Ja fino iznio uvidjene nedostatke, a oni mene jos napadaju haha. Lik uzme kartu i okrece pravi joj ugao da je uslika kamerom, zatim mi lagano vraca, ali onda govori cek cek i ponovo je naguziva okrece ugao stima i slika. Zatim narezuje. Ovaj postupak hajd da ne kazem da je 10ak sekundi, al je sigurno preko 5 i bit ce problem kad bude puniji zapad. Ovo narezivanje karte je zato sto nije uvezan sistem i nije karta ponistena.
Za razliku od mobitela gdje softver preko kamere pokusava detektovat qr code, ima qr coder uredjaj koji je namjenjen samo za iscitavanje i koji moze sigurno 2 karte detektovat u sekundi bez da mu ganjas uglove.
Ovi sto pametuju za zapad ja prije 18god bio na utakmici sa citacima gdje kad udjes na stadion pise npr gledalaca 9000 i dok gledas u semafor vec ispisuje 9002...9005..
Sto se tice juniora, igramo sa dvije najjace ekipe iz prosle sezone. Sarajevo bilo drugo, a Zrinjski prvi i pobjegao drugom 21bod. Nemojte se razocarat ako nas totalno demoliraju, iako se iz godine u godinu juniorski sastav mjenja.
NK Čelik
-
Re: NK Čelik
B tim junioraprisonbreak je napisao/la: ↑03 kol 2025, 14:42 A kakvi juniori sad igraju kup utakmicu protiv Rudara? 18:00![]()
- BatistutA19
Re: NK Čelik
Ma jest reko Guest eto vrati se stranicu nazad
Mislim daleko smo mi od toga pa ljudi ne znaju na trg play uci viber instalirat,nalog napravit za fb ,zamisli da ovo samo imas ,ljude starije ili neke mlade koji ni nemaju bankovne .
To je djaba polemika mislim nema od tog nista ukidanja a to uveyt sve on line 100% treba.