NK Čelik

bartoli

Re: NK Čelik

Post Postao/la bartoli »

Ko je ovaj na komentaru na facebook objavi celika od jutros, neki crnac kakie messi kaze treba mu pomoc, igra desno lijevo krilo, hahaha zar je moguce da preko fejsbuka se javlja
LimVo likČe
phillies

Post Postao/la phillies »

Mozda je neki nigerijski princ :) :)

Ma bude tako tih koji se javljaju po fb, vidjao sam ih i proslih godina...valjda nemaju menadzera, pa burgijaju da ih neko dovede do evrope :alkohol:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Robija noje nikad aktivnija bila sto se tice grafita, svaka cast momcima 👏🏻👏🏻👏🏻
Dize se prasina
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

bartoli je napisao/la: 31 srp 2025, 19:47 Ko je ovaj na komentaru na facebook objavi celika od jutros, neki crnac kakie messi kaze treba mu pomoc, igra desno lijevo krilo, hahaha zar je moguce da preko fejsbuka se javlja
Bilo je ovakvih ali ovakve treba dovest ovaj će grist teren samo da se dočepa Evrope.
phillies

Post Postao/la phillies »

Crkvice88 je napisao/la: 31 srp 2025, 21:03 Robija noje nikad aktivnija bila sto se tice grafita, svaka cast momcima 👏🏻👏🏻👏🏻
Kapa do poda sta je sve uradjeno i uredjeno :rock: 3 od 4 nova su mi vrh, grad Čelika ne toliko, ali top sveukupno.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Jal danas rutonja veznjak poslije dzume ili ikindije :mrgreen:
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Cinvict35 je napisao/la: 01 kol 2025, 10:19 Jal danas rutonja veznjak poslije dzume ili ikindije :mrgreen:
Između džume i ikindije i to samo ako se ostane do kraja džume.
FliX

Post Postao/la FliX »

Ima li kakvi naznaka da bi mogo doci Zabiga iz Siera Leonea, napadac, bombas?
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Eto je generalka na oranici u Vitezu protiv NK Vitez. Izgleda da su bas usvojili da se sto vise igra po oranicama da se pripremimo za gostovanja hahaha. Iskreno mi se svidja izbor dosadasnjih protivnika jer su onako prilicno protivnici po mjeri, niti su world class ekipe niti su rekreativci.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

KakhaKaladze je napisao/la: 01 kol 2025, 15:25 Eto je generalka na oranici u Vitezu protiv NK Vitez. Izgleda da su bas usvojili da se sto vise igra po oranicama da se pripremimo za gostovanja hahaha. Iskreno mi se svidja izbor dosadasnjih protivnika jer su onako prilicno protivnici po mjeri, niti su world class ekipe niti su rekreativci.
Idealan protivnik prava priprema za Travnik.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Eugen je napisao/la: 01 kol 2025, 15:34
KakhaKaladze je napisao/la: 01 kol 2025, 15:25 Eto je generalka na oranici u Vitezu protiv NK Vitez. Izgleda da su bas usvojili da se sto vise igra po oranicama da se pripremimo za gostovanja hahaha. Iskreno mi se svidja izbor dosadasnjih protivnika jer su onako prilicno protivnici po mjeri, niti su world class ekipe niti su rekreativci.
Idealan protivnik prava priprema za Travnik.
Samo da nas ovi NASI iz Viteza ne osakate za prva 2 ili 3 kola
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Kakvi protivnici takve su i ambicije! Sve vam je evo receno.
Medju prvih 6 se ugurat cak mozda i ne dovoditi vise nikog od igraca,ispast se ne moze.
Ovu sezonu sve posloziti sto se tice ostalih poslova,Plandilo,online,sponzorstvo i racun sto vise podebljat da ima novca na njemu, da se sljedecu sezonu napane i udje u PL!
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Zamorano je napisao/la: 01 kol 2025, 16:02 Kakvi protivnici takve su i ambicije! Sve vam je evo receno.
Medju prvih 6 se ugurat cak mozda i ne dovoditi vise nikog od igraca,ispast se ne moze.
Ovu sezonu sve posloziti sto se tice ostalih poslova,Plandilo,online,sponzorstvo i racun sto vise podebljat da ima novca na njemu, da se sljedecu sezonu napane i udje u PL!
Znaci ako sljedece godine dovedemo Betis znaci da napadamo finale Lige konferencija?
Kakav je zakljucak na osnovu protivnika sta su ambicije?
Mislim nase su ambicije jasne ali nikakvu poveznicu ne vidim sa tim protiv koga igras pripremne.
Sta Sloboda se priprema za kantonalnu ligu pa igra protiv amaterskih ekipa iz TK?
Il Barselona se priprema da igra azijsku Ligu sampiona pa igra protiv tamo nekih kineza?
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

KakhaKaladze je napisao/la: 01 kol 2025, 16:19
Zamorano je napisao/la: 01 kol 2025, 16:02 Kakvi protivnici takve su i ambicije! Sve vam je evo receno.
Znaci ako sljedece godine dovedemo Betis znaci da napadamo finale Lige konferencija?
Kakav je zakljucak na osnovu protivnika sta su ambicije?
Mislim nase su ambicije jasne ali nikakvu poveznicu ne vidim sa tim protiv koga igras pripremne.
Sta Sloboda se priprema za kantonalnu ligu pa igra protiv amaterskih ekipa iz TK?
Il Barselona se priprema da igra azijsku Ligu sampiona pa igra protiv tamo nekih kineza?
Ako slijedece godine se bude islo na PL sigurno neces pripremne igrat s Vitezom! Nego sa Slogom Doboj,Radnik Bijeljina,Posusje i tak taj rang. Sad kad bi igro bilo s kim od tih protivnika tricu bi hladno popusio na Bilinom,al od Viteza nemas teorije tricu popusit,e u tome je razlika.
Sloboda igra s kantonalcima jer sama sebe laze da je jaka!
A kakav je zakljucak kakve su ambicije na osnovu protivnika? Pa eto jel realno da mi pariramo Zrinjskom il Sarajevu?
Zato igras s onima kojim mozes parirat ili oni tebi!!!
Jednostavno.
FliX

Post Postao/la FliX »

U kolko igramo sutra sa Slavijom?
Odgovori