NK Čelik

Zamorano

Re: NK Čelik

Post Postao/la Zamorano »

Cekam objavu kad objavise neko balavce potpisalo za akademiju :D Ne zanimaju nas balavcad samo rutonje :D
Kad poslije objava kluba Masic! Polu rutonja :lol:
Hajd neka ga valjda i proradi uz ove sad rutonje.
Mora se jos jedan vezni igrac dovest obavezno,jer Vardu imas samo prva tri kola,u cetvrtom kolu vec ce imat tri zuta kartona!!!
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Gledaj u Masica osmjeha od uha do uha, jest mu drago.Ja mislim jedini koji jedva čeka da istrči na teren.Pogledajte samo početak intervjua.Vidilo se iz aviona da nije htio protiv nas igrati na Bilinom pa su ga pljuvali u Olovu.Kad ti kaže da je ostao dužan vidi se de je upalio kliker i šta mu znači Čelik.Reko sam, samo bi ga radi onoga vratio i mislim da će biti dobar uz dobrog veznog a ne da trči po loptu do Durme.
Zenicanin988

Post Postao/la Zenicanin988 »

Maške je napadač ipo 👌
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Guest.1945 je napisao/la: 17 srp 2025, 20:43 Gledaj u Masica osmjeha od uha do uha, jest mu drago.Ja mislim jedini koji jedva čeka da istrči na teren.Pogledajte samo početak intervjua.Vidilo se iz aviona da nije htio protiv nas igrati na Bilinom pa su ga pljuvali u Olovu.Kad ti kaže da je ostao dužan vidi se de je upalio kliker i šta mu znači Čelik.Reko sam, samo bi ga radi onoga vratio i mislim da će biti dobar uz dobrog veznog a ne da trči po loptu do Durme.
Ma seru neki previse, jest promasivao zicere ali puno puta se sam izborio za sansu jer nema koga da mu doda loptu.da je samo stajao u kaznenom mogao bi bolje da se koncentrise sigurno i nadamo se da ce sada to bolje da funkcionise.
Crkvice88

Post Postao/la Crkvice88 »

Dize se prasina
limvolikce

Post Postao/la limvolikce »

Kad se bude ulazilo u PL treba imati takvu ekipu da ih pola ostane, a ne ući u PL i rastjerati sve i dovesti nove, jebeno bilo šta napraviti tako tamo. Ekipa za PL se gradi u 1.LF. Sad je najvažnije da se mi držimo tu u vrhu, a kad dođe vrijeme za ulazak ići na 100% bez kalkulacija hoćemo li biti bolji od neke Stupčanice (uz dužno poštovanje prema njima) ili ne.

Zna li neko je li završena priča oko spajanja prvih liga ili ima još neka tamo sjednica koja može to odlučiti?
Guest.1945

Post Postao/la Guest.1945 »

Ja vam kažem bolji je Mašić 100% puta od ovog rutonje i prevare Želje Sujemana Krpića.Ovo je najveći uhljeb u PL što postoji.Zašto i kako igra ja nemam pojma.
phillies

Post Postao/la phillies »

Teoretski, pravila se mogu promjeniti najkasnije dan prije prvog kola (dal nase ili Rs lige, zavisi koja pocinje ranije). U praksi, cisto sumnjam da ce se odmah ici u spajanje. Najranije ocekujem da ce se to desiti 2027/2028.

NAPRIJED CELIK!!!

PS. Jel sutra rutonjica Dino na redu da sarne autogram?
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Kalesic bi legao na ovu ekipu ko budali samar,odma se najezim kad pomislim Kalesic Delic ,seredina desno Sero lijevo Marin u napadu Maske netrebamo odbranu ni imat :mrgreen: ,strah i trepet svima.
Hajde Truhlo ili neko napravite graficki tim po pozicijama zamjene
Ali45

Post Postao/la Ali45 »

Cinvict35 je napisao/la: 17 srp 2025, 21:52 Kalesic bi legao na ovu ekipu ko budali samar,odma se najezim kad pomislim Kalesic Delic ,seredina desno Sero lijevo Marin u napadu Maske netrebamo odbranu ni imat :mrgreen: ,strah i trepet svima.
Durmo
Sivac Mašetić Horić Smajlović
Vardo
Delić. Kalesić
Šero. Popović
Mašić
Kad bi ovako bilo siguran sam da bi se borili za PL bez obzira na sve,još ako potpišu tabaka I jamakovića idealno za klupe.
c'mon likČe
phillies

Odlican sastav, al samo jedan u21.

Klupa:
Burekovic, Ali, Hodzic, Babic, Telalovic, Durmis, jamakovic, tabak, Jusic kad se oporavi

Ps. Gdje je i sta radi Daki Honda? :)
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 17 srp 2025, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
BatistutA19

Post Postao/la BatistutA19 »

Za spajanje liga se jos ne zna ali su navodno odredjeni ljudi iz oba saveza da to malo razrade a posljednji im rok pred prvenstvo..Cak postoji mogucnost u pocetku jedinstvena 2 liga podijeljenja u 2 grupe A i B i pobjednici grupa bi igrali baraz i prvi bi uso direkt a moguce drugi u baraz sa devetim.

Kakav Krpic prije bi Masica nego Krpice Poturlice Huseinbasice Hrelje i slicne,najvece prevare od igraca .Gledo sam i Zelju i Borca sad malo Partizana ovo kako je krenulo sve ce to ispast odmah.
Da li je iko od vas sezonsku vec kupio i da li je i jedna prodata ,ne znam je li pametno objavljivat broj prodatih javno ali treba maximalno reklamirat gdje god se moze a trebaki su na vise mjesta prodavat u klubu i fan shopu a mozda vikendom u gradu i ali eto valjda ima pametnijih da odluce kako je najbolje.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

phillies je napisao/la: 17 srp 2025, 22:05 Odlican sastav, al samo jedan u21.

Klupa:
Ali, Hodzic, Babic, Telalovic, Durmis, jamakovic, tabak, Jusic kad se oporavi

Ps. Gdje je i sta radi Daki Honda? :)
Kako bi nam onaj Hamzic legao sad iz Sarajeva na posudbu ili potpis ja mislim da je on u21 a igra zadnj vezni umjesto Varde ,momak je strasno napredovao ,nije jos on za prvi tim Sarajeva al nama bi legao top.
Onda bi lako jos sa jednim u21 moglo bi se krpit ,Hidzic ,Babic
phillies

Bati druze, nijedna sezonska jos nije prodata :shock: :cry: :cry: :cry: :cry:

Sutra od 11.00 pocinje prodaja :P :lol:

PS. Al niko da spomene u sastavu Burekovica :), ja ga tek naknadno stavio na klupu hahaha
Samo Čelik zenički !!!

Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Ali45 je napisao/la: 17 srp 2025, 22:01
Cinvict35 je napisao/la: 17 srp 2025, 21:52 Kalesic bi legao na ovu ekipu ko budali samar,odma se najezim kad pomislim Kalesic Delic ,seredina desno Sero lijevo Marin u napadu Maske netrebamo odbranu ni imat :mrgreen: ,strah i trepet svima.
Durmo
Sivac Mašetić Horić Smajlović
Vardo
Delić. Kalesić
Šero. Popović
Mašić
Kad bi ovako bilo siguran sam da bi se borili za PL bez obzira na sve,još ako potpišu tabaka I jamakovića idealno za klupe.
Sad ce Vardo da proigra, igrac sezone ima da bude hehe.

Vjerovatno ce tu Hodzica gurat jedno poluvrijeme al opet fali jos jedan u21, bas bi nam valjao golman neki mladi
Odgovori