Ja koliko znam, oni ne pričaju. E sada u "moru" nekih "neobičnosti" u zadnje vrijeme, sve je moguće.
FK Željezničar
Re: FK Željezničar
Ma ne pušim ja tu priču. To da jedan navija za Želje a drugi za anamone ili da nisu baš u nekim odnosima mogu razumjeti ali da baš nikako ne govore i da su životom posvađani ne vjerujem. Ja se samo nadam da je ovaj naš normalniji.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Ako imaš drugačije mišljenje to normalno izrazi, ovaj način zaboravi. Prva i zadnja opomena, ovo vam nije onaj forum.jointunija je napisao/la: ↑18 ožu 2026, 19:45Veteran je napisao/la: ↑18 ožu 2026, 17:58 Fkt ne znam koje kompetencije i iskustvo ima Amar za ovu poziciju? Sa Željom je osvojio trofeje u zadnjoj ligi u Europi, i nije se mogao dokazati nigdje drugo. Ni u Bosni i Hercegovini, a pogotove negdje šire. Toliko o trenerskim uspjesima. Svi spominju da je dovodio igrače, a niko ne spominje fule tipa Tice ili Šilića. Dok je bio tu pitao se za sve, i svaki put nas ostavljao u finansijskoj dubiozi, uključujući i sebe.
Znači nikakva znanja, vještine i iskustvo on za ovu poziciju nema. Još ne radi ništa par godina. Pregazilo je njega vrijeme žestoko. Porediti njega i Vedada Ibiševića je veliki promašaj. Karijeru, konekcije i iskustvo koje Vedo donosi sa sobom uopšte nije za bilo kakvu usporedbu.
Ne znam fakat čemu nazor guranje Amara u klub. Niti njemu niti Želji to nikakvu sreću niti rezultat ne može donijeti.![]()
Idi se liječi,jeb* te onaj ko te dovede ovde,e čuj koje kompetencije i iskustvo,budaletino!
Smiri malo nije ti udario na najrođenijeg, ali stvarno porediti Vedu i Osima je vrijedjanje inteligencije. Da ne pricamo o konekcijama i drugim stvarima.jointunija je napisao/la: ↑18 ožu 2026, 19:45Veteran je napisao/la: ↑18 ožu 2026, 17:58 Fkt ne znam koje kompetencije i iskustvo ima Amar za ovu poziciju? Sa Željom je osvojio trofeje u zadnjoj ligi u Europi, i nije se mogao dokazati nigdje drugo. Ni u Bosni i Hercegovini, a pogotove negdje šire. Toliko o trenerskim uspjesima. Svi spominju da je dovodio igrače, a niko ne spominje fule tipa Tice ili Šilića. Dok je bio tu pitao se za sve, i svaki put nas ostavljao u finansijskoj dubiozi, uključujući i sebe.
Znači nikakva znanja, vještine i iskustvo on za ovu poziciju nema. Još ne radi ništa par godina. Pregazilo je njega vrijeme žestoko. Porediti njega i Vedada Ibiševića je veliki promašaj. Karijeru, konekcije i iskustvo koje Vedo donosi sa sobom uopšte nije za bilo kakvu usporedbu.
Ne znam fakat čemu nazor guranje Amara u klub. Niti njemu niti Želji to nikakvu sreću niti rezultat ne može donijeti.![]()
Idi se liječi,jeb* te onaj ko te dovede ovde,e čuj koje kompetencije i iskustvo,budaletino!