NK Čelik

Eugen

Re: NK Čelik

Post Postao/la Eugen »

Sutra ide jos lijepih vijesti 😃
phillies

Post Postao/la phillies »

Eugen je napisao/la: 17 srp 2025, 22:33 Sutra ide jos lijepih vijesti 😃
E ako sutra u 11:00 ne bude red na ulazu za sezonske, kao kad se rezije placaju dole nize, stvarno cu se razocarati.

NAPRIJED ČELIK !!!
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Mahh, ja ih ne cekao vise do 7 navece. Stresno je ovo, mogli su odmah napisati Masic se vratio, eto vam ga sad.
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Kada ce kakvo jos pojacanje? :lol:
phillies

Od 18:00, tad dodje autobus iz Sebuja na stanicu hahaha
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Polako momak, nema srljanja samo prava pojacanja ovog ljeta idu
phillies

Evo jedan preliminarni sastav, zasnovan na dosad vidjenom :D

[Delica i Medjuseljca sam onako digao blize Masicu, bezze mi sam stajao na protivnickoj polovini :D ]

slika

Po meni, jos jednog rutonjicu dovesti, i par igraca za rotacije i krenuti u rovove i pripremu za boj!
Samo Čelik zenički !!!

Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

phillies je napisao/la: 17 srp 2025, 22:22 Bati druze, nijedna sezonska jos nije prodata :shock: :cry: :cry: :cry: :cry:

Sutra od 11.00 pocinje prodaja :P :lol:

PS. Al niko da spomene u sastavu Burekovica :), ja ga tek naknadno stavio na klupu hahaha
Ma Burekovic se tek ocekuje za drugu polusezonu bar tako kaze kapitano,pomalo ga dozirat ali pravi Burek na proljece
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Bice vjerovatno krpljenja sa ovim u21 igracima al sta je tu je, neka ubaci dvojicu prvo poluvrijeme a onda u drugom 2 iskusna da pojacaju tempo hehe
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Sretno Masicu u drugom mandatu, ali ja sam se nadao mozda ne puno boljim, ali drugim igracima. Ima on kvalitet, tehnicki je jak, ima bolji pas i pregled igre od vecine centarfora ove lige. Mnogi govore da nije imao igrace s kojima moze igrati. Pa imao ih je u Stupcanici prosle godine, bolje nego trenutno sto ima. Pa sto nije davao golove. 6 startova samo u 14 utakmica. Imao je i puno promasaja kao i kod nas. Jedina je razlika sto je imao bolje suigrace oko sebe pa nije mogao kriviti tim da nije na njegovom nivou. Mislim da je prvenstveno njegov problem u glavi, ne u tijelu i nogama. Njegova igra bez lopte je 0. Spusta se on i trazi loptu jer je voli, ali bez nje i kada je kod protivnika nije bas zainteresovan. Par puta su se ovdje spominjali uvjeti pod kojima je presao u Stupcanicu i zbog cega. Ja licno nisam upucen u to. Opet ponavljam, fudbalske karakteristike su mu na nivou, ali mislim da ima problem u glavi zbog kojeg vec par sezona igra u Federalnoj. Volio bih da postigne 15+ golova i demantuje me, ali ne vjerujem. Njegov problem potvrdjuju i glupi zuti kartoni koje je dobijao i propustao par utakmica u sezoni. Nadam se da uprava i strucni stab nisu pogrijesili i da ce Masic konacno proigrati.
phillies

Evo vec ide i napredna verzija :D :D

Svoje mjesto su nasli i Palackic Telalovic, te Jamakovic iako jos nije sarnuo. Bumo videli, ovo su jos uvijek radne verzije:

slika
Samo Čelik zenički !!!

Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ma da je Kalesića ubost.
phillies

Sve hocu da pitam, zna li neko (mozda nasi novinari ili ljudi bliski upravi), jesu li nam turci ikad platili odstetu za onog sto je trebao preci u Spaniju negdje ? Mozda je bilo, ali nisam upratio. Hvala.
Samo Čelik zenički !!!

Rz88

Post Postao/la Rz88 »

phillies je napisao/la: 18 srp 2025, 00:20 Sve hocu da pitam, zna li neko (mozda nasi novinari ili ljudi bliski upravi), jesu li nam turci ikad platili odstetu za onog sto je trebao preci u Spaniju negdje ? Mozda je bilo, ali nisam upratio. Hvala.
Mislim da nisu jer je ostao u Turskoj, odnosno presao u Besiktas, ali nisam siguran.
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Rz88 je napisao/la: 18 srp 2025, 00:09 Sretno Masicu u drugom mandatu, ali ja sam se nadao mozda ne puno boljim, ali drugim igracima. Ima on kvalitet, tehnicki je jak, ima bolji pas i pregled igre od vecine centarfora ove lige. Mnogi govore da nije imao igrace s kojima moze igrati. Pa imao ih je u Stupcanici prosle godine, bolje nego trenutno sto ima. Pa sto nije davao golove. 6 startova samo u 14 utakmica. Imao je i puno promasaja kao i kod nas. Jedina je razlika sto je imao bolje suigrace oko sebe pa nije mogao kriviti tim da nije na njegovom nivou. Mislim da je prvenstveno njegov problem u glavi, ne u tijelu i nogama. Njegova igra bez lopte je 0. Spusta se on i trazi loptu jer je voli, ali bez nje i kada je kod protivnika nije bas zainteresovan. Par puta su se ovdje spominjali uvjeti pod kojima je presao u Stupcanicu i zbog cega. Ja licno nisam upucen u to. Opet ponavljam, fudbalske karakteristike su mu na nivou, ali mislim da ima problem u glavi zbog kojeg vec par sezona igra u Federalnoj. Volio bih da postigne 15+ golova i demantuje me, ali ne vjerujem. Njegov problem potvrdjuju i glupi zuti kartoni koje je dobijao i propustao par utakmica u sezoni. Nadam se da uprava i strucni stab nisu pogrijesili i da ce Masic konacno proigrati.
Meni Masic nije tip igraca za ovu ekipu, bas iz tog razloga sto si rekao, da uvijek trazi loptu, vraca se. To je ok bilo sa ekipom bez krila i veznjaka, ali mislim ovdje da ce nam trebati klasicna 9tka, visok, broben napadac, koji bi loptu samo pospremao u mrezu.

Al vidjet cemo, nadam se da ce dati 15+ golova i da nas sve krene vec jednom. Moramo mi jos jednog veznog i napadaca rezervu dovesti + sigurno jos 2 igraca za rotaciju kada krenu kartoni i povrede. Bas nas zajebaje ovo u21 pravilo i to 3 igraca moraju biti, da su bar dva, ali eto prezivjet cemo nekako. To znaci smajlovic, hodzic u prvom sastavu i jos jednog ce morati naci.
Odgovori