NK Čelik

phillies

Re: NK Čelik

Post Postao/la phillies »

Tuzlanska prdimahovina.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Redbull je napisao/la: 24 srp 2025, 22:08 Sta pisu ove fukarestine, da ce zbog problema sa registracijom neki igraci kod nas preci. Ne treba nam niko od njih!
Ma kakvi smece od ekipe. Uopste nemaju neki poseban kvalitet. Ja ih ne vidim j borbi za vrh
Redbull

Post Postao/la Redbull »

prisonbreak je napisao/la: 24 srp 2025, 22:18
Redbull je napisao/la: 24 srp 2025, 22:08 Sta pisu ove fukarestine, da ce zbog problema sa registracijom neki igraci kod nas preci. Ne treba nam niko od njih!
Ma kakvi smece od ekipe. Uopste nemaju neki poseban kvalitet. Ja ih ne vidim j borbi za vrh
Ma zato i kazem, ja ne bi nikoga uzeo iz njihove ekipe.
Zamorano

Post Postao/la Zamorano »

Sve im igrace uzet! I onda te igrace na pozajmicu im vratit da vide samo koliko je jak veliki Čelik! Ima Numanovic iz Gradine ako je kod njih,obavezno ga klepit ako se moze :D A sad se vala moze :mrgreen: Ali oni haman nesto ne mogu a ko eto htjeli bi :mrgreen: Ili su prdnuli u sisu :lol: Konacno!!!
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Ima i Smajić :mrgreen:
ETS2

Post Postao/la ETS2 »

Brotherze je napisao/la: 24 srp 2025, 21:30 Da je nama iskopat jednog poput ovog Jatte iz Sarajeva hehe, tek mu 19 a momak razvaljuje
Mislim da bi jedan strani igrac, na primjer iz Afrike ili Juzne Amerike automatski jos povecao broj gledaoca na stadionu, u svakom slucaju bi bilo jako korisno.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Ni jedan igrač iz gorkog nema mjesta u prvih 11 kod nas. Bez zajebancije, možda samo golman da im je bolji od Durme.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Truhlo je napisao/la: 24 srp 2025, 22:53 Ni jedan igrač iz gorkog nema mjesta u prvih 11 kod nas. Bez zajebancije, možda samo golman da im je bolji od Durme.
Mislio sam da ce puno bolju ekipu sklepati.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

prisonbreak je napisao/la: 24 srp 2025, 22:54
Truhlo je napisao/la: 24 srp 2025, 22:53 Ni jedan igrač iz gorkog nema mjesta u prvih 11 kod nas. Bez zajebancije, možda samo golman da im je bolji od Durme.
Mislio sam da ce puno bolju ekipu sklepati.
Ma ko će ga znati šta sisoja planira, trenutno su samo solidna ekipa prve lige.
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Nama je prvo kolo već utakmica sezone :lol: Ako dobijemo Travnik koji ne pamtim kad smo ih zadnji put ili generalno dobili, ide pišanje po ligi, a ako izgubimo opet smo u kanalu ko prošle sezone.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 24 srp 2025, 23:02 Nama je prvo kolo već utakmica sezone :lol: Ako dobijemo Travnik koji ne pamtim kad smo ih zadnji put ili generalno dobili, ide pišanje po ligi, a ako izgubimo opet smo u kanalu ko prošle sezone.
Ma ove godine ih dobijamo 100% jer promjenili su skoro sve igrace.Dok se ovi novi posloze treba tu par kola.Trenutno im je najbolji ovaj Harun Ploco sto je dosao iz Sarajeva,on je bio moja zelja za napadaca u21 top igrac i nama je zabio ,unistio nas,neznam kako ga mi nismo uspjeli dovest
FliX

Post Postao/la FliX »

Da bi se Travnik dobio u Travniku moras, hajde da ne kazem tri puta biti bolji od njih, ali dva ipo puta sasvim sigurno. Navlacit ce im se (kao i uvijek), ali hajde da vjerujemo da mozemo.
Titula se smijesi.
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

Komentar sa onog tamo foruma:
Ybg. kasno je sad....trojica igraca Slobode vec su vidjena u Truhlinom kombiju kod Nemile ....mislim da ce biti neizvjesno....zadnje kolo GOSK - Celik odluciti ce o prvaku.

Kako im je Truhlo utjero strah u kosti :dupe:
Bilo bi dobro kad bi znali koji će to igrači kod nas,mada,fukaraština je to nije njima vjerovat.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

R0B1J4SH je napisao/la: 25 srp 2025, 00:34 Komentar sa onog tamo foruma:
Ybg. kasno je sad....trojica igraca Slobode vec su vidjena u Truhlinom kombiju kod Nemile ....mislim da ce biti neizvjesno....zadnje kolo GOSK - Celik odluciti ce o prvaku.

Kako im je Truhlo utjero strah u kosti :dupe:
Bilo bi dobro kad bi znali koji će to igrači kod nas,mada,fukaraština je to nije njima vjerovat.
Maa provociraju seljacci dizu se nece niko nego ponizavaju druge a nevide da su najjadniji klub i navijaci ,vidi samo kako nazive klubova pisu,Skver onaj ohrdina fukarescina ona mrtva i jos par ono ostalo je i normalno.
Kao i prosli godina dizu se a skoro se ugasili i samo vire iz guzice Husica i cekaju sta ce ona prevara uradit.
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Daj nam Truhlo prvih 11 i klupu da vidimo sta jos fali
Odgovori