NK Čelik
- BatistutA19
Re: NK Čelik
Jos tema ko ce branit ,ma ko je bolji nek brani i golman i svaki igrac a ko je odakle je kako se zove ne zanima me.
Sto se tice Durme spasio nas je golova vecinom.sutevi 1 na 1 to se mora priznat ali on dok ne bude savlado centarsuteve i izlaske nece on dalje od ove lige i to klubova poput Viteza i slicnih jer bas sto neko nabroja takvih kikseva je imo.puno.Ja ovog Culova ne znam dobro ni kvalitet ni Kulalica ali volio bi ih sve trojicu i tog veznjaka dobrog.
Naravno kako nam budu veci ciljevi trazit cescbilje igrace i Sarajevo ima jaku omladinsku skolu pa ko im igra sve crnci neki ,hrvati,makedonci ,gruzijci i bog zna odakle su a tako i svi ostali klubovi a kamoli jedan Celik koji nije igraca izbacio 15 godina od Horica i Burica koji je otiso vani i zadrzo se neko i neku sebi egzistenciju obezbijedio.
Sto se tice juniora sretno im i dobre je sto smo usli da imaju jace utakmice i da raste akademija i dobijamo bolje igrace.Cisto sumnjam da cu to pratit i gledat jednostavno nisam u tom fazonu da juniore gledam i pratim.
Eugen pa kad bi mogo veznjak i je li istina ovo Bojo vec ga u sastav ubacuju ,tako si i Sadikovica i Kalesica i nista na kraju.
Sto se tice Durme spasio nas je golova vecinom.sutevi 1 na 1 to se mora priznat ali on dok ne bude savlado centarsuteve i izlaske nece on dalje od ove lige i to klubova poput Viteza i slicnih jer bas sto neko nabroja takvih kikseva je imo.puno.Ja ovog Culova ne znam dobro ni kvalitet ni Kulalica ali volio bi ih sve trojicu i tog veznjaka dobrog.
Naravno kako nam budu veci ciljevi trazit cescbilje igrace i Sarajevo ima jaku omladinsku skolu pa ko im igra sve crnci neki ,hrvati,makedonci ,gruzijci i bog zna odakle su a tako i svi ostali klubovi a kamoli jedan Celik koji nije igraca izbacio 15 godina od Horica i Burica koji je otiso vani i zadrzo se neko i neku sebi egzistenciju obezbijedio.
Sto se tice juniora sretno im i dobre je sto smo usli da imaju jace utakmice i da raste akademija i dobijamo bolje igrace.Cisto sumnjam da cu to pratit i gledat jednostavno nisam u tom fazonu da juniore gledam i pratim.
Eugen pa kad bi mogo veznjak i je li istina ovo Bojo vec ga u sastav ubacuju ,tako si i Sadikovica i Kalesica i nista na kraju.
Da te razocaram odmah taj veznjak nije Bojo, ali je za ove lige i vise nego dobar. Mislim da ce se u narednih par dana rijesiti i to pitanje.
Eugen reci nam ime, ne moraš prezime pa ćemo se mi ovdje prekontavat ko je i sta je 

Neznam bgm za Alija momak mi je drag al nesto ne stima.
Mozda da proba u drugom klubu kao neki povuceni napadac.
Da ga neko uputi sta i kako dalje.
Treba mu pustit snimke Japija kad je ginuo na Bilinom da se malo dohafiza .
Ja iskreno nevidim da ce Talha biti dobar igrac al mozda grjesim.
Nekako mi je uvjek bio trom i statican mada to se moze promjeniti dobrim treninzima . Ko ce ga znati. Talent je 1% a sve ostalo je rad na sebi
Mozda da proba u drugom klubu kao neki povuceni napadac.
Da ga neko uputi sta i kako dalje.
Treba mu pustit snimke Japija kad je ginuo na Bilinom da se malo dohafiza .
Ja iskreno nevidim da ce Talha biti dobar igrac al mozda grjesim.
Nekako mi je uvjek bio trom i statican mada to se moze promjeniti dobrim treninzima . Ko ce ga znati. Talent je 1% a sve ostalo je rad na sebi
I ja sam mislkenja da je bolje da se dalo vise kesa Talhi sa kojim danas sutra mozes igrat i PL i da mozda i zaradis nego neki igraci koji nemaju taj kvalitet da danas sutra igraju ulogu u PLPONOSGRADA88 je napisao/la: ↑05 kol 2025, 13:33Sve si rekao kako i jest, u nasim glavama je Durmo/Donaruma,i tacno da ne bi vidio profi fudbala da ne bi ovakve sitacije,ali te ne umanjuje njegov trud i zalaganje ovih godina,jednostavno receno decko je dosao do svog vrhunca. Meni vise stagnirao Ali od igraca u kojem smo vidili novog Fenana,do najveceg razocarenja,ko god kaze nije tako nek pogleda jedan snimak utakmice,pa da vidi koliko pretrci,nema intezitet,nekad mi djeluje tako bezvoljno(oke golovi i sve) Sa svojim godinama trebao bi biti najaktivniji na terenu da grize sto se kaze,ali i on je dosao do vrhunca. Nasa najveca greska ovog prelaznog roka je Tabakovic Talha tog momka smo trebali sacuvati(ne zbog gola Sarajevu i igre u PL). Momak je kapacitet i to ogroman, mi se nadamo nakvim Kalesicima, da smo Talhu sacuvali svanuo bi sa Delicem.carsija072 je napisao/la: ↑05 kol 2025, 12:09 Realno, nije Durmo "ostao kad je bilo najteže" nego se Durmi posrećilo da kao izlazni junior ima priliku da brani za prvi tim i da uči od iskusnog Nurkovića. Durmo i ostali momci koji su igrali od kantona trebaju biti zahvalni Bogu i klubu što su dobili priliku da igraju za prvi tim i što sada imaju u CV-u da su bili prvotimci Čelika i mogu da naprave kakve takve karijere bar po ovim nižim ligama, u protivnom da je Čelik bio stabilan klub i da nije prošao kroz sve ovo, 95% tih igrača pa vjerujem čak i Durmo da bi se prestali baviti fudbalom jer nikad ne bi mogli dobit priliku u prvom timu, ili bi eventualno igrali za Nemilu, Krivaju, Žepče, kao što pojedini već i igraju u tim klubovima. Žalimo za tom našom djecom, al eto nijedan koji je otišao ne igra u većem i jačem klubu od Čelika, jedini koji je napravio iskorak je Talha, ali on nije naše dijete.
19 PONOS GRADA 88
Tako isto forsiramo i Marina koji realno i ne pokazuje nesto osim te neke borbenosti i ti golova koji su plod srece i nekog islustva ( morao ali ne pravi razliku kao krio, on nemoze nikog predriblat a da nekazem pretrcat, ono sto zelim rec njemu je 31godina i nema kvalitet za PL i nece ga vise ni imat i steta je da je prva opcija na krilu porrd recimo nekog talentovanog momka 18 ili 20 godina.
Tako se ne pravi tim za PL
Zadnja izmjena: Cinvict35, dana/u 05 kol 2025, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Jel iz PL veznjak il je iz ove kaljuze , je samo da je igrqo koju godinu u PL je i vise nwgo dobar za ove lige ovo ostalo je samo dobar

- BatistutA19
Valjo bi Kalesic kad bi bio on Eugen ali eto vidjet cemo ,de malo vise reci ili je to strogo povjerljivo 
.Sa tim veznjakom bice fina ekipa i solidna i klupa a imat ce i Masic sad da pokaze sta zna kao napadac da zabija golove i treba im posebno skrenut paznje na glupe kartone povlacenje,prigovori,sutanje korner zastavice ili lopte nakon sviranja neceg i ostale gluposti i nadam se da ce i psiholog djelovat na pojedine igrace.
Mislim da je to rang Delica, igrac koji pravi prevagu u 1.ligi FBiH, a u Premijer ligi moze mozda igrati za ekipe koje se bore za opstanak
-
Ja dajem obe ruke da je Telalovic vec sada bolji igrac od Talhe i to potkrepljujem cinjenicama da su ga trazili puno jaci premijerligasi od Radnika.
Mjesta nema za obojicu i obojica ne mogu igrati. Odigrao Talha jedno poluvrijeme i sad Iniesta, polako duga je sezona, prvu utakmicu presjedio na klupi i niko nista nije rekao a sad uvaljao go Sarajevu i odma jadikovanje sto smo ga pustili. On je bio itekako dobro placen s obzirom na okolnosti i bio je na solidnom ugovoru za igraca u ovoj ligi i u situaciji u kakvoj je Celik. Vise od toga se nije ni moglo a po mom misljenju ni trebalo ponuditi. Svi se uhvatili Durme nije imao ponuda pa nije otisao, istu stvar ti je Talha uradio, prva ponuda gas a Durmo se pljuje i omalovazava sto je ostao tu a Talha je profesionalac. Nemojte tako nije korektno. Ja pritom ne govorim o Durminim igrackim kvalitetima i smatram da ce Culov biti jedinica al sad ispade niko ne valja. Sto nismo doveli ranije nekog pa da Durmo sjedi na klupi? Zato sto nismo mogli i cao. Ko je bio bolji golman od Durme u zadnje 3 sezone? Niko. Bio je najbolji golman u ekipi i zato je i branio. Sada vjerovatno nije i vjerovatno nece ni braniti. Prosto ko pasulj.
I za svakog ali bukvalno svakog igraca vrijedi da bi bio bolji da je okruzen boljom ekipom tako da mi ta prica pada u vodu sta bi bilo kad bi bilo. Znao bi i ja lopte da igram s vrhunskim saigracima pa ne bi ni ja bio toliko los. Jos jedan malo rutaviji veznjak i bice to super. Uz dobar start sezone ja nas ne bih otpisivao ni za koju opciju a isto tako uz los start ocekuje nas tavorenje sredinom tabele.
Mjesta nema za obojicu i obojica ne mogu igrati. Odigrao Talha jedno poluvrijeme i sad Iniesta, polako duga je sezona, prvu utakmicu presjedio na klupi i niko nista nije rekao a sad uvaljao go Sarajevu i odma jadikovanje sto smo ga pustili. On je bio itekako dobro placen s obzirom na okolnosti i bio je na solidnom ugovoru za igraca u ovoj ligi i u situaciji u kakvoj je Celik. Vise od toga se nije ni moglo a po mom misljenju ni trebalo ponuditi. Svi se uhvatili Durme nije imao ponuda pa nije otisao, istu stvar ti je Talha uradio, prva ponuda gas a Durmo se pljuje i omalovazava sto je ostao tu a Talha je profesionalac. Nemojte tako nije korektno. Ja pritom ne govorim o Durminim igrackim kvalitetima i smatram da ce Culov biti jedinica al sad ispade niko ne valja. Sto nismo doveli ranije nekog pa da Durmo sjedi na klupi? Zato sto nismo mogli i cao. Ko je bio bolji golman od Durme u zadnje 3 sezone? Niko. Bio je najbolji golman u ekipi i zato je i branio. Sada vjerovatno nije i vjerovatno nece ni braniti. Prosto ko pasulj.
I za svakog ali bukvalno svakog igraca vrijedi da bi bio bolji da je okruzen boljom ekipom tako da mi ta prica pada u vodu sta bi bilo kad bi bilo. Znao bi i ja lopte da igram s vrhunskim saigracima pa ne bi ni ja bio toliko los. Jos jedan malo rutaviji veznjak i bice to super. Uz dobar start sezone ja nas ne bih otpisivao ni za koju opciju a isto tako uz los start ocekuje nas tavorenje sredinom tabele.
Haj jbse jarane

Evo tebi pa ti onda upisi ko je:

Zadnja izmjena: phillies, dana/u 05 kol 2025, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
I ovaj Eugen da ne može na usta na guzicu bi izašlo 

Skupljas klikove na tudjoj muci

Samo Čelik zenički !!!