Je li samo meni lici na Klikera?... plavusu sam bajnu snioooo, oh kako sam sretan biooooo
Zvrk krompiruse svima na forumu od mene, rutonjama po dva zvrka..
Je li samo meni lici na Klikera?... plavusu sam bajnu snioooo, oh kako sam sretan biooooo
U sezoni 23/24 upisao jedan nastup i to u kupu protiv Jedinstva gdje je odigrao pune 3 minute. U sezoni 22/23 igrao u Westfalenliga 2, koja je 6ta liga u njemackoj tj. zadnja liga i naravno amaterska, koja je pored toga podijeljena na 2 lige (slicno u nas kao centar). Gdje je u 26. utakmica, dao 6. golova. Iskreno pored Ahmetspahica nema taj sta traziti kod nas, ne znam kako je i zalutao.
U sezoni 23/24 upisao jedan nastup i to u kupu protiv Jedinstva gdje je odigrao pune 3 minute. U sezoni 22/23 igrao u Westfalenliga 2, koja je 6ta liga u njemackoj tj. zadnja liga i naravno amaterska, koja je pored toga podijeljena na 2 lige (slicno u nas kao centar). Gdje je u 26. utakmica, dao 6. golova. Iskreno pored Ahmetspahica nema taj sta traziti kod nas, ne znam kako je i zalutao.
Hvala na detaljnim informacijama, ali vise sam pitao zezancije radi jer mi lici na onog iz "sjecas li se doli bel"
Daleko je 6. liga u Njemačkoj od zadnje lige, pogotovo u NRW. Još 4-5 nivoa postoji ispod. Ali je to liga, gdje ovi naši što odlaze u Njemačku bi rado zaigrali. Dobijaju oko 1000 eura neke naknade uz platu koju imaju dok rade. Negdje sam čuo, ne znam je li istina, da je Žuna prešao u FC Bosna iz Düsseldorfa, a oni su Bezirk liga Düsseldorf i mislim 8. liga...
Ma sta vam je ljudi???????
Truhlo je napisao da NAS Bakir Basic pojacava Gorazde, ali ispalo je da ovaj sa linka ide put grada na Drini. OVAJ se sa Celikom ni u putu nije sreo, hvala Bogu
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
FliX je napisao/la: ↑29 srp 2024, 21:31
Ma sta vam je ljudi???????
Truhlo je napisao da NAS Bakir Basic pojacava Gorazde, ali ispalo je da ovaj sa linka ide put grada na Drini. OVAJ se sa Celikom ni u putu nije sreo, hvala Bogu
schalke 04 je napisao/la: ↑29 srp 2024, 22:33
Daleko je 6. liga u Njemačkoj od zadnje lige, pogotovo u NRW. Još 4-5 nivoa postoji ispod. Ali je to liga, gdje ovi naši što odlaze u Njemačku bi rado zaigrali. Dobijaju oko 1000 eura neke naknade uz platu koju imaju dok rade. Negdje sam čuo, ne znam je li istina, da je Žuna prešao u FC Bosna iz Düsseldorfa, a oni su Bezirk liga Düsseldorf i mislim 8. liga...
Pa imaju samo kreislige ispod. Za Žunu je istina, samo sto nije Düsseldorf, nego Frankfurt. Ne znam sta oni igraju.
Edit: Ovo ljeto je presao u Hessenliga tj. 5ta liga u Njemackoj.
Almir2018 je napisao/la: ↑28 srp 2024, 21:31
Može li mi ovo objasniti za baraz za ulazak u PL
Dakle ako npr. 9 bude lupam Radnik i 10 lupam Sloboda
Onda sa njima igraju prvaci entitskih liga baraz
A ako bude npr.Sloboda 9 i gosk 10 onda Sloboda igra sa prvakom 1 lige FBiH
Jesam li ovo dobro skontao?
Nisi Baraz ce se igrati samo u slucaju kad su 9. i 10. iz istog entiteta.
Primjer 1: Celik prvak Federalne lige, Slododa deveta, gosk deseti. GOSK ispada direkt (kao i 11. i 12.) a Sloboda igra sa nama baraz. Prvak RS lige u tom slucaju ulazi bez baraza.
Primjer 2: Leotar prvak RS lige, Radnik deveti, Sloga deseta. onda Leotar i Radnik igraju u barazu, a Celik ulazi direkt.
U slucaju da su 9 i 10 klubovi iz razlicitih entiteta, onda oba ispadaju pa prvaci drugih liga ulaze direkt.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
schalke 04 je napisao/la: ↑29 srp 2024, 22:33
Pa imaju samo kreislige ispod. Za Žunu je istina, samo sto nije Düsseldorf, nego Frankfurt. Ne znam sta oni igraju.
Edit: Ovo ljeto je presao u Hessenliga tj. 5ta liga u Njemackoj.
To u Westfallenu ne ide tako. Znam, jer živim tu. Ispod Westfallen lige ide Landes, Bezirk, pa Kreislige, a najniža je C liga ili 11 rang.
Možda bi mogli malo da spamujemo po fb #VrijemeJeMarine
Ne bi čak bilo loše i da se iz kluba usude da tako nešto urade, kao što je to Hajduk radio za svoje povratnike, pa i Dinamo za Modrića. Znam da nije isti level, ali u ovom trenutku Marin bi nama više značio nego Modrić Dinamu.
#VrijemeJeMarine
Hajmo svi!
"Ludilo srce je zarobilo, stanje je psihotično, na Bilinom delirijum..."