili 95KM) nije mala tako da razumijem zasto je dobavljac s oprezom narucio prvu turu, pogotovo ako prodaja proslih dresova nije bila najidealnija. Zenica bi morala imati dovoljno hljeba u sebi da proguta 1000 dresova. Al' ida 500 ode to je opet fin broj, pogotovo uzimajuci u obzir cijenu.
Odgovori