NK Čelik

laudrup

Re: NK Čelik

Post Postao/la laudrup »

Doći će hajde ne može niko od nas reći koji je veznjak jer nije 100% sigurno to još. U igri su 2 veznjaka trenutno, jedan će se pridružit pripremama na Kupresu.

Evo jedna forumska molba, ko može, da se što više uključimo u promociju utakmice u subotu protiv Zrinjskog.

Golemo je nakon 6 godina vratit se u Premijer ligu, dolazi ti prvak države u toj selekciji, učesnik Lige prvaka, ulaz slobodan, pozitivni vjetrovi, najmanje što svako može uraditi je doći na utakmic iili podijeliti post na društvenim mrežama ako ne može doći.

Možda sam previše nahajpan iz subjektivnih razloga ali sve je moguće u subotu bez obzira što smo "novajlije" protiv nikad jače selekcije juniora Zrinjskog
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

crnocrvenaarmija je napisao/la: 06 kol 2025, 15:00
BatistutA19 je napisao/la: 06 kol 2025, 14:58 Koji je veznjak govorite djaba cito 5 stranica i nista,cuj na Rostovu pa zar nece bit predstavljen u Zenici kao Culov a je li zajebancija ili stvarno danas dolazi veznjak.
Imat cemi mi finu ekiou puno jacu nego u proljece i sad ne treba odmah ni ocekivat u prvim kolima ,najgora su orva kola ali sve ce se :D to posle slozit.
Valjo bi nam dobar start zbog publike najvise ali one publike izbirljive.a sad standardni ce pratit..
Kako idu sezonske clanske zna li se broj?
Dino je sad odlican valja postuje klub i ne objavljiva unapred nista a orije nije valjo nista ,kad se samo sjetim naslova ,ono pogotovo dugovi,suspenzije ,porez,i ostalo kao da je namjerno piso protiv Celika.
Aveniju dodat u SBC zaduzen za vremensku prognozu i radovi oko stadiona ono boje i lakovi i pracenje desavana iz Gabele 😁😁😁.
Nego recite ko je taj veznjak ,ae Laudrup i Eugen javite se ,ostalim ne vjerujem jer nagadjaju 😁😁
Kalesic :D
Ako je Kalesic zadovoljan sam bgm uz Seru i Delica odlican vezni red i Masc u spicu nadam se da ce proradit ,sve u svemu zadovoljan sam sa ekipom i pogotovo pojacanjima tu.dodas i Sivca i golmana Culova a ispred Horic definitivno fina ekipa i trebalo bi to bit za gornji dio tabele mada ostale ekipe su nam nepoznate i ovi sto potpisu za druge vecinom ne znam nikog ,ja i ne pratim druge ekipe kao neki.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

laudrup je napisao/la: 06 kol 2025, 15:07 Doći će hajde ne može niko od nas reći koji je veznjak jer nije 100% sigurno to još. U igri su 2 veznjaka trenutno, jedan će se pridružit pripremama na Kupresu.

Evo jedna forumska molba, ko može, da se što više uključimo u promociju utakmice u subotu protiv Zrinjskog.

Golemo je nakon 6 godina vratit se u Premijer ligu, dolazi ti prvak države u toj selekciji, učesnik Lige prvaka, ulaz slobodan, pozitivni vjetrovi, najmanje što svako može uraditi je doći na utakmic iili podijeliti post na društvenim mrežama ako ne može doći.

Možda sam previše nahajpan iz subjektivnih razloga ali sve je moguće u subotu bez obzira što smo "novajlije" protiv nikad jače selekcije juniora Zrinjskog
Bolja opcija je ovaj sto se vise spominje na forumu.

Podrzat ce Zenica juniore to je sigurno :like:
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

laudrup je napisao/la: 06 kol 2025, 14:34
RubikovaKocka je napisao/la: 06 kol 2025, 14:29 "Zeničani će sigurno dovesti još četiri-pet igrača koji bi trebali da budu pojačanja, a ne samo broj u ekipi, odnosno da griju klupu ili budu na tribinama."

Bureković pojačanje, "presjedit" će tip polusezonu :tobože:
Vidi realno...

Doveo si najboljeg desnog beka lige (Sivac).
Jednog od najboljih napadača lige (Mašić).
Jednog od najboljih veznjaka lige (Delić).
Jednog od najboljih golmana lige (Ćulov).

Na to sve imaš jedno od najboljih krila lige (Šeru), stopera (Horić), najboljeg mladog igrača (Riki).

Nije da nismo jaki
Po meni kad vidim sastav, jedino smo tanki na lijevom krilu, opet kazem, po meni, Marin je prespor a nema vise ni tehniku. Od Bureka iskreno nisam nista ocekivao, daj Boze da bude nesto. Ostalo, fino smo popunjeni.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

Steta sto juniori nisu u nedelju bilo bi vise dijaspore za 1 :D . Svakako nista ne radi nedeljom? :(
Radujem se juniorima u PL svakako cu stici ufatiti 1 ili 2 utakmice.

Jel mogu u PP te opcije za pojacanja nisam nikad nikog osmeko jos moram na put slab internet pojest ce me sikirancija.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

KenoRob je napisao/la: 06 kol 2025, 15:45 Steta sto juniori nisu u nedelju bilo bi vise dijaspore za 1 :D . Svakako nista ne radi nedeljom? :(
Radujem se juniorima u PL svakako cu stici ufatiti 1 ili 2 utakmice.

Jel mogu u PP te opcije za pojacanja nisam nikad nikog osmeko jos moram na put slab internet pojest ce me sikirancija.
Za Ameriku moze sta god zelis 😀
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Sta je sa Hamzom Bronjom, odblokiran nam je racun, on je napadac, ima srpski pasos?
LimVo likČe
phillies

Post Postao/la phillies »

bartoli je napisao/la: 06 kol 2025, 17:23 Sta je sa Hamzom Bronjom, odblokiran nam je racun, on je napadac, ima srpski pasos?
Koliko vidim potpisao je za Loznicu, srbijanskog drugoligasa gdje je dosao iz Josanice (NP) koja je cini mi se treca liga.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Moze li se dres vec sutra uzeti u fan shopu?
goku

Post Postao/la goku »

Ovo je bolesno koliko je dobro!
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Dres je bru ta lan!
Cijena je 120km za one koji nisu članovi a za članove je 96km.
Mene zanima samo moze li se odštampati nazad broj i prezime ako ja hoću?
phillies

Pop i Serex nikakvi manekeni :lol: al dres grmi!

EDIT: Povlacim kritiku, sad kad je izasao video, sve top!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
JonSnow

Post Postao/la JonSnow »

Hjooj kad online kupovina zaživi. :tobože:
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
KenoRob

Post Postao/la KenoRob »

Nista moram izvalit joju hahah
Znam sta cu nositi drugo kolo! Dobar dobar nema sta
phillies

Valjda je vezni nasao put do kampa na Kupresu. Smrklo se, a gore u sumi ima meda :lol: :lol: :lol:
KenoRob je napisao/la: 06 kol 2025, 19:05 Nista moram izvalit joju hahah
Znam sta cu nositi drugo kolo! Dobar dobar nema sta

Ma ti si jos i dobar, ja moram duplirati :vješanje:
Samo Čelik zenički !!!

Odgovori