NK Čelik

KakhaKaladze

Re: NK Čelik

Post Postao/la KakhaKaladze »

Truhlo je napisao/la: 16 srp 2025, 12:16 Smajlović, Hodžić na stopera ili zadnjeg veznog i još jedan, recimo Jamaković na špicu ako ostane.

Jako jako glupo što federalni savez nije ovo pravilo sveo na 2 U21 da moraju igrati cijelu utakmicu.

Ovako će rutonje sjediti na klupi prvo poluvrijeme i onda odmah dvostruka izmjena.

Edit: Tu je još Palačkić, to je 4 U21 igrača koji imaju, kakvo takvo seniorsko iskustvo. Babića i Telalovića ne bih baš računao za nešto ozbiljnije ove sezone.
Po informacijama koje sam ja cuo, Babic je bolji od Hodzica a Telalovic klasa za 90% veznog reda bez rutonja a pogotovo u odnosu na Palackica.
Rz88

Post Postao/la Rz88 »

Na slatkim su mukama navijaci Celika zadnjih par dana. Najave skupih pojacanja poput Delica pokazuju da je uprava obezbijedila pare za pojacanja, ali nije zaboravila dugove i nece gomilati nove. Robertov intervju daje nadu navijacima. Pohvale za angazovanje kondicionog trenera, psihologa i nutricioniste. Zelimo biti ozbiljan klub i zato ove funkcije moraju biti kvalitetno popunjene. Jedina zamjerka sto klub javno nije ovo objavio. Cijenim rad u tisini, ali kada se nesto vec postigne kao sto su se ovi ljudi angazovali, treba se time hvaliti i siriti da sto vise ljudi vidi. Negativne vijesti se same od sebe sire, a pozitivne trebamo svim silama gurati naprijed. Delic je dobar igrac. 2 puta sampion federalne. Ima iskustva u PLBiH. Zanimljivo je sto je zadnje dvije sezone najbolji igrac lige bio vezni koji je igrao kraj njega. Zao mi je sto Talha nije ostao jer bi Delic onda nastavio niz. Uz Delica potreban nam je jos jedan vezni. On i Kalesic igrali su zajedno u Slobodi i Stupcanici. Ima iskustvo i kvalitet, ali mislim da ima boljih igraca. Imao je probleme i u Slobodi i u Stupcanici. U Slobodi i Stupcanici igrao je s Delicem i zadnjim veznim razbijacem. Mi takvog nemamo. Moze li on igrati zadnjeg veznog koji je vise playmaker nego netko cije su karakteristike vise ofanzvnije, moc ponavljanja i prijenos lopte mislim da ne moze. U napadu dvije su mi najvece zelje da Selmir Mahmutovic ili Eldin Mehmedovic. Nije se proslavio u Rumuniji, zavrsio je saradnju i sada je slobodan. U Federalnoj prosle godine bio je najbolji napadac. Moramo misliti na U21 kao sto netko rece. Ovaj broj i kvalitet igraca nije dovoljan. Od U21 golmana na trzistu imaju Sutkovic (Zrinjski), Musija (Sarajevo), Sabljo (Tomislav) i Ikanovic (Buducnost). Vecina ima visegodisnje ugovore tako da mislim da ce Durmo biti i naredne godine prvi izbor ili bolje receno nece imati U21 konkurenciju. Telalovic ima odlicnu priliku da se uz dva odlicna vezna izbori za mjesto i napreduje. Svakako treba mu zamjena, a mislim da to nije Palackic. Vidjet cemo na pripremama moze li i koliko moze. Jamakovic moze rijesiti rezervu napadacu. Treba se traziti jos jedno krilo i eventualno U21 stoper.
Zna li netko ima li ograniceno vrijeme kada se izlozba moze posjetiti ili je dostupna tijekom cijelog randog dana?
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Truhlo je napisao/la: 16 srp 2025, 12:16 Smajlović, Hodžić na stopera ili zadnjeg veznog i još jedan, recimo Jamaković na špicu ako ostane.

Jako jako glupo što federalni savez nije ovo pravilo sveo na 2 U21 da moraju igrati cijelu utakmicu.

Ovako će rutonje sjediti na klupi prvo poluvrijeme i onda odmah dvostruka izmjena.

Edit: Tu je još Palačkić, to je 4 U21 igrača koji imaju, kakvo takvo seniorsko iskustvo. Babića i Telalovića ne bih baš računao za nešto ozbiljnije ove sezone.
Gkedao sam Babica par puta ovo sad u zadnje vrijeme ,stvarno je odskakao od nasih i njihovih ,stalozen ima pas lijep nije izbijac ali sve to je malo drugacije u seniorskom fudbalu ali uz Horica bi mogao sta i naucit pa vidjecemo sad sa kondicionim koliko ce ekipa bit jaca spremnija sve je moguce i da ovi mladzi iznenade
R0B1J4SH

Post Postao/la R0B1J4SH »

U koliko je danas predstavljanje Delica?
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

KakhaKaladze je napisao/la: 16 srp 2025, 12:49

Po informacijama koje sam ja cuo, Babic je bolji od Hodzica a Telalovic klasa za 90% veznog reda bez rutonja a pogotovo u odnosu na Palackica.
Vidjeli smo Babića u Olovu prije pola godine, najbolji igrač Stupčanice bio :mrgreen:

Polako sa njima i Ahmetspahić je bio lav, tigar, mašina, Drogba, pa u seniorima 0 bodova.

U svakom slučaju to je tih 6 U21, sasvim dovoljno, pa neka se bore za minutažu.
Cinvict35

Truhlo je napisao/la: 16 srp 2025, 13:26
KakhaKaladze je napisao/la: 16 srp 2025, 12:49

Vidjeli smo Babića u Olovu prije pola godine, najbolji igrač Stupčanice bio :mrgreen:

Polako sa njima i Ahmetspahić je bio lav, tigar, mašina, Drogba, pa u seniorima 0 bodova.

U svakom slučaju to je tih 6 U21, sasvim dovoljno, pa neka se bore za minutažu.
Ma nije ono bio penal 100% a tad se ekipa rasula ko riza a po meni je visw vezni red bio kriv nisu mogli cuval loptu 2 sec a u tom slucaju nema odbrane koja ce izdrzat tolike napade pogotovo od lidera prvenstva tako da
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Nista od potpisa, ali ide vijest sutra "danas i sutra potpisi" kao i jucer :mrgreen:
Cinvict35

Iste traume ,cekas otvaras 1000 puta facebook ,forum a strah da nismo opet izradzeni od tih rutonja.
Almir2018

Post Postao/la Almir2018 »

Evooo gaaa ideee.....
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Cinvict35 je napisao/la: 16 srp 2025, 15:43 Iste traume ,cekas otvaras 1000 puta facebook ,forum a strah da nismo opet izradzeni od tih rutonja.
Kad si izradjen to zadnji put, napisano je fino danas veznjak sutra napadac pa cekamo prosli put je objava iza 18 h bila
Cinvict35

Eugen je napisao/la: 16 srp 2025, 16:11
Cinvict35 je napisao/la: 16 srp 2025, 15:43 Iste traume ,cekas otvaras 1000 puta facebook ,forum a strah da nismo opet izradzeni od tih rutonja.
Kad si izradjen to zadnji put, napisano je fino danas veznjak sutra napadac pa cekamo prosli put je objava iza 18 h bila
Ma prosle godine se spominjao Delic Smajic i slicni pa se izjalovilo dizali cijenu na Celiku klosari ovi agenti
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Cinvict35 je napisao/la: 16 srp 2025, 16:34
Eugen je napisao/la: 16 srp 2025, 16:11

Ma prosle godine se spominjao Delic Smajic i slicni pa se izjalovilo dizali cijenu na Celiku klosari ovi agenti
Nema toga vise vjeruj, Uprava mnogo pametnije ulazi u pregovore s igracima
phillies

Post Postao/la phillies »

Rodjendanski dresovi bi trebali stici krajem jula.
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Moramo peticiju potpisati i poslati klubu da se pojacanja u 12 sati predstavljaju.

Izgleda nista ni danas od objave.
phillies

Post Postao/la phillies »

Druze, receno je danas oko 18.00, polako ne gori nigdje :)

Al da ga otezu, otezu ga :pray:
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Odgovori