Fali ti gdin Isakovic
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
30ak utakmica u Premier ligi BiH, nije igrao federalku ako su moje informacije tacne. Test rutavosti je prosao al onako jedva. Po meni kvalitetniji od Delica.
Grande Isakovic je all around igrac, i ulazi po potrebi kretanja rezultata

S druge strane, ako vodimo i jos je 20 minuta do kraja, a protivnik stisno ko svabo na Drvar, ulazi stameni stub obrane koji ce u drustvu Horica Hodzica Masetica napraviti neprobojni bedem pred golom Culova i tako Robijasima donijeti jos jedan razlog za slavlje. Zivili.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Upravo tako zato ga stavi u ekipuphillies je napisao/la: ↑05 kol 2025, 15:51Grande Isakovic je all around igrac, i ulazi po potrebi kretanja rezultataako gubimo, ide praviti drustvo Masicu i hladnokrvnoscu egzekucije rjesava utakmicu u nasu korist.
S druge strane, ako vodimo i jos je 20 minuta do kraja, a protivnik stisno ko svabo na Drvar, ulazi stameni stub obrane koji ce u drustvu Horica Hodzica Masetica napraviti neprobojni bedem pred golom Culova i tako Robijasima donijeti jos jedan razlog za slavlje. Zivili.
Na opasnom si linku s nekim u UpraviKakhaKaladze je napisao/la: ↑05 kol 2025, 15:44 30ak utakmica u Premier ligi BiH, nije igrao federalku ako su moje informacije tacne. Test rutavosti je prosao al onako jedva. Po meni kvalitetniji od Delica.
Je li jos negdje igrao? Po toj statistici ima najvise 20 godina.KakhaKaladze je napisao/la: ↑05 kol 2025, 15:44 30ak utakmica u Premier ligi BiH, nije igrao federalku ako su moje informacije tacne. Test rutavosti je prosao al onako jedva. Po meni kvalitetniji od Delica.
Sjecam se one utakmice jedne s TOSKom od prije sezonu-dvije... Rezultat 0:0... i mi povedosmo u 90+... Kad ovo izjednacise, taman krenuli s centra ode lopta u korner... i... 1:1..phillies je napisao/la: ↑05 kol 2025, 15:51Grande Isakovic je all around igrac, i ulazi po potrebi kretanja rezultataako gubimo, ide praviti drustvo Masicu i hladnokrvnoscu egzekucije rjesava utakmicu u nasu korist.
Ima vise godinaRz88 je napisao/la: ↑05 kol 2025, 16:36Je li jos negdje igrao? Po toj statistici ima najvise 20 godina.KakhaKaladze je napisao/la: ↑05 kol 2025, 15:44 30ak utakmica u Premier ligi BiH, nije igrao federalku ako su moje informacije tacne. Test rutavosti je prosao al onako jedva. Po meni kvalitetniji od Delica.
Pa jel ovaj Begic? Kakha de ti reci

Samo Čelik zenički !!!