schalke 04 je napisao/la: ↑24 srp 2025, 11:39
Truhlo je napisao/la: ↑24 srp 2025, 08:43
Pa treba, jedno su želje, drugo realno stanje
Al može čovjek sanjati, što kaže naš @Bati mašta je besplatna. Moja neka želja je da budemo baš u vrhu na jesen, u 3 boda sa prvim mjestom, pa da pritisnemo piromana za milion KM, onda bi mogli ući u PL.
Gadi mi se brate ovaj amaterizam i javašluk od lige... Pa na jebenom gibraltaru, zemlji od 30 000 ljudi, 12 klubova igra 27 kola

Da su malo sredili ligu kao u RS, da ima taj play off, da su sveli na 2 U21 igrača, imao bi se čovjek čemu veseliti...
Ono, pasha je prvi pisao "mašta je besplatna"

, a poslije bati nastavio, i čak redovno pisao "što bi dobri pasha reko..."
Što se tiče broja kola, teški idiotizam, al' navodno je večina ekipa bila za tu opciju. Dokaz koliko ekipe bi da igraju, ali da "ne potroše previše"....
Nešto meni Bati ostao sa tim, oprosti @pasha, možda si ti začetnik, ali je Bati to proslavio
Ma klubovi ove lige su rak rana, to hoće da igra drugi rang takmičenja sa 300 000 godišnje. Sinoć sam pisao, jedan federalni vico sa mudima da dovede u red ove federalne lige bez briga, pa ako ima 7 klubova neka bude 7, sve ostalo šalji u kanton.
Tek vidiš kolika je slavni Čelik iz Zenice veličina jbt, pa mi smo se jedini spustili u kanton, jer nismo mogli igrati federaciju. Prije par mjeseci na onom tamo forumu je ona čivija iz goražda kmečala da ostanu, a jedva navuku 300k godišnjeg budžeta... Nigdje na svijetu nema tolike razlike između najvišeg i drugog ranga. Kakve su to lige jbt ako za PL ti treba 3 miliona a za ovo smrdljivo smeće 300, 400k...
Al zato nek Stakorine, Proleteri, Stanišići i ostale veličine mogu igrati 31 ili 33 kola..