NK Čelik
Re: NK Čelik
Kakvu je ovo antenu postavio Laudrup 
- Juzni Front 1988
Na greškama se ući. Čeka se faul od sudije a gol se prima. Durmi loše postavljen 2-1
- Juzni Front 1988
Lik mu slozi golcinu vanjskom sa 20 metara, jos u njegivu stranu. Nije je ni vidio.
Samo su se culi uzdasi sa tribine aaaooo i aplauz za golcinu
Samo su se culi uzdasi sa tribine aaaooo i aplauz za golcinu
moSa likCe
-
Svi pricaju o veznjacima ali bgm nama je i golman jedank prioritet. I to ne zamjena vec da je bolji od Durme.
Srce, čast i ponos!
-
Durmu prebaciti za drugog golmana a mi trebamo tražiti novu jedinicu.Ne možemo mi datj kolko Durmo može primiti.
Koji je ovo što ga je zamjenioPatrickBateman je napisao/la: ↑02 kol 2025, 18:56 Svi pricaju o veznjacima ali bgm nama je i golman jedank prioritet. I to ne zamjena vec da je bolji od Durme.
-
Forumaši utihnuli a vec bile spremne poruke za pljuvacinu.
-
Ne valja ovo!
Objektivna zenicka publika zeli tiki taku i gengenpressing u Prvoj ligi Federacije, a isto tako i na pripremnim utakmicama.
Steta sto neki ne zive u Liverpoolu, Munchenu, Parizu ili Barceloni. Tad bi se mozda i zadovoljili apetiti za leprsavom igrom.
Objektivna zenicka publika zeli tiki taku i gengenpressing u Prvoj ligi Federacije, a isto tako i na pripremnim utakmicama.
Steta sto neki ne zive u Liverpoolu, Munchenu, Parizu ili Barceloni. Tad bi se mozda i zadovoljili apetiti za leprsavom igrom.
Srce, čast i ponos!
-
Ne znam kako se zove , vjerojatno neko ovdje zna pa nek nam kaže