Kad poslije objava kluba Masic! Polu rutonja

Hajd neka ga valjda i proradi uz ove sad rutonje.
Mora se jos jedan vezni igrac dovest obavezno,jer Vardu imas samo prva tri kola,u cetvrtom kolu vec ce imat tri zuta kartona!!!
Ma seru neki previse, jest promasivao zicere ali puno puta se sam izborio za sansu jer nema koga da mu doda loptu.da je samo stajao u kaznenom mogao bi bolje da se koncentrise sigurno i nadamo se da ce sada to bolje da funkcionise.Guest.1945 je napisao/la: ↑17 srp 2025, 20:43 Gledaj u Masica osmjeha od uha do uha, jest mu drago.Ja mislim jedini koji jedva čeka da istrči na teren.Pogledajte samo početak intervjua.Vidilo se iz aviona da nije htio protiv nas igrati na Bilinom pa su ga pljuvali u Olovu.Kad ti kaže da je ostao dužan vidi se de je upalio kliker i šta mu znači Čelik.Reko sam, samo bi ga radi onoga vratio i mislim da će biti dobar uz dobrog veznog a ne da trči po loptu do Durme.
Durmo
Kako bi nam onaj Hamzic legao sad iz Sarajeva na posudbu ili potpis ja mislim da je on u21 a igra zadnj vezni umjesto Varde ,momak je strasno napredovao ,nije jos on za prvi tim Sarajeva al nama bi legao top.
Sad ce Vardo da proigra, igrac sezone ima da bude hehe.