NK Čelik
- Allgunsblazing
Re: NK Čelik
Iskreno ne vidim nekog igracinu u Marinu, ali ako zeli doci, bujrum.
U ovom rosteru Marin je koplje iznad svih, pogotovo naših krilaAllgunsblazing je napisao/la: ↑30 srp 2024, 11:12 Iskreno ne vidim nekog igracinu u Marinu, ali ako zeli doci, bujrum.
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."
- Allgunsblazing
Iskreno sumnjam. Stariji je, a nije bio ubitacno krilo ni u "prajmu". Najbolja kvaliteta uvijek mu je bila radna etika. Zato i nije uspio u Ceskoj. Ona ima 200+ nastupa i 23 gola.zjenica je napisao/la: ↑30 srp 2024, 11:18U ovom rosteru Marin je koplje iznad svih, pogotovo naših krilaAllgunsblazing je napisao/la: ↑30 srp 2024, 11:12 Iskreno ne vidim nekog igracinu u Marinu, ali ako zeli doci, bujrum.
Marin bi bio dobro pojačanje na lijevom beku. Prilično dobro iskustvo ima, sigurno bi dobro došao u trenutnom rosteru. Stvar je njegovih zahtjeva i koliko mu klub može ponuditi, u ovom trenutku ne vjerujem da može puno, ni približno kakve se ovdje cifre Stupčanice spominju.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kakav lijevi bek to nikad ne moze igratTruhlo je napisao/la: ↑30 srp 2024, 11:40 Marin bi bio dobro pojačanje na lijevom beku. Prilično dobro iskustvo ima, sigurno bi dobro došao u trenutnom rosteru. Stvar je njegovih zahtjeva i koliko mu klub može ponuditi, u ovom trenutku ne vjerujem da može puno, ni približno kakve se ovdje cifre Stupčanice spominju.
Naigrao se on lijevog beka kroz karijeru i to dobro. U rezervama Hanovera je dosta puta beka igrao, igrao i kod nas beka dosta puta.Eugen je napisao/la: ↑30 srp 2024, 12:17Kakav lijevi bek to nikad ne moze igratTruhlo je napisao/la: ↑30 srp 2024, 11:40 Marin bi bio dobro pojačanje na lijevom beku. Prilično dobro iskustvo ima, sigurno bi dobro došao u trenutnom rosteru. Stvar je njegovih zahtjeva i koliko mu klub može ponuditi, u ovom trenutku ne vjerujem da može puno, ni približno kakve se ovdje cifre Stupčanice spominju.
Slažem se sa @allguns na krilu ni meni on nije ništa posebno. Ok solidan igrač, nije nikad iskako i pravio razliku na terenu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
Cudi me da se Marin ikako zeli vratiti, mislio sam da mu je Njemacka prebivaliste za stalno.
Srce, čast i ponos!
Bruka slobodnih igrača na tržištu, hladno možemo čekati septembar za kapitalce Trenutna ekipa bi trebala moći dobiti Goražde, Jedinstvo i Zvijezdu kući, Travnika u gostima nismo dobijali ni kad smo titulu sa Ištukom ganjali
Ne bih se ja baš Marinu nadao, barem ne ovo ljeto
Eto ga skupština izglasala, ove sezone iz prve lige ispada 4, 5, 6 ili 7 klubova
Sve ispod 6. mjesta borba za opstanak
Sve ispod 6. mjesta borba za opstanak
- asimdemineri
Uh dobro je, na trenutak sam pomislio da je Marin taj kapitalac koje dugo čekamo.
Slažem se s par forumaša, po meni tanak igrač koji je igro u vrhunskoj ekipi Čelika tada
Alija Izetbegović Čelik
Sa Durmisa upgrade na Marina i neki kazu nije mi nesto
Marin je nase dijete i da je ne znam ti u kakvoj formi, sansa mu se mora pruziti. Ne zaboravimo Marinove suze nakon bojkota i one emocije, ne zaboravimo Marinovo volontiranje dok je na godisnjem u Zenici... Sigurno da ima itekako sta pruziti ovoj ekipi, ali prvo da dodje, pa cemo dalje.
Marin je nase dijete i da je ne znam ti u kakvoj formi, sansa mu se mora pruziti. Ne zaboravimo Marinove suze nakon bojkota i one emocije, ne zaboravimo Marinovo volontiranje dok je na godisnjem u Zenici... Sigurno da ima itekako sta pruziti ovoj ekipi, ali prvo da dodje, pa cemo dalje.
Mislim da ti igraci i cekaju da vide mogul u premijer ligu ili vani svasta im ae obecava,vjeruj kad starta iduce sedmice premijer liga bice dosta njih po prvoj ligi pa i kod nas 2 ili 3 igraca
#hocemopojačanja6klubovaispadahocemobaražpremijerligu
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Tako je. Mudro sačekati, pojavit će se sami na treningu
Durmo, Jusić, Musa, Rašević, Bajramović, Vardo, Tabaković, Međuseljac, Ivoš, Martinović, Mašić. Imamo solidnih prvih 11 da dobijemo prve dvije kući