NK Čelik

BatistutA19

Re: NK Čelik

Post Postao/la BatistutA19 »

Jos tema ko ce branit ,ma ko je bolji nek brani i golman i svaki igrac a ko je odakle je kako se zove ne zanima me.
Sto se tice Durme spasio nas je golova vecinom.sutevi 1 na 1 to se mora priznat ali on dok ne bude savlado centarsuteve i izlaske nece on dalje od ove lige i to klubova poput Viteza i slicnih jer bas sto neko nabroja takvih kikseva je imo.puno.Ja ovog Culova ne znam dobro ni kvalitet ni Kulalica ali volio bi ih sve trojicu i tog veznjaka dobrog.
Naravno kako nam budu veci ciljevi trazit cescbilje igrace i Sarajevo ima jaku omladinsku skolu pa ko im igra sve crnci neki ,hrvati,makedonci ,gruzijci i bog zna odakle su a tako i svi ostali klubovi a kamoli jedan Celik koji nije igraca izbacio 15 godina od Horica i Burica koji je otiso vani i zadrzo se neko i neku sebi egzistenciju obezbijedio.
Sto se tice juniora sretno im i dobre je sto smo usli da imaju jace utakmice i da raste akademija i dobijamo bolje igrace.Cisto sumnjam da cu to pratit i gledat jednostavno nisam u tom fazonu da juniore gledam i pratim.
Eugen pa kad bi mogo veznjak i je li istina ovo Bojo vec ga u sastav ubacuju ,tako si i Sadikovica i Kalesica i nista na kraju.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Da te razocaram odmah taj veznjak nije Bojo, ali je za ove lige i vise nego dobar. Mislim da ce se u narednih par dana rijesiti i to pitanje.
R0b

Post Postao/la R0b »

Eugen reci nam ime, ne moraš prezime pa ćemo se mi ovdje prekontavat ko je i sta je :mrgreen:
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Neznam bgm za Alija momak mi je drag al nesto ne stima.
Mozda da proba u drugom klubu kao neki povuceni napadac.
Da ga neko uputi sta i kako dalje.
Treba mu pustit snimke Japija kad je ginuo na Bilinom da se malo dohafiza .
Ja iskreno nevidim da ce Talha biti dobar igrac al mozda grjesim.
Nekako mi je uvjek bio trom i statican mada to se moze promjeniti dobrim treninzima . Ko ce ga znati. Talent je 1% a sve ostalo je rad na sebi
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

PONOSGRADA88 je napisao/la: 05 kol 2025, 13:33
carsija072 je napisao/la: 05 kol 2025, 12:09 Realno, nije Durmo "ostao kad je bilo najteže" nego se Durmi posrećilo da kao izlazni junior ima priliku da brani za prvi tim i da uči od iskusnog Nurkovića. Durmo i ostali momci koji su igrali od kantona trebaju biti zahvalni Bogu i klubu što su dobili priliku da igraju za prvi tim i što sada imaju u CV-u da su bili prvotimci Čelika i mogu da naprave kakve takve karijere bar po ovim nižim ligama, u protivnom da je Čelik bio stabilan klub i da nije prošao kroz sve ovo, 95% tih igrača pa vjerujem čak i Durmo da bi se prestali baviti fudbalom jer nikad ne bi mogli dobit priliku u prvom timu, ili bi eventualno igrali za Nemilu, Krivaju, Žepče, kao što pojedini već i igraju u tim klubovima. Žalimo za tom našom djecom, al eto nijedan koji je otišao ne igra u većem i jačem klubu od Čelika, jedini koji je napravio iskorak je Talha, ali on nije naše dijete.
Sve si rekao kako i jest, u nasim glavama je Durmo/Donaruma,i tacno da ne bi vidio profi fudbala da ne bi ovakve sitacije,ali te ne umanjuje njegov trud i zalaganje ovih godina,jednostavno receno decko je dosao do svog vrhunca. Meni vise stagnirao Ali od igraca u kojem smo vidili novog Fenana,do najveceg razocarenja,ko god kaze nije tako nek pogleda jedan snimak utakmice,pa da vidi koliko pretrci,nema intezitet,nekad mi djeluje tako bezvoljno(oke golovi i sve) Sa svojim godinama trebao bi biti najaktivniji na terenu da grize sto se kaze,ali i on je dosao do vrhunca. Nasa najveca greska ovog prelaznog roka je Tabakovic Talha tog momka smo trebali sacuvati(ne zbog gola Sarajevu i igre u PL). Momak je kapacitet i to ogroman, mi se nadamo nakvim Kalesicima, da smo Talhu sacuvali svanuo bi sa Delicem.

19 PONOS GRADA 88
I ja sam mislkenja da je bolje da se dalo vise kesa Talhi sa kojim danas sutra mozes igrat i PL i da mozda i zaradis nego neki igraci koji nemaju taj kvalitet da danas sutra igraju ulogu u PL
Tako isto forsiramo i Marina koji realno i ne pokazuje nesto osim te neke borbenosti i ti golova koji su plod srece i nekog islustva ( morao ali ne pravi razliku kao krio, on nemoze nikog predriblat a da nekazem pretrcat, ono sto zelim rec njemu je 31godina i nema kvalitet za PL i nece ga vise ni imat i steta je da je prva opcija na krilu porrd recimo nekog talentovanog momka 18 ili 20 godina.
Tako se ne pravi tim za PL
Zadnja izmjena: Cinvict35, dana/u 05 kol 2025, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Eugen je napisao/la: 05 kol 2025, 14:00 Da te razocaram odmah taj veznjak nije Bojo, ali je za ove lige i vise nego dobar. Mislim da ce se u narednih par dana rijesiti i to pitanje.
Jel iz PL veznjak il je iz ove kaljuze , je samo da je igrqo koju godinu u PL je i vise nwgo dobar za ove lige ovo ostalo je samo dobar :mrgreen:
ETS2

Post Postao/la ETS2 »

Eugen je napisao/la: 05 kol 2025, 14:00 Da te razocaram odmah taj veznjak nije Bojo, ali je za ove lige i vise nego dobar. Mislim da ce se u narednih par dana rijesiti i to pitanje.
Da li ima vise iskustva nego na primjer Delic ili slicno?
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Valjo bi Kalesic kad bi bio on Eugen ali eto vidjet cemo ,de malo vise reci ili je to strogo povjerljivo 😁😁.Sa tim veznjakom bice fina ekipa i solidna i klupa a imat ce i Masic sad da pokaze sta zna kao napadac da zabija golove i treba im posebno skrenut paznje na glupe kartone povlacenje,prigovori,sutanje korner zastavice ili lopte nakon sviranja neceg i ostale gluposti i nadam se da ce i psiholog djelovat na pojedine igrace.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

ETS2 je napisao/la: 05 kol 2025, 14:39
Da li ima vise iskustva nego na primjer Delic ili slicno?
Mislim da je to rang Delica, igrac koji pravi prevagu u 1.ligi FBiH, a u Premijer ligi moze mozda igrati za ekipe koje se bore za opstanak
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Ja dajem obe ruke da je Telalovic vec sada bolji igrac od Talhe i to potkrepljujem cinjenicama da su ga trazili puno jaci premijerligasi od Radnika.
Mjesta nema za obojicu i obojica ne mogu igrati. Odigrao Talha jedno poluvrijeme i sad Iniesta, polako duga je sezona, prvu utakmicu presjedio na klupi i niko nista nije rekao a sad uvaljao go Sarajevu i odma jadikovanje sto smo ga pustili. On je bio itekako dobro placen s obzirom na okolnosti i bio je na solidnom ugovoru za igraca u ovoj ligi i u situaciji u kakvoj je Celik. Vise od toga se nije ni moglo a po mom misljenju ni trebalo ponuditi. Svi se uhvatili Durme nije imao ponuda pa nije otisao, istu stvar ti je Talha uradio, prva ponuda gas a Durmo se pljuje i omalovazava sto je ostao tu a Talha je profesionalac. Nemojte tako nije korektno. Ja pritom ne govorim o Durminim igrackim kvalitetima i smatram da ce Culov biti jedinica al sad ispade niko ne valja. Sto nismo doveli ranije nekog pa da Durmo sjedi na klupi? Zato sto nismo mogli i cao. Ko je bio bolji golman od Durme u zadnje 3 sezone? Niko. Bio je najbolji golman u ekipi i zato je i branio. Sada vjerovatno nije i vjerovatno nece ni braniti. Prosto ko pasulj.
I za svakog ali bukvalno svakog igraca vrijedi da bi bio bolji da je okruzen boljom ekipom tako da mi ta prica pada u vodu sta bi bilo kad bi bilo. Znao bi i ja lopte da igram s vrhunskim saigracima pa ne bi ni ja bio toliko los. Jos jedan malo rutaviji veznjak i bice to super. Uz dobar start sezone ja nas ne bih otpisivao ni za koju opciju a isto tako uz los start ocekuje nas tavorenje sredinom tabele.
phillies

Post Postao/la phillies »

Haj jbse jarane :D ja koga god stavim na to famozno mjesto veznog, nije taj :D

Evo tebi pa ti onda upisi ko je:

slika
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 05 kol 2025, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Amar Begić :)
laudrup

Post Postao/la laudrup »

I ovaj Eugen da ne može na usta na guzicu bi izašlo :lol:
Eugen

Post Postao/la Eugen »

laudrup je napisao/la: 05 kol 2025, 15:30 I ovaj Eugen da ne može na usta na guzicu bi izašlo :lol:
Odrzavamo dobru atmosferu na forumu 😀
phillies

Post Postao/la phillies »

Skupljas klikove na tudjoj muci :lol: :lol: :lol:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Odgovori