NK Čelik

Cinvict35

Re: NK Čelik

Post Postao/la Cinvict35 »

Eugen je napisao/la: 04 kol 2025, 09:08
ZenickiČelik je napisao/la: 04 kol 2025, 09:04 Mi pricamo kako sam nam posjete male da nemamo taj mentalitet ljudi koji dolaze podrzat svoj klub. Prvo trebamo pogledat ostale klubove u Premijer ligi, pa jedno Sarajevo na Kosevu ima 2000 ljudi i to pocetak sezone, hajd u Mostaru je bio derbi mislim da je bio poprilicno bio pun stadion.Celik da se borbi za prvo mjesto prosjek na Bilinom je sigurno 4000 ljudi
Celik da se boro za prvaka ispod 8000 ne bi bio prosjek
Slazem se sa tobom 100%, one godine kqd nqs je onaj prevara turcin vodio bili smo prvi-drugi do nekog 7kola i imali smo derbije i prisjek je bio oko 11000 gledaoca Zrinjski Sarajevo i Zeljo nam tad dolazio , doduse derbiji al et bilo bi da se nastavilo u vrhu i ostale tekme pogotovo sad sa jacim klubovima sigurno prosjek 8000
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Ja mislim sad u 1 ligi kad se budemo borili za ulazak da bi bilo utakmica neki derbiji i po 7000 gledalacaa to se samo vidjelo ona bitna utakmica sa Klisom bilo je preko 8000 .
Kad udjemo i kojim slucajemo da se borimo za vrh za Europu uz Zeljeznicar imali bi najvise publike i medju 10 u ex yugi mozda.
Eugen otkrij nam ko potpisuje veznjak ili golman ,ja bi oba volio da potpisu danas jer u Srijedu cini mi se idu na Kupres,valjo bi nam dobar veznjak i golman e sad je li Kulalic taj ne znam jer nista nismo mogli vidjet ovu utakmicu sa Slavijom.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

BatistutA19 je napisao/la: 04 kol 2025, 11:42 Ja mislim sad u 1 ligi kad se budemo borili za ulazak da bi bilo utakmica neki derbiji i po 7000 gledalacaa to se samo vidjelo ona bitna utakmica sa Klisom bilo je preko 8000 .
Kad udjemo i kojim slucajemo da se borimo za vrh za Europu uz Zeljeznicar imali bi najvise publike i medju 10 u ex yugi mozda.
Eugen otkrij nam ko potpisuje veznjak ili golman ,ja bi oba volio da potpisu danas jer u Srijedu cini mi se idu na Kupres,valjo bi nam dobar veznjak i golman e sad je li Kulalic taj ne znam jer nista nismo mogli vidjet ovu utakmicu sa Slavijom.
Batistuta Gabrijele za tebe je Brkic Pele 😀 moras sacekati i pratit portal 😀
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Eugen je napisao/la: 04 kol 2025, 11:47
BatistutA19 je napisao/la: 04 kol 2025, 11:42 Ja mislim sad u 1 ligi kad se budemo borili za ulazak da bi bilo utakmica neki derbiji i po 7000 gledalacaa to se samo vidjelo ona bitna utakmica sa Klisom bilo je preko 8000 .
Nemoj nam ništa govorit samo nam reci jel golman ili veznjaka a mi ćemo imena pogađat :D
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Guest.1945 je napisao/la: 04 kol 2025, 12:40
Eugen je napisao/la: 04 kol 2025, 11:47
Nemoj nam ništa govorit samo nam reci jel golman ili veznjaka a mi ćemo imena pogađat :D
Golman
RealMadrid

Post Postao/la RealMadrid »

Branislav Ružić
FliX

Post Postao/la FliX »

Je li istina sto carsija bruji, da je se Talhi ostalo duzno tri plate?
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

FliX je napisao/la: 04 kol 2025, 13:49 Je li istina sto carsija bruji, da je se Talhi ostalo duzno tri plate?
Niko to nije krio da se nije ostalo dužno pojedinim igračima.Fino su ljudi rekli uz ova malo nešto što se igračima duguje i oni što nisu tužili klub da će se riješiti ali su ti prioritet ova starija dugovanja koji nisu stavili blokadu a ovo igračima što si dužan to bi poklopila jedna dobra kup utakmica.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Danas jedan i na Kupresu jedan i zavrsen roster za narednu sezonu. Mislim da cemo imati finu ekipicu
phillies

Post Postao/la phillies »

FliX je napisao/la: 04 kol 2025, 13:49 Je li istina sto carsija bruji, da je se Talhi ostalo duzno tri plate?
Zar je carsija znala da je Talha igrao u Celiku? Carsija sinoc vidjela Talhu na TV-u pa se sjetila duga, a koliko ima da je Talha otisao iz Celika. Carsija je upucena u Celik, samo kad se duguje igracima, kad kasne plate ili nesto slicno. Znas nas, y..o nas.

Druze Flix, nije ovo upuceno tebi, nego govorim generalno za nasu "carsiju".
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Martinovic je najvise potrazivao i pricao da mu se nije dalo plata malo i vise, nije nesto ni zasluzio al nece niko bit zakinut svi ce dobit svoje.
Teska je bila situacija i nebi trebalo od sad vise da se bude tako duzno po par plata
Nulatridva

Post Postao/la Nulatridva »

Cinvict35 je napisao/la: 04 kol 2025, 15:02
Martinovic je najvise potrazivao i pricao da mu se nije dalo plata malo i vise, nije nesto ni zasluzio al nece niko bit zakinut svi ce dobit svoje.
Teska je bila situacija i nebi trebalo od sad vise da se bude tako duzno po par plata
Treba platu i zaradit!
Stativa88

Post Postao/la Stativa88 »

Nulatridva je napisao/la: 04 kol 2025, 15:53
Treba platu i zaradit!
Joj mentaliteta malogradzanskog “treba platu zaradit” pa razmisljas li da u zakonu nema toga,znas li da i taj igrac ima porodicu i obaveze za placat dovedes ga tu i hoces da ti gladan igra boze sacuvaj
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Nulatridva je napisao/la: 04 kol 2025, 15:53
Treba platu i zaradit!
Svaki ugovor ima da se ispostuje i tu nema rasprave
A sad kako igra igrac to je druga stvar
Ja sam cak sklon ideji jednoj da se uz platu igracima koji bolje igraju da neki bonus pa nek se takmiče ko ce bolji biti u ekipi
Ali osnovnu placu svako mora dobiti i tačka
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Ja mislim da se treba uvest convictomer da mjeri kolko je ko procentualno zaradio plate za taj mjesec. Ne znam samo kako sad naprimjer dok su pripreme, trebali bi im ukinut plate jer realno kakve sad imamo koristi od njih.
Radi ovakvih stavova ti igraci za iste pare i odlaze u druge klubove prve lige. Meni je najgore sto ovo nije pojedinacan stav nego sam siguran da ima jos jako puno raje koja dijeli ovo misljenje. Kad dodjemo u poziciju da igrace stimulisemo bonusima na platu a ne da diskutujemo da mu treba odbit od plate znaci da smo napredovali.
Odgovori