NK Čelik
Re: NK Čelik
Ako idemo u smjeru osmišljavanja službenog klupskog slogana, onda to mora bit nešto kratko, ali efektno tipa: "Mia san mia" ili "Nema predaje" od Dinama.
Nešto na tragu "Čelična snaga!".
Nešto na tragu "Čelična snaga!".
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
La Coupe de l'Europe Centrale

Na jedan zid, ima i onaj "italijanski" grafit u staroj čaršiji, pa iskombinovati najveći klupski trofej sa tim kako već ide u prijevodu lud za tih 90 minuta, tako nešto.
-
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
Da se opet ne bi razocarali kao i za Durmisa 

Nemoj me traumatizirat kontam nije valjda Haris Dilaver

Tipujem na Mahmutovica, samo da ne dodje pogresan

Koliko igraca bi jos moglo stici nakon napadaca, broje li se u tome eventualno Tabak i Jamakovic?
Danas ide napadac, pa sigurno da ce doci jos jedan golman, veznjak mozda i krilni napadac. Ne znam sta je s Jamakovicem i Tabakom
Ne zelim znati ime ko dolazi, samo mi recite jel napadac za prvi tim ili rezerva?
Kad smo imali Jamaka i Tabakovica, red je da imamo i Tabaka i Jamakovica
Svani 18:00 sati hahaha
@Redbull
Mora biti za prvi tim, jer mi nemamo nijednog napadaca na rosteru.

@Redbull
Mora biti za prvi tim, jer mi nemamo nijednog napadaca na rosteru.
Samo Čelik zenički !!!
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Moramo dovesti jos 2 napadaca, mozda je prvo ovaj za rotacije, a prvi napadac se ceka.
Ma kazem ja - slatke muke 

Samo Čelik zenički !!!
-
I ja nesto vjerujem u to, jos zajebaju ovdje da necemo biti zadovoljni

Danas ide slabiji rutonja, slaba dlaka odrasla na pasteti i salami