NK Čelik

FliX

Re: NK Čelik

Post Postao/la FliX »

Ma ja, upravu si. Nasa carsija samo bruji kad je sta negativno. Talha ga zabio Sarajevu sinoc i sad znaju i da je igro u Celiku i da su mu tri plate ostali duzni. Znas ono kad se nadovezuju, bolje otic na vrijeme kad su ti tri duzni vec i dalje igrat dzaba, a bog zna kad ce preko sudova naplatit, garant mu u radniku daju vise jest jest i redovna garant.
Da mi hocemo njih zacepit a sto se kupa tice moramo gurat sto dalje samo danas ne zapadne borac, zrinjski i sarajevo(ovaj put bi nas unistili).
Negooo.. ko danas dolazi..?
Nulatridva

Post Postao/la Nulatridva »

Almir2018 je napisao/la: 04 kol 2025, 16:20
Nulatridva je napisao/la: 04 kol 2025, 15:53
Cinvict35 je napisao/la: 04 kol 2025, 15:02

Martinovic je najvise potrazivao i pricao da mu se nije dalo plata malo i vise, nije nesto ni zasluzio al nece niko bit zakinut svi ce dobit svoje.
Teska je bila situacija i nebi trebalo od sad vise da se bude tako duzno po par plata
Treba platu i zaradit!
Svaki ugovor ima da se ispostuje i tu nema rasprave
A sad kako igra igrac to je druga stvar
Ja sam cak sklon ideji jednoj da se uz platu igracima koji bolje igraju da neki bonus pa nek se takmiče ko ce bolji biti u ekipi
Ali osnovnu placu svako mora dobiti i tačka
Naravno treba da se ispoštuje, ali također i oni moraju zaraditi tu platu tako što će igrati i puniti stadion.
Eh tako se plata zaradi, i onda možeš pričati kako kasne plate, a ne kurcobolja za rezultatima, a očekuješ da te klub ispoštuje.
macak_

Post Postao/la macak_ »

Meni je jucer jedan igrac rekao da je klub isplatio sve plate svim trenutnim i bivsim igracima iz prosle sezone. Konkretno se talhi nisu dugovale tri plate, ali je on oprostio jednu ili dvije kada mu je istekao ugovor i kada je otisao u bijeljinu.
bartoli

Post Postao/la bartoli »

Evo ga golman Nejir Culov
LimVo likČe
AeroMs33

Post Postao/la AeroMs33 »

Valjal ovaj golman sta ?
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Nulatridva je napisao/la: 04 kol 2025, 18:07
Almir2018 je napisao/la: 04 kol 2025, 16:20

Treba platu i zaradit!
Svaki ugovor ima da se ispostuje i tu nema rasprave
A sad kako igra igrac to je druga stvar
Ja sam cak sklon ideji jednoj da se uz platu igracima koji bolje igraju da neki bonus pa nek se takmiče ko ce bolji biti u ekipi
Ali osnovnu placu svako mora dobiti i tačka
Naravno treba da se ispoštuje, ali također i oni moraju zaraditi tu platu tako što će igrati i puniti stadion.
Eh tako se plata zaradi, i onda možeš pričati kako kasne plate, a ne kurcobolja za rezultatima, a očekuješ da te klub ispoštuje.
Jel pise ikom u ugovoru ijednom na ovom svijetu, ako budes dobro igrao bice plata redovna? Ne pise. Dzaba palamudite te price. Klub je zakonski duzan da igracu isplacuje dogovoreni novac, taman da je igrac taraba kao ja. Sto si ga doveo ako je los? Isto tako i igrac ima svoje obaveze kojih se treba pridrzavati ali nijedna od tih obaveza nije budi dobar trudi se jer je to nemjerljiva kategorija.
Svakako da se ja jednim dijelom slaze da ce bolje igre i sve to doprinijeti da Klub lakse posluje i da je to idealno ali pravdati se time sto su rezultati losi pa slaba posjeta pa zbog toga nema plata je ocaj i to kao ozbiljan klub ne smijemo dopustiti.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Cinvict35 je napisao/la: 04 kol 2025, 15:02
FliX je napisao/la: 04 kol 2025, 13:49 Je li istina sto carsija bruji, da je se Talhi ostalo duzno tri plate?
Martinovic je najvise potrazivao i pricao da mu se nije dalo plata malo i vise, nije nesto ni zasluzio al nece niko bit zakinut svi ce dobit svoje.
Teska je bila situacija i nebi trebalo od sad vise da se bude tako duzno po par plata
Treba platu i zaradit!
Plata se zaradi tako sto se stavi potpis na ugovor koji ti netko ponudi jer vjeruje u tebe i spreman je uloziti u tebe. Treba u buducnosti, shodno s prilikama, uvoditi bonuse u ugovore, ali jasno propisane kazne za odredjene prekrsaje (kasnjenje na trening, utakmicu i slicne stvari).
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Pa jel ovaj branio sad ikako kod nas na ovim utakmicama?Ništa znači od Kulalića.
phillies

Post Postao/la phillies »

Iznenadjenje za golmana. Ne los golman, cini mi se da Durmo seli na klupu, ili ce morati bas zapeti da zadrzi jedinicu. Hajmo sad taj veznjak.

Malo smo i mi nestrpljivi, vidite da i premijerligasi jos uvijek dovode igrace iako je prvenstvo vec pocelo. Ne treba srljati, vec dovesti ono najbolje sto nam treba, i za koje imamo novca.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

AeroMs33 je napisao/la: 04 kol 2025, 18:16 Valjal ovaj golman sta ?
U stupčanici je bio standardan,Miličević koji je "pojačao" gorkog bio je rezerva Ćulovu.
Svi ga hvale u stupčanici,bar po komentarima I po svemu sudeći Adi ide na klupu,a ne bi me iznenadilo da digne sidro pa da Kulalić bude druga opcija.
c'mon likČe
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ali45 je napisao/la: 04 kol 2025, 18:55
U stupčanici je bio standardan,Miličević koji je "pojačao" gorkog bio je rezerva Ćulovu.
Svi ga hvale u stupčanici,bar po komentarima I po svemu sudeći Adi ide na klupu,a ne bi me iznenadilo da digne sidro pa da Kulalić bude druga opcija.
Kulalić je bolji od Durme, ne znam više što su se vezali Durmu ali izgleda nema se para možda za Kulalića.Ja bi ovog golmana i Kulalića da se bore za jedinicu.Obojica povisoki imaju predispozicije pogotovo Kulalić svojom visinom ako se ne varama 1.90cm
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Dobar golman zadovoljan sam bgmi
Hajmo jos veznjaka i napadača i ja zadovoljan sa ekipom
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Guest.1945 je napisao/la: 04 kol 2025, 18:57
Ali45 je napisao/la: 04 kol 2025, 18:55
Kulalić je bolji od Durme, ne znam više što su se vezali Durmu ali izgleda nema se para možda za Kulalića.Ja bi ovog golmana i Kulalića da se bore za jedinicu.Obojica povisoki imaju predispozicije pogotovo Kulalić svojom visinom ako se ne varama 1.90cm
Kako te nije stid tako pisati o momku koji je zadnje dvije sezone najbolji igrac kluba bez ijedne mrlje, predan, posten, daje sve od sebe na svakom treningu i utakmici. Culov je doveden da imamo svakako konkurenciju dobru Durmi, ali majstore morat ce on dobro zapeti da skine nekoga koji je tu vec duze vrijeme jedinica na golu...
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Almir2018 je napisao/la: 04 kol 2025, 19:33 Dobar golman zadovoljan sam bgmi
Hajmo jos veznjaka i napadača i ja zadovoljan sa ekipom
Jos veznjak i finito
RubikovaKocka

Post Postao/la RubikovaKocka »

Dzaba sto je predan i fin kad nema kvalitet taj Durmo. Dzaba svo forsiranje, nije to to, ne moze na silu.
Zadnja izmjena: RubikovaKocka, dana/u 04 kol 2025, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
Odgovori