Bas ce biti problem ako ne nadjemo tog u21 golmana jer ce onda na klupu morati neko od ovih koji bi trebali igrati u prvih 11.prisonbreak je napisao/la: ↑23 srp 2025, 11:15 ---golamn u-21---
Sivac-Horic-Masetic-Smajlovic
-----Delic---Sadikovic
Šero-Mašić-Popović
----Jamaković---
NK Čelik
Re: NK Čelik
-
Probajte zaganjati onog golmana iz banovica. Dobar je a u 21Brotherze je napisao/la: ↑23 srp 2025, 11:27Bas ce biti problem ako ne nadjemo tog u21 golmana jer ce onda na klupu morati neko od ovih koji bi trebali igrati u prvih 11.prisonbreak je napisao/la: ↑23 srp 2025, 11:15 ---golamn u-21---
-----Delic---Sadikovic
Šero-Mašić-Popović
----Jamaković---
Ima ugovor izgkeda do 2027 a dobar je top bi legao na ovu ekipu
Jutros prolazim pored urbana u titovoj i ugledah na banderi poderan sticker fuck sturm i ivica osim, zar je moguce da zenicka dijaspora to skida. Odnosno tzv. Zenicka dijaspora jer oni su zenicu prije gledali samo sa dvogledom sa okolnih brda.
LimVo likČe
Jos kad se GPT usavrsi kod kreiranja grbova, onda cemo i Ronalda dovesti

@bartoli
Totalno nebitno. Eto mene kao zenicanina totalno zaboli i za Sturmom i GAK-om...navijaci Gaka ok, imamo dobre odnose sa njima, ali sta sad treba, strazariti pored stikera da ih neko ne skine.
S druge strane Ivica Osim je bio fudbalska i ljudska velicina nase drzave, pa je mozda i to nekom zasmetalo, pa je poderao. Ali opet kazem totalno nebitno.

@bartoli
Totalno nebitno. Eto mene kao zenicanina totalno zaboli i za Sturmom i GAK-om...navijaci Gaka ok, imamo dobre odnose sa njima, ali sta sad treba, strazariti pored stikera da ih neko ne skine.
S druge strane Ivica Osim je bio fudbalska i ljudska velicina nase drzave, pa je mozda i to nekom zasmetalo, pa je poderao. Ali opet kazem totalno nebitno.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 23 srp 2025, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Grafitna sekcija radi punom parom ovog ljeta, kapa do poda!!!
Samo Čelik zenički !!!
Neko je slikao neki dan onaj zidic na zapadu,stvarno bi trebalo ako se moze da tu urade nesto da nije onako ruglo.
Pa ako treba moze se nesto i ulatir 10km ili po 20km ,nemora nista spektakularno ako se ne skupi mnogo ali nek se barr stavi u boje crno crvene
Po meni, ako ce se raditi zidic, trebalo bi uraditi na sve 4 strane, a ne samo zapad. Da nije onih slika pojacanja ne bi ljudima ni upao u oci taj zidic, a kad pocnu tekme, svako sa zapada ce vidjeti tri "ruzna" zidica, kao i na prenosu tekmi a nece se vidjeti taj zid zapada.
Samo Čelik zenički !!!
Ovaj Sadikovic bi mogao biti top potez, kako za nas, tako i za njega. Nesto nije igrao previse u Igmanu prosle sezone u pl. Dodji sine da kriske pomazemo, da vidis kako se trci, Arezina to zna najbolje.
DurmoBrotherze je napisao/la: ↑23 srp 2025, 11:27Bas ce biti problem ako ne nadjemo tog u21 golmana jer ce onda na klupu morati neko od ovih koji bi trebali igrati u prvih 11.prisonbreak je napisao/la: ↑23 srp 2025, 11:15 ---golamn u-21---
-----Delic---Sadikovic
Šero-Mašić-Popović
----Jamaković---
Sivac Horic Masetic Smajlovic
Telalovic, Vardo
Delic
Sero Popovic
Jamakovic
Na pocetku drugog pol Masic mijenja Jamakovica.
Kasnije ulazi Durmis, Medjuseljac...
Ovo i nije postava koja bi zadovoljila veliku vecinu a mislim da nebi pravila nikakvu razliku od prosle godine.Eugen je napisao/la: ↑23 srp 2025, 13:19DurmoBrotherze je napisao/la: ↑23 srp 2025, 11:27Bas ce biti problem ako ne nadjemo tog u21 golmana jer ce onda na klupu morati neko od ovih koji bi trebali igrati u prvih 11.prisonbreak je napisao/la: ↑23 srp 2025, 11:15 ---golamn u-21---
-----Delic---Sadikovic
Šero-Mašić-Popović
----Jamaković---
Sivac Horic Masetic Smajlovic
Telalovic, Vardo
Delic
Sero Popovic
Jamakovic
Na pocetku drugog pol Masic mijenja Jamakovica.
Kasnije ulazi Durmis, Medjuseljac...
Masc nije igrac koji ce igrat poluvrijeme ,mozda prije Hodzic na stopera zbog tog u21 i Vardo iako meni mozda i najbolji igrac od prosle sezone ipak nije za prve postave( oslanjat se na momka koji ima i posao je amaterizam) pogotovo ako spremas ekipu za PL za 2 godine.
Mora se dovest rutonja veznjak koji ce igrat prvu postavu a Vardo neka njega mjenja po potrebi.
Zadnja izmjena: Cinvict35, dana/u 23 srp 2025, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
- BatistutA19
Ma ima li pojacanja je li istina za Sadikovica ko sto pise Conwictis 35 ali nista dok Eugen ne potvrdi.
Biice tu zbrke oko U 21 ali meni vise logicno da Hodzic igra prije Masetica a Masic od pocetka ali eto vidjet cemo i jos ako taj Sadikovic dodje sta onda da li ce Vardo imat mjesta onda u prvih 11.Valjda Regoje Jusic najbolje znaju sta ce i kako ce
Biice tu zbrke oko U 21 ali meni vise logicno da Hodzic igra prije Masetica a Masic od pocetka ali eto vidjet cemo i jos ako taj Sadikovic dodje sta onda da li ce Vardo imat mjesta onda u prvih 11.Valjda Regoje Jusic najbolje znaju sta ce i kako ce