NK Čelik

Guest.1945

Re: NK Čelik

Post Postao/la Guest.1945 »

Jaled7 je napisao/la: 02 kol 2025, 21:57
Guest.1945 je napisao/la: 02 kol 2025, 21:38 Jel to taj golman ? Pošto vidim da je intervju od prije 2 sedmice https://youtu.be/lqGiXOvePDE?si=WDsVYFFSXRnKXKlA
Koliko sam sa zapada mogao vidjeti liči mi na njega
Ovaj je sigurno brat bratu 10 cm minimalno veći od Durme.Pitanje golmana nam je prioritet kao i vezni.Nadam se da ćemo sa ovim ubosti.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

420 prodatih ulaznica pa zenturaca i rutonja na tribinama skoro i nije bilo :D
Slavija solidna ekipa,kultura bez startova grubih i vidi se da su klub iz carsije.
Celik manje vise bolji nego prosle sezone po igracima i malo bolji po igri.
Ne znam sta ce nam Burekovic uopste??
Masic standardno los!
Durmo katastrofalan!
Medjuseljac mora bolje ako hoce da igra u prvih 11.
Martinovic,Dzankovic,Puce,Bajric i ostali panjevi ne fale sekunde. Ni Vardo ne fali grama.
Zanimao me taj Telalovic al nije ni igrao.
Golman rezervni nista nije slabiji od Durme.
Durmis rezerva za sudijsko vrijeme.
Ostali manje vise borbeni.
Kao sto sam i konto od 2 - 6 mjesta se moze osvojiti a mislim da sigurno ispasti ne mozemo.
macak_

Post Postao/la macak_ »

Po meni je ovo danas bilo solidno. Njima sezona pocinje za 2 sedmice i ispred nas su s pripremama, a mi smo bili bolji. A bili smo i dosta bolji nego u vitezu protiv travnika. Svidjelo mi se kako smo na pocetku visoko izasli i stisnuli ih sto je rezultiralo njihovim greskama i golovima.

Danas su falili sero, vardo i telalovic i sigurno s njima u konkurenciji (kroz prvu postavu ili ulazak s klupe) ce to biti drugacije.

Jamakovic je bio dobar, trudio se, bice odlican igrac za rotacije. Masic trazi taj prvi go, ali i kod njega se vidi da mu malo fali. Po meni danas je najbolji bio Masetic.

Sve u svemu, obzirom da je pripremna utakmica, zadovoljan sam. Ako dodje jos taj jedan vezni da bude umjesto alija, bice dobra veza, delic je danas pokazao da je doktor dok je imao snage.

I da, svidjelo mi se ovo na ulazu, pismeno i brzo izgleda skeniranje mobitelom.
Guest.1945

Ovaj golman ako nije ništa slabiji od Durme i to na prvoj utakmici momak od 20 godina onda Durmu definitivno na klupu.Hem ima predispozicije za golmana.Vidjećemo vjerovatno će dobiti priliku i na Kupresu.
FliX

Post Postao/la FliX »

Testni brojaci za karte su mi amaterski. Dvojica likova na kapiji stoje i "skeniraju karte" odvojeno da ide brze.
Das liku kartu on uzme i uslika je na mobitel i vrati ti kartu, a prije nego ti vrati malo je podere ono zasjece.
Dok njih dvojica to rade, iza njih na stepenicama da je preglednije, stoji Jonjic i nadzire situaciju. Vjerovatno ima sumnju u ovu dvojicu. Na karti pise cijena 5KM, a isto pise i 6KM i da je istok iako je zapad. Sve u svemu amaterizam, neka nas jos ovdje.
O utakmici manje-vise se vidjelo. Fin gol drugi narocito, a i onaj njihov.
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

FliX je napisao/la: 02 kol 2025, 23:03 Testni brojaci za karte su mi amaterski. Dvojica likova na kapiji stoje i "skeniraju karte" odvojeno da ide brze.
Das liku kartu on uzme i uslika je na mobitel i vrati ti kartu, a prije nego ti vrati malo je podere ono zasjece.
Dok njih dvojica to rade, iza njih na stepenicama da je preglednije, stoji Jonjic i nadzire situaciju. Vjerovatno ima sumnju u ovu dvojicu. Na karti pise cijena 5KM, a isto pise i 6KM i da je istok iako je zapad. Sve u svemu amaterizam, neka nas jos ovdje.
Pa ljudi ti napisali brat bratu jedno 10 puta da je testiranje i ti si iznenadjen sto je Robert na stepenicama. Nije covjek na stepenciama sto ne vjeruje momcima nego zato sto se testira nesto novo.
I cisto informativno momak ti ne slika kartu za spomenar nego ocitava kod koji imas na karti.
FliX

Post Postao/la FliX »

KakhaKaladze je napisao/la: 02 kol 2025, 23:38
FliX je napisao/la: 02 kol 2025, 23:03 Testni brojaci za karte su mi amaterski. Dvojica likova na kapiji stoje i "skeniraju karte" odvojeno da ide brze.
Pa ljudi ti napisali brat bratu jedno 10 puta da je testiranje i ti si iznenadjen sto je Robert na stepenicama. Nije covjek na stepenciama sto ne vjeruje momcima nego zato sto se testira nesto novo.
I cisto informativno momak ti ne slika kartu za spomenar nego ocitava kod koji imas na karti.
Nisam ocekivo da ce se testirat mobitelima, nego skenerima. Ako si skeniro, moja karta je ponistena, nemas je koji vrag narezivat. Ovo sto pise na karti istok 6KM nema veze, vjerovatno im ostalo karata istoka pa da se iskoristi jer nece moci iducu sezonu kad istok ide na 7.
Guest.1945

Omogućit samo online kupovinu karte, downloduješ sebi na telefon i dobiješ kartu u vidu .pdf formata i to sam skeniraš na one aparate gdje ti neda proći dok ne očitaš kartu.Čisto i jednostavno.Skloniš te što pregledaju karte samo staviš zaštitare za pretres i to je to.Ovo što su uradili je samo zakomplikovalo sve i čista glupost.
Odgovori