NK Čelik

Redbull

Re: NK Čelik

Post Postao/la Redbull »

Truhlo je napisao/la: 16 srp 2025, 00:54
Eugen je napisao/la: 15 srp 2025, 22:52 Sutra Delic, a u cetvrtak provjereni rutonja u napadu 😃
Selmir? :mrgreen:
Nadam se da je on, dobro bi nam dosao takav tip igraca.
phillies

Post Postao/la phillies »

schalke 04 je napisao/la: 16 srp 2025, 07:16 Sve je to lijepo. Međutim, ko je sinoć bio u Muzeju?

Uprava, igrači, bivši direktor zlajson, ja...
Polako, otvoreno je dva mjeseca :)
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
ETS2

Post Postao/la ETS2 »

Eugen je napisao/la: 16 srp 2025, 07:24
Truhlo je napisao/la: 16 srp 2025, 00:54
Eugen je napisao/la: 15 srp 2025, 22:52 Sutra Delic, a u cetvrtak provjereni rutonja u napadu 😃
Selmir? :mrgreen:
Iznenadit ces se 😃
Da li je taj napadac bivsi igrac Celika?
Redbull

Post Postao/la Redbull »

Masica ne bi volio, jednostavno nije tip napadaca kojeg trebamo. A i ovo ode-dodje mi ide na zivce, kao sto zamorano kaze objavljujes ga svako 6 mj.

Daj svjeze krvi, 0 pozitivna sa jakom dlakom.
Cinvict35

Post Postao/la Cinvict35 »

Jel bar po tebi bolji od Masica,et da sa njim poredimo ko je bolji
prisonbreak

Post Postao/la prisonbreak »

Cinvict35 je napisao/la: 16 srp 2025, 09:36
Mozda je i Masic :lol: ma i Masic nije los kada bi iza sebe imao dobru vezi, imamo fina krila. Ja bih definitivno jednog napadaca koji moze igrati i krilo i spic. Hamza je to mogao
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

Haha sad cemo pogadjat svi ko je, al hajd bolje i to nego onaj pesimizam od prije neki dan kad je ovdje bila atmosfera kao da je smak svijeta.
Cinvict35

prisonbreak je napisao/la: 16 srp 2025, 09:38
Cinvict35 je napisao/la: 16 srp 2025, 09:36
Mozda je i Masic :lol: ma i Masic nije los kada bi iza sebe imao dobru vezi, imamo fina krila. Ja bih definitivno jednog napadaca koji moze igrati i krilo i spic. Hamza je to mogao
Ma ne vjerujem da je Masic,ja koliko znam nije u planovima ni uorave ni SS al et nikad se ne zna
samocelik

Post Postao/la samocelik »

Ako nije Mašić i ako nije Kalesić ide onda jedan dooobar napadač :mrgreen:
phillies

Post Postao/la phillies »

Ma mene je sad pocela brinuti tanka klupa. Ako bude kao prosle godine da nam sjede , Dzanki, Puce, Benjo i dida Isakovic (kao najbolji od njih) na klupi, mrka kapa
Samo Čelik zenički !!!

"...Čelik alea, samo tebe volimo, gdje god ti da igraš, svuda pratimo te mi, volimo te, mi smo tvoji vjerni Robovi, Čelik alea..."
Eugen

Post Postao/la Eugen »

Bice fina ekipica sa 60 posto igraca u rosteru iz Zenice 👌
Brotherze

Post Postao/la Brotherze »

phillies je napisao/la: 16 srp 2025, 10:24 Ma mene je sad pocela brinuti tanka klupa. Ako bude kao prosle godine da nam sjede , Dzanki, Puce, Benjo i dida Isakovic (kao najbolji od njih) na klupi, mrka kapa
Mene vise brine ovo u21 pravilo jer ce morati bolji igraci na klupu da bi neko mladji igrao.
Smajlovic je jedini za odigrat 90 minuta ali on lijevo ako bude gdje onda Burekovica stavit.
Hodzic je jos tu na stoperu ili veznom ali onda moras Masetica na klupu ili nekog od veznih. Krilo odlaskom Martinovica nemamo nijedno u21.
A osim ove dvojice jos jedan u21 mora poceti tako da bice nam to problem.
Cinvict35

Brotherze je napisao/la: 16 srp 2025, 11:24
phillies je napisao/la: 16 srp 2025, 10:24 Ma mene je sad pocela brinuti tanka klupa. Ako bude kao prosle godine da nam sjede , Dzanki, Puce, Benjo i dida Isakovic (kao najbolji od njih) na klupi, mrka kapa
Mene vise brine ovo u21 pravilo jer ce morati bolji igraci na klupu da bi neko mladji igrao.
Smajlovic je jedini za odigrat 90 minuta ali on lijevo ako bude gdje onda Burekovica stavit.
Hodzic je jos tu na stoperu ili veznom ali onda moras Masetica na klupu ili nekog od veznih. Krilo odlaskom Martinovica nemamo nijedno u21.
Koliko vidim onaj mali Numanovic iz Slobode nije se pojavio na prozivci a on je u21 cini mi se da je ofanzivni vezni ,nebi bio los za 1poluvriem umjesto Alija.
Mada nama fali jos jedno desno krilo
KakhaKaladze

Post Postao/la KakhaKaladze »

Brotherze je napisao/la: 16 srp 2025, 11:24
Ja iskreno ne bih Burekovica racunao uopste do proljetnog dijela sezone. U losijoj je formi nego Marin kad je tek dosao. Mislim da ce veca uloga Burekovica da bude mentorska i da Smajlovicu pomogne u razvoju svojim iskustvom nego sto ce Burekovic se naigrati utakmica. Realno mi proslu sezonu nismo imali lijevog beka uopste na klupi i morao si dovesti nekog a Burekovic nase dijete bez kluba i prosao je dosta toga i tim iskustvom moze pomoci.
Kvalitetan U21 golman bi bio vrhunsko rjesenje za taj problem s mladim igracima i smatram da bi se tu najmanje osjetio eventualni pad. Dolaskom ovih potencijalnih rutonja, ja ne bih iskljucio da Telalovic bude starter s njima.
To je neka moja zamisao, Smajlovic i Telalovic (pod uslovom dvojice rutonja u vezi s njim) i jos jedan mladi koji bi dosao na poziciji ili napadaca ili golmana. Hodzic mi licno ne ulijeva veliko povjerenje ali ako se ne uspije dovesti nista, nemamo puno drugih opcija
Truhlo

Post Postao/la Truhlo »

Smajlović, Hodžić na stopera ili zadnjeg veznog i još jedan, recimo Jamaković na špicu ako ostane.

Jako jako glupo što federalni savez nije ovo pravilo sveo na 2 U21 da moraju igrati cijelu utakmicu.

Ovako će rutonje sjediti na klupi prvo poluvrijeme i onda odmah dvostruka izmjena.

Edit: Tu je još Palačkić, to je 4 U21 igrača koji imaju, kakvo takvo seniorsko iskustvo. Babića i Telalovića ne bih baš računao za nešto ozbiljnije ove sezone.
Odgovori