Bice sigurno jos 1 ili 2 utakmice od ovih sto su vec najavljene
NK Čelik
Re: NK Čelik
Ma vjerovatno ce i 17.08 biti generalka na BP.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
-
Kad je moglo Posušje možemo i mi.Ma kakav rizik došlo bi jada i čemera iz Viteza kvazi navijači Hajduka koji nikad nisu gledali Hajduka uživo i to je to.Drugo nemamo mi neke neprijateljske odnose sa njima.Znam da nema od toga ništa al eto.J.ebeš Cibaliju.
Nevjerujem da bi bilo problema jer ipak znaju svi gdje dolaze ,mislim na ove iz BiH a mislim da bi bilo 10 000 gledalaca minimum.Guest.1945 je napisao/la: ↑21 srp 2025, 11:29Kad je moglo Posušje možemo i mi.Ma kakav rizik došlo bi jada i čemera iz Viteza kvazi navijači Hajduka koji nikad nisu gledali Hajduka uživo i to je to.Drugo nemamo mi neke neprijateljske odnose sa njima.Znam da nema od toga ništa al eto.J.ebeš Cibaliju.
Treba nam ubrzo jedna takva utakmica da se raja probudi trzne da se o Celiku prica lozi
Ne moze se odrediti protivnik ni lokacija generalke dok ne bude zrijeb. Takodjer, obzirom da ce sve lige poceti tesko ce biti naci protivnika i vjerovatno ce to biti neko iz prve lige fbih s kim cemo igrati nakon 7–8 kola.
Koliko sam vidio bice slavija na BP, pa onda idu na pripreme.
Hajduk ce uvijek prije odigrati utakmicu u Posusju, Sirokom, Ljubuskom, opcenito u Hercegovini, nego u Zenici. Prvo, duzina puta, drugo baza svojih navijaca po tom dijelu BiH, trece nacionalni moment...Dolazak u Zenicu njima se ne isplati ni u kojem obliku, a da Celik snosi sve troskove ovakve organizacije susreta, vjerujem da bi bio veci minus nego plus.
A ne znam sto "jebes Cibaliju" ljudi nam ukazali cast dolaskom na Akademiju, kad je vjerovatno i dogovorena ta utakmica, mada ne znam kako ce doci jer njima 16.08 pocinje prvenstvo. O Hajduku da ne govorimo jer ce oni vec biti u punom pogonu (3. kolo prvenstva) i pred evropske utakmice. Mozda je i snjima razgovarano na temu prijateljske na Akademiji, ali rto do toga nije doslo.
A ne znam sto "jebes Cibaliju" ljudi nam ukazali cast dolaskom na Akademiju, kad je vjerovatno i dogovorena ta utakmica, mada ne znam kako ce doci jer njima 16.08 pocinje prvenstvo. O Hajduku da ne govorimo jer ce oni vec biti u punom pogonu (3. kolo prvenstva) i pred evropske utakmice. Mozda je i snjima razgovarano na temu prijateljske na Akademiji, ali rto do toga nije doslo.
Samo Čelik zenički !!!
Nije pisalo da je Cibalija generalka nego samo kontrolna.phillies je napisao/la: ↑21 srp 2025, 12:23 Hajduk ce uvijek prije odigrati utakmicu u Posusju, Sirokom, Ljubuskom, opcenito u Hercegovini, nego u Zenici. Prvo, duzina puta, drugo baza svojih navijaca po tom dijelu BiH, trece nacionalni moment...Dolazak u Zenicu njima se ne isplati ni u kojem obliku, a da Celik snosi sve troskove ovakve organizacije susreta, vjerujem da bi bio veci minus nego plus.
Generalka jos nije odredzena
Jest neobicno kad nema potpisivanja nikakvih 

Samo Čelik zenički !!!
Sinoć sam pisao, ako se odlučimo za takmičarski broj 14 zbog repke, onda nema ni smisla igrati prijateljske i generalku na Bilinom, jer u tom slučaju otvaraš prvenstvo u gostima.macak_ je napisao/la: ↑21 srp 2025, 12:23 Ne moze se odrediti protivnik ni lokacija generalke dok ne bude zrijeb. Takodjer, obzirom da ce sve lige poceti tesko ce biti naci protivnika i vjerovatno ce to biti neko iz prve lige fbih s kim cemo igrati nakon 7–8 kola.
Samo još Slavija i dosta, neka idu na oranice se spremati na uslove kakve ih čekaju na skoro svim gostovanjima osim tušnja.
-
Po kojem proračunu bi imao veći minus ako gledamo finansije.8 KM daješ da gledaš anti fudbal.Da minimalna cijena karte iznosi 10 KM stadion bi bio pun.Da im platiš hotel i put opet bi keša uzeo više nego 5 domaćih utakmica u FL.Kažem jebeš Cibaliju kao protivnika, privut će publike ko Mladost DK.Sad je kasno bilo šta dogovarati sa ekipama koje čekaju evropske nastupe, barem bi volio nekog premierligaša barem Veleža pa da vidimo gdje smo šta smo.phillies je napisao/la: ↑21 srp 2025, 12:23 Hajduk ce uvijek prije odigrati utakmicu u Posusju, Sirokom, Ljubuskom, opcenito u Hercegovini, nego u Zenici. Prvo, duzina puta, drugo baza svojih navijaca po tom dijelu BiH, trece nacionalni moment...Dolazak u Zenicu njima se ne isplati ni u kojem obliku, a da Celik snosi sve troskove ovakve organizacije susreta, vjerujem da bi bio veci minus nego plus.
Yebeš Hajduk, to bi najmanje bila prijateljska utakmica. Treba nam mir u ekipi, adekvatni protivnici ranga naše lige kako bi se što bolje pripremili za prvenstvo. Ima i taj kup, pa možda bude neki naš rival, ali generalno liga je broj 1.